2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim çok çok geçmiş olsun insallah sağlıcakla kucağına alırsın peki ne gibi riskleri varmış canı m? Kendini üzme duamizdasin herşey yolunda gitsin insallah
Saol arkadaşım
Atılamayan safra amniyom sıvısına karışıp ani fetus ölümlerine sebep oluyor Allahımm esirgesin
http://egemenkoyuncu.com/gebelik-kolestazi/
Burda ayrıntılıca yazmışlar canım

Ay ne kadar zarifmis buda.cevremdeki herkes mobilya besik al diyip duruyor.onu da nereye sigdiricam bilmiyorum.bende Boyle birseyler alabilirim belki
Ben kızımda mobilya yatak aldım canım beyaz renk. Hiç kullanışlı olmadı, olsaydı bu bebekte de kullanırdım. Duruyor öyle çatıda yeni gibi. Beneto beşiği aldım ilk 1-1,5 sene idare eder, hem az yer kaplıyor hem tekerlekli, nerde oturursam orda koyarım uyur diye.

Cnım ıkıncı takım ıcın 10 lu yazıyor ama urun acıklamasında detay yok
sankı 10 lu degılde 5 lı
sen e bebegın ınternet sıtesınden mı aldın magazadan mı?

Canım internet sitesinden aldım evet yanlış yazmışlar takım 5li aslında aynı takımın 10lusu da var onun fiyati 110 tl bu benim aldığım 50 tl

Peki ana dizi ile ana kucağı arasındaki fark nedir? Ben aynı diye biliyordum

Canım internet sitesinden aldım evet yanlış yazmışlar takım 5li aslında aynı takımın 10lusu da var onun fiyati 110 tl bu benim aldığım 50 tl

geldimi canım urunler kalitesi nasıl

10lusunu sıtede göremedım
o modelı cok begendım sade bısey bakıyorum bende
10 lusunu bulursam ben de onu alayım

Sen yazdıktan sonra okudum biraz canım. Önlem alınmadığı zaman bebeği 37.haftadan sonra etkiliyormuş, kızlara etki etmez daha. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Evet mevlutte onlar iyi olur, insanların işinede yarar hem. Bende mevlütte düşünürüm öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…