2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok doğru. Ben kızımı emziriyordum o uyuduktan sonra o memede kalan sütü sağıyordum. Uyandığında diğer memeyi veriyordum. 6 saatte tekrar doluyordu nasılsa. Gerek oluyor illa.

Rabbim evlatlarini korusun canim benim,tabikide dua ederiz.insallah sapasaglikli hepimiz kucagimiza alabiliriz.cok stres olma bekle bakalim,insallah sorun yoktur

Ben çoğu şeyi ihtiyaç duyduğumda aldım şehirde yaşıyoruz çoğumuz, benimki hiç biberon kullanmadi mesela, gogus pompası icinden iki tane cikti mesela biberon, ben yine beni reddetmesin biberona alisip diye kasikla verdim sutu hatta pek gerek bile duymadik sagdigimiz sutu vermeye, cunku meme bosalsin diye hep emzirdim

Öyle olsa bende içiyorum o zaman. Benim dr çay vs. saymıyor su içeceksin diyor. Tatsız geliyor su da bir yerden sonra. Komposto yapıyorum, çay seviyorum öyleyse 2-2,5 lt içiyorumdur.
Ben makineye yerleştiriyorum eşim onu güzel yapamıyor 3 tabakla doluyor makine ona göre, ama çıkarmasını yerleştirmesini bana izin vermiyor. Çayı da kendisi yapıyor. Bakalım ya, yeğen gitti 4 kişi kaldık. Sabah söyledim yapamıyorum dedim, farkında olduğunu gördüm. Menemen yapsınlar makarna yapsınlar banane

Kelebek uç diye geçiyor meme hassas oldugu için başta onunla enzirdim işimi gördü benimki ucuzdu wee marka idi aventin de var pahaliydi, daha sonra göğüs pedi lansinoh aldim ama buyuk paketti ikinci bebiste bir sureonu kullanırım, göğüs kalkani aldim sonradan aventin vs vs yani ihtiyaç olduktan sonra aldim herseyi, basta iyi ki biberon vs almamisim zaten pompanin icinden ciktii demem o ki alışveriş icin cok da acele etmeyin kizlar

Gnrcnn çok geçmiş olsun daha önce testlerin yapılmıştı sanırım temiz çıkmamış mıydı. Umarım uzun süre olmamıştır ve bebişlerin sağlıklıdır.daha çok İkiz gebeliklerde öngörülen bi hastalık zaten umarım en hasarsız şekilde atlatırsınız desene erken doğum yapacaksın sende

İnşallah hasta olmazsın canımmm.. Aman benim hatama düşme. Ama yatılmıyor ki mübarek

Rabbim evlatlarini korusun canim benim,tabikide dua ederiz.insallah sapasaglikli hepimiz kucagimiza alabiliriz.cok stres olma bekle bakalim,insallah sorun yoktur
İnşallah canım ama çok geç kaldık en geç 1 haftada tedaviye başlanmalıydı ben haftalardır kaşınıyorum keşke daha erken tekrarlasaydım testi

Canım çok geçmiş olsun. Dualarimizdasin. Korkma bebişlere bir şey olmaz

Evet işk testlerim temizdi bu ikinciyi ben yaptırdım bişey dürttü gittim kan verdim Allahım korusun kızlarımı inşallah

Daha 7ay once büyük kizimi emzirmeden kestim ikinci de aciycak mı baslarda bakalım bilmiyorum, bizim hersey meydanda beşik, oyuncaklar, gogus kalkani pedi vs bebek arabasına bile hala daha çok severek kizim biniyor simdi oturma ünitesi çıkarıp tekrar ana kucağı takicaz o kadar, Allah'tan memelerim bı 8ay dinlendi

İnşallah canım ama çok geç kaldık en geç 1 haftada tedaviye başlanmalıydı ben haftalardır kaşınıyorum keşke daha erken tekrarlasaydım testi
Canim sakin ol endiseni anliyorum,bebislerini strese sokmamaya çalış.şu açıdan düşün,yani suan dogsa bile Allahin izniyle yaşama sanslari var cok küçük dogmayacaklar.doktor ona gore kararini verir hastaneye yatirir tedavi altina alir ciddi birsey oldugund.oyuzden korkma,icini ferah tut

canım bugün çok işine karışmış gibi olucam ama bence biberonu da süt pompasını da avent al başlıkları uyumlu olsun emzik süt kabı biberon fırçası her şeyi avent al bebek telsizi de alıcaksan mesela avent al ben bunların hepsinden çok memnunum kullanıyorum küçük kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…