2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar umarım biberona gerek kalmaz lakin bebekler için cam olmayan ve kenardan tutacaklı biberon modelleri daha kullanışlı diye okudum tecrubeli bikaç anneden ama sizler cam ve bebeğin tutacağı yer olmayan modelleri almışsınız kafam karıştı

Estagfullah canim benim,sizin tecrubelerinize her daim ihtiyacim var.avent gaz yapiyor mu peki

Çok geçmiş olsun canım sabah sabah stres yaşamışsınız.

Rabbim korktuğunla imtihan etmesin canım. Hiç bilmediğim birşey bu da Çok kötü sonuçları yoktur umarım.

Bize de yaz olur mu?Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Anım geçmiş olsun o ne bilmiyorum ama

Kızlar doktorla görüştük bir ilaç yazmış sabah akşam enzimleri kontrıl altına almak için kullanıcam korkulacak bişey yok ilaca cvp verirsem ne ala veremezsem belki kuzları erken almak zorunda kalabiliriz dedi umarım ilaç işe yarar kontrolde çarşamba günü olacak kan testini haftalık tekrarlıcakmışız

Kızlar bu arada hastahaneden geliyorum bebeğim bir hafta da 78 gram almış sadece çok mu az
Az değil bence unutma her ölcüm +- 200-300 ola biliyor yanı 278 de almiş ola bilir 1 haftada ama untrason net olcemediği için bilemezsin, bu arada neden 1 hafta arayla girdinki untrasona.

Canim neyin var ne oldu yaa
Canım geçen gece yine sabaha kadar durmadan kaşındım içim rahat etmedi gittim kan verdim karaciğer enzimi ve safra asitlerine baktırmak için onlar yüksek çıkınca gebelik kolestazı oluyormuş ki yüksek çıktı daha önce yaptırdığım değerler normaldi çok ciddi bir durum biliyorum o yüzden endişe ettim

Umarım tedaviye cevap verirsinde kızların zamanında doğar tedavi aşamasında da bebişler biraz daha gelişirler inşallah içini ferah tut pozitif ol

Canim hic duymadim bn.iyi dusun iyi olsun ins.bi sknti cikmaz az kldi zaten rabbim korusun meleklerini

Canim çok çok geçmiş olsun insallah sağlıcakla kucağına alırsın peki ne gibi riskleri varmış canı m? Kendini üzme duamizdasin herşey yolunda gitsin insallah

inşalalh işe yarar ilaçlar
belki de yeni yükseldi değerlerin
çok büyük sıkıntı olsa doktor direk gözlem altına alırdı sen ihmal etme yine ilaçlarını falan iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…