2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar malumunuz ben tek basima yasiyorum.siirtte yasiyorum.eşim hamileligimin basindan beri yok.afrin gorevinde biliyosunuz.ee hal boyle olunca bu zmaana kadar mecburen market alisverislerimi falan hep ben yaptim.ama artik korkuyorum.yani kaldirdigim ağırlık maximum 5 -6 kilodur.artik karnim büyüdükçe yürüyünce kasigimda hassaslik hissediyorum.erken dogum olmasindan cok korkuyorum çünkü benim bebegim daha 27 haftalik üstelik bulundugum il de yenidogan yogun bakim üniteleri ne yazikki baska yerler kadar gelişebilmis degil.napcam bilmiyorum.hic benim gibi market poseti taşıyıp duran ağır kaldiran var mi acaba

Kızlar hastane bavuluna bebek için 10 lu yenidogan takımı birde 3 lu şapka tulum eldiven koycam bebek için ekstra başka bi kıyafete gerek var mıdır?

Dinlen biraz canım çok yorulmuşmuydun neden oldu ki

Canim zordur durumun Allah kolaylık versin, ben markete giderken pazar arabasi goturuorum elde taşımak gibi olmuyor yük tekerlekte olduğu için daha az ağırlık çekmiş oluosun sende öyle denesen. Gebeligin başından beri poşet tsimiorum arabaya öyle koyuyorum

Kizlar benim suan migdem cok bulaniyo benim gibi olan varmi acaba sebebi ne olabilirki
Evet canım sabah öyleydim sen gece açıkta yattım demiştin bende dün gece yürüyüş yaptım üşütmüşüm akşama kadar bulandı midem yeni parol attım geçti bide yorganın altına girip ter attım

Kızlar hastane bavuluna bebek için 10 lu yenidogan takımı birde 3 lu şapka tulum eldiven koycam bebek için ekstra başka bi kıyafete gerek var mıdır?
Acıbadem giydiriyor bebeği Ben kızımda götürdüklerini sadece fotoğraf çektirirken giydirdim. Çıkışta da çanta içinde bir takım hediye ettiler çok kulllandım ben tam bebek boyutunda çünkü..

Benim erken Doğum riskim olunca zorlanıp en ufak bi Ağrı’da taşımıyorum canım allah kolaylık versin gücünü artırsın

Pazar arabam yok canim,ucuzlukcuya gideyim bi sorayim bari.eğer ağırlık azaliyorsa kullanirim bende.korkuyorum artik.cok sagol canim
Benim erken Doğum riskim olunca zorlanıp en ufak bi Ağrı’da taşımıyorum canım allah kolaylık versin gücünü artırsın
amin sagolasin kuzu.bu erken dogum riski nasil anlasiliyor?rahim agzinda aciklik falanmi oluyor?benim gobegim asagida duruyor hep

Yok canım onunla alakalı değil göbeğine bakma da benim kanamam oldu rahim ağzım erken kısalmıştı 21. Haftada şimdi her gittiğimde doktor rahme bakıyor ultrasonda ve ilaç kullanıyorum Protestan zaten ilacı bırakıyım dedim kendi kendime karnım çok fazla sertleşmeye başladı öyle olunca o durum korkuttu beni kasılman sertleşmen yoksa korkma benim sertleşmem çok fazlaydı çok küçükken bile

Bu arada chicco mağazasından 75 tl ye bu kanguruyu aldim cok guzel indirime girmisti sizde isterseniz bakin dogumdan itibaren kullaniliyo

Eklentiler

• IMG-20180622-WA0009.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 49
Insallah canim yapinca bi rahatlama oluyo insanda
Gecmis olsun canim insallah ilaca cevap verir sen icini ferah tutalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…