2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeleri oglusumla ilk kucaklasmamizi yaptik
Ahh kalbim ömrüm benim kuvezden cikinca ağlamaya basladi kucagima alip iyiki dogdun annem deyince sustu acti gozlerini
Yarın sabah ilk emzirmeyi deneyeceğiz bakalim
Tüylerim diken diken oldu... Kuzucuk yaa... Nasıl da tanımış annesinin sesini kucağını. Sizi veren Rabbime şükürler olsun

geldimi canım urunler kalitesi nasıl

10lusunu sıtede göremedım
o modelı cok begendım sade bısey bakıyorum bende
10 lusunu bulursam ben de onu alayım

Gelmedi henüz canım herhalde pazartesi günü gelir. Dün sanki gördüm gibi hatırlıyorum ama şimdi baktım bulamadım onun 10lusunu :/

Ahh kalbim ömrüm benim kuvezden cikinca ağlamaya basladi kucagima alip iyiki dogdun annem deyince sustu acti gozlerini

Ay allahim cok duygusal gozlerim doldu sukurler olsun gozunaydin canim benim

canım benim ya meleğinle kavuştun demek gözün aydın

Yaa kıyamam canım benim

Dün akşam yürüyüş yaparken hava biraz serindi galiba üşütmüşüm anneler sabahtan beri midem bulanıyordu açlıktan sandım öğleden sonra tansiyonum düştü her yerim kırılmış gibi agrıyırdu biraz yattım terledim ana agrılarım var hala parol atıcam hasta olmak istemiyorum hep geliyor bana

Dr bana iki tane krem onerdi ameliyat izini yokediyormus hic duymamistim duyan yada kullanan var mi
Canım bana contractubex önermişti almadım ama oğlum düşünce alnında iz kalmasın diye hemen koşa koşa aldık tam geçirmesede silikleşti biraz. Bu arada çok mu kötü ki izin bikini bölgesinde kalıyor zaten ben kullanmadım yani

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…