2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar 2 gündur hiç iyi hissetmiorum ayakta her durdugumda artık baskı artiyor karında gerilmeler oluo, midem yanio ustune deli sıcaklar offf. eşimde 4 gunluk antalya ya is seyahatine gitti iyice canım skldı Allah tan bu aksam donuo. Dogumdab sonra uzun bi süre yine çevrede hamile gormek istemicem galiba

Kapandi bile cogu aslinda hic dusunmemistim bile altta kaliyor zaten hatta böyle birsey olduğunu bile bilmiyordum dr hassasiyetin varsa kullanmak istersen dedi

Sezaryen mi oluyırsun canım bende korktum hemde hiç kendimi sıkmak istemedim ama bunda olur ki kalır diye korkuyırum normal esnek korselerden alayım diyorum dr zamanını söylüyor zaten
Evet ilki sezeryan dr um riske atmak istemiyor gene sezeryan dedi ilkinde giymedim ama çok sıkı olmayan kilot tarzı gördüm ten de felan belki ondan alırım

İkiside kullanılıyor bence al

Teyzeleri oglusumla ilk kucaklasmamizi yaptik
Ahh kalbim ömrüm benim kuvezden cikinca ağlamaya basladi kucagima alip iyiki dogdun annem deyince sustu acti gozlerini
Yarın sabah ilk emzirmeyi deneyeceğiz bakalim
Ayyy gözünüz aydın Allah ayırmasın cnm

Kızlar işten geldim ayaklarım çok fena olmuş üstünde kocaman tümsek oluşmuş balon gibi resmen soğuk suyla yıkadım hava kaldırdım tuzlu suda beklettim ama hala yürürken içi su doku gibi lınk lınk ediyor ve yanıyor başka öneriniz varmı

Uzan canım ayaklarınıda yüksek bir yere koy

Bende oyleydim bir haftadir evdeyim indi pazartesi tekrar ise baslayacagum bakalim yine ne hale gelecek

Kapandi bile cogu aslinda hic dusunmemistim bile altta kaliyor zaten hatta böyle birsey olduğunu bile bilmiyordum dr hassasiyetin varsa kullanmak istersen dedi
Evet banada öyle demişti dr ameliyat izim için almadım gerekte kalmadı. Bu arada dikişin var mıydı yapıştırmayla mı oldun

Bende o tarzlardan alayım diyorum bi bakayım çok göbiş kalacak gibi olursada drdan öneri isterim

Benim ağrılar geri döndü birden kızlar ya ayağa kalkınca alt taragımda bacaklarımın iç tarafında ağrı var birde adet sancısı tarzında ağrı. Minicik bi bebiş doğurucam ama gören sanacak ki boyumdan büyük doğurucam

Geçmiş olsun canım. Parol iç, inşallah hasta olmazsın. Dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…