2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sonradan benimde aklima geldi canim aksam cam acik yattigim akilsiz basin cezasini migdem cekiyo sanirim

Canta icinde derken canim cantada kiyafetmi verdiler sadece baska birseylerde varmiydi acaba

Virgo women ne yaptın canım gelmedinmi daha dktrdan
Geldim canım sukur hersey yolunda simdilik.haftasiyla uyumlu kızim 45 cm olmus 2462 gr.boylu poslu dedi doktor :) 3 hfta snra yani 37.haftada kontrol vsr çatı muayenesi ypick dogum sekline karar verilecek.pozisyon olarak basasagidaydi.

Ben ozaman sampuan pisik kremi almayayim onlar veriyorsa

Ben de yapıyorum canim. Hep yapıyordum kendim gidince mecbur. Eşim olduğunda o alıyor elimden ama kendimse eğer sakınmıyorum. E uzanma falan da yapıyorum,kızım var 20 kilo civarı,onu da taşıyorum mesela...
Canım.

Benim çok ayakta kaldığında ve iş yaptigimda falan oluyor. Çatı ağrısı. Yürüyemiyor bile insan... bir kez de eşimle durumlar olduğunda olmuştu iki gün uzanıp dinlemem gerekmişti.

Benim çok ayakta kaldığında ve iş yaptigimda falan oluyor. Çatı ağrısı. Yürüyemiyor bile insan... bir kez de eşimle durumlar olduğunda olmuştu iki gün uzanıp dinlemem gerekmişti.

Ayakta uzun durmamda kocada yasak bana onlarda olsa sanıeım doğururdum şimdiye

Aa cok iyimiş ben yine koyarim da resim falan için ozmn onlar ilk başta giydiriosa benim göturduklerim yeterli olur daha önce hastaneden cikarken bebek bakım çantası hediye ediliyor diyede duymustum sana vermislermiydi belki her şubede olmuodur

@Sabirsiz61 yok @Egepam yok ONTK yok bu hatunlara ne oldu acaba?
Ben evi boyadım nihayet canım harıl harıl heryerde mobilya arıyorum herseyi son ana bırakmak çok kötüymüş perişan oldum ayaklarım şiş dolanıyorum şu hazırlıklar alışveriş bi bitsede derin bir nefes alıp oğlumun sağlıkla doğmasını beklesem dicem ama doğuma mobilyacı gezerken girmem inşallah

İnstagram da mıydı? Bir bakayım sayfasına.
Kendi sitesi ve kitabı var. İg de sayfası da vardır belki.

Çok ağır taşımamaya çalış ama çok da dert etme. İkinci hamilwliği olan pek çok kişi market poşetlerinden daha ağır ilk çocuklarını taşıyor 17 kilo oğlumu zaman zaman kucağıma almak zorunda kalıyorum.

Bu arada chicco mağazasından 75 tl ye bu kanguruyu aldim cok guzel indirime girmisti sizde isterseniz bakin dogumdan itibaren kullaniliyo
Bu kanguru ergonomik değil sanırım. Ergonomik kanguru olayını bi araştırın bence. Ben ilk zamanlar için sling aldım.

Çok geçmiş olsun canım yeni okuyorum sırayla ama inşallah ciddi bir boyutta değildir

Verdiler canım
Ama Bakırköy Acıbadem korse de vermiş Atakent vermedi

Hatta bebeğin altı kirleniyor basıyorsun düğmeye geliyor hemşire değişir misiniz diyorsun bezleyip geri veriyorlar bez bile kullanmadık

Eklentiler

• 3EB28219-19B3-4F6D-8484-FE0FF6BDB6DE.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
  • A22A1905-2063-435A-9579-DDF13DBEA055.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…