2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kolonyası yasini tesbihi olan setten mevlútte dagitmayi dûsûnúyorum kalici diye

Kizlar ensem ve basimda fena bi ağrı var kndimi hic iyi hissetmiyrm.aksama da kntrolumuz var cok heyecanliyimm..

orada hava nasıl bilmiyorum burada çok dengesiz belki rüzgarda kaldıysan sinüzit olabilir ya da migren ense ve baştan giriyor ya
havlu ısıtıp ensene koy rahatlatır biraz

Bende kolonyası yasini tesbihi olan setten mevlútte dagitmayi dûsûnúyorum kalici diye

yasin de en küçük boy alma bence
bende bir sürü oldu atsan atılmıyor duruyor öyle
birde ufak olduğu için okunmuyor da doğrusu büyükler yine kullanılıyor da

Benim oğlan kıramadı bir türlü aventi steril edip başlık alırım sadece kullanmak zorunda kalırsam öyle ince bi cam değil camı

kuzenim nuk kullandı doğduğundan beri sütü gelmedi hiç. bebekte aşırı gaz sancısı yaptı. şimdi dr brown aldı pamuk gibi oldu bebek. bende dr brown aldım bi tane. inşallah ihtiyacımız olmaz ama

aynen bana da iki markayı önerdiler ama
şimdilik almıcam
bi doğsun elimdekinden memnun kalmazsam alırım diye düşündüm

ama cam olanlarda sıkıntı olmaz bence ince durmuyor camları

Ben dr browns un yeni dogan seti aldim biberon olarak ortada gaz giderico cubugu var ark kullanmisti cok memnunu
kizlar varya,annelik daha simdiden cok telaşlı,hamileligin basindan beri aman bisey olmasin aman şöyle böyle olmasin,alisverisiydi osuydu busuydu derken helak olduk Allahin izniyle bebegimiz saglikli olsun da tabi ki her türlü telaslanalim sorun degil.ama dogduktan sonra nolcak bilmiyorum kendimi dusunemiyorum kafayi yerim herhalde kesin cam biberon kalinsa browns cam alirim o zmaan. basbelasiyim canim biberon dar agizli mi genis agizli mi?temizleme fircasi var mi kutuda memnun musun

herkes bir şey diyor ya cam biberona da ağır olur almayın yenidoğana dediler bende almadım. çok söz dinliyorum

Temizleme aparati yok canim linki yukari ekledim cam degil benim.biberonum cam almadim

Ben ılk kızımda anadizini cok kullandım canım
2 aylık felanken almstım sanırım yasını gecınce bıle oturup kemerını baglayıp yemegını yedırıyodum bazen
ana dizini ben de çok kullandım canım ikisinin de yeri ayrı ikisi de çok iş görüyo ama illa bi tanesi alıncaksa araba puseti öbürünün yerine yine geçebilir ama ev tipi geçemez

Virgo women camdan falan çarpmıştır dicem ama tansiyon dedin korktum
sağlık ocağı ya da exzane gitsene ihmal etmeden

Neyle temizliycez peki bende alirsam?birde dar agizli ile genis agiz arasindaki fark ne canim?

ya 3-5 liraya satılıyor biberon fırçası :) o iş kolay her yerde var dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…