2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ebebekten bebedorun almıştım bi tane minik cam
bi tanede nuk aldım ama o yenidoğana uyumlu mu emin değilim

valla hep o stres ne yapsam maliyetli geliyor
bende pleksi nazar ayeti yaptırdım onları süslücem
Avent ve dr browns diyorlar surekli.nuk ta oneren cok.bende dr browns almayi düşündüm hep ama galiba avent alcam bu gidisle

Tamam canim gogus kalkani alicam mutlaka.evet bebek havlusu.listemde bi eksiklik yok degil mi?? Ana kucagi alicam,birde ev tipi ana dizi gerekli mi sence

Ben ılk kızımda anadizini cok kullandım canım
2 aylık felanken almstım sanırım yasını gecınce bıle oturup kemerını baglayıp yemegını yedırıyodum bazen

Kizlar ben hastanede dagitmak icin falan bisey almadin sadece cikolata yada lokum verecem grlenlere zaten fazla gelenim olmaz diye dùsunuyorum
Bende hiç bir sey almayacagım. Ne alsam yapsam kimse onu alıp saklamayacak. Eve gelince bir süre sonra hepsi atılıyor. Çikolata, kuru psta lokum ve soğuk içeçek ikram ederim

Biberon ne aldınız kizlar? Browns avent nuk hangisini aldınız?
1 tane 240 ml Dr Brown cam biberon, birtane de 150 ml tommee tippee biberon aldım. En çok ikisiyle ilgili güzel yorumlar okumuştum canım. İkisi de kolik gaz yapmıyor. İkisi de 0+ için uygun

Bende hiç bir sey almayacagım. Ne alsam yapsam kimse onu alıp saklamayacak. Eve gelince bir süre sonra hepsi atılıyor. Çikolata, kuru psta lokum ve soğuk içeçek ikram ederim

ben de gıdınce alıyorum vs
bı sure tv unıtesı rafında duruyo
sonra tv unıtesı kapaklı dolabına gecıs yapıyo
sonra fazlalık oluyo cöp malesef

ama mevlut yapıldıgında tesbıh, yasın kıtabı vs sonradan da kullanılıyo
mevlut yapmak kısmet olursa bunları o zaman dagıtırım ınsallah

Ben ılk kızımda anadizini cok kullandım canım
2 aylık felanken almstım sanırım yasını gecınce bıle oturup kemerını baglayıp yemegını yedırıyodum bazen

Ben 3 ay somrası kullanılacak başlıklı avent cam biberon aldım. Bir tamede dr browns yeni doğan küçük boy aldım.

1 tane 240 ml Dr Brown cam biberon, birtane de 150 ml tommee tippee biberon aldım. En çok ikisiyle ilgili güzel yorumlar okumuştum canım. İkisi de kolik gaz yapmıyor. İkisi de 0+ için uygun
sagolun kizlar cansiniz valla :))) o zmaan hem ana kucagi hem ana dizi aliyorum,biberonu da avent yada browns alcam birini artik. Arel13 canim bu browns ta genis agizli dar agizli fark ne?birde cam degilde plastik alcam kırılır falan simdi,azcik sakarım ugrasamam ben camla :))

Ben bugün alıcam göğüs ucu kremi kızlar göğüs uçlarım yarık yarık duruyor ve şu ara çok sızı hissediyorum korktum annemde şimdiden sür de alışsın göğüslerin dedi
bende başladım kullanmaya 2-3 haftadır kullanıyorum. baya yoğun bi yağ ama. işe yarar gibi duruyor

Benim oğlan kıramadı bir türlü aventi steril edip başlık alırım sadece kullanmak zorunda kalırsam öyle ince bi cam değil camı

Avent ve dr browns diyorlar surekli.nuk ta oneren cok.bende dr browns almayi düşündüm hep ama galiba avent alcam bu gidisle
kuzenim nuk kullandı doğduğundan beri sütü gelmedi hiç. bebekte aşırı gaz sancısı yaptı. şimdi dr brown aldı pamuk gibi oldu bebek. bende dr brown aldım bi tane. inşallah ihtiyacımız olmaz ama

aynen bana da iki markayı önerdiler ama
şimdilik almıcam
bi doğsun elimdekinden memnun kalmazsam alırım diye düşündüm

ama cam olanlarda sıkıntı olmaz bence ince durmuyor camları

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, inşirah suresi, ihlas suresi, nas suresi, Felak suresi, fatiha suresi, bakara suresi kimin ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…