2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeleri oglusumla ilk kucaklasmamizi yaptik
Ahh kalbim ömrüm benim kuvezden cikinca ağlamaya basladi kucagima alip iyiki dogdun annem deyince sustu acti gozlerini
Yarın sabah ilk emzirmeyi deneyeceğiz bakalim
Maşallah size çok sevindim , çok duygulandım Allahım sizi hiç ayırmasın inşallah

cok sagolun kizlar.sağ kasigimda bi acı var.ağrı degil de acıma var.korkuyorum plesanta yerinden ayrilir erken dogum falan olur diye Allah razi olsun

Kızlar eşim çalıştığı için benim kontrollerime gelemiyordu , bugün iş çıkışında kendi doktorumdan başka özel bir muayenehaneye kontrole gittik beraber, her şey yolundaymış çok şükür rahimde biraz kasılma varmış , ciddi düzeyde değil ama magnezyum başlayalım dedi. Küçük bey 35 e kadar beklesin lütfen dedi :) ve her zamanki gibi bir eli yüzündeydi ve merakla beklediğim burnunu yine göstermedi oysa gitmeden güzel güzel konuşmuştum bu sefer yüzünü gösterir misin diye

cok sagolun kizlar.sağ kasigimda bi acı var.ağrı degil de acıma var.korkuyorum plesanta yerinden ayrilir erken dogum falan olur diye Allah razi olsun
Korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle sen fazla ağır taşımamaya çalış benim oğlan 20 kg ilk zamanlar aldım kucağıma çok şimdi bi uatağından alırken alıyorum ama sen uzun mesafede poşet falan taşıma

Valla tugba daha önce orda doğum ypti ya bilio neler verildiğini falan T TubaSude bende yeni ogreniorum canım :)) sezeryan genel anestezi 7.500 fiyat verdiler cnm. EpidUral 8000 TL
Sanırım sen genel olacaksın dimi canım. Ben 1000 tl vericem genel epidural farkı yok burada. Hastanelerin standartlarıda aynı şöyle gideyimde evim gibi olsun rahat edeyim diyeceğim hastane yok maalesef

Tamam canim Maximum kac kilo kaldirabilirim?

Kızlar doktorumla konuştum az önce pilatese başlayabilirsin artık dedi lastiklerim var var mı önerebileceginiz video vs yada yapan var mu pilates

Sanırım sen genel olacaksın dimi canım. Ben 1000 tl vericem genel epidural farkı yok burada. Hastanelerin standartlarıda aynı şöyle gideyimde evim gibi olsun rahat edeyim diyeceğim hastane yok maalesef
Bizim yapicagimiz Acibadem şubesi diğer şubeleré göre daha uygun cnm ama farklı sehirlerdeki hastaneler le kiyaslayinca birde şehir IST olması fiyatı artirio. Benim kızım daha önce bu hastanede opersyon olmuştu tanıdık Dr uzerinden biraz indirım talep edicez ama indirim olmassada yapcak bişi yok artık dr hastane belli inş orda olucak. Bu arada evet genel anestezi olmak niyetindeyim cnm

Atakent bakım çantası verio yani bebek losyonu bakim urunleri falanmi oluo? ? Korsede olaymiss cok iyimiş yafff

Çok detaylı ne vardı içinde hatırlamıyorum ki. Ama öyle büyük boy filan değil küçük boylardan denemelik promosyon gibi düşün. Şampuan Bioderma idi onu ney hatırlıyorum, birkaç bez vardı birkaç küçük paket mama vardı gerisini İnan ki hatırlamıyorum.

Kilo olarak şartlandırma ama riskin yoksa zorlanmadan günlük işlerini yap mesela birden gidip aylık av yapma iki üç poşet alıp gel bi kaç günde bir yalnızsımda zaten çok fazla eşya almıyorsundur
Yani biraz slaatalik domates kiraz peynir yumurta erik falan aliyorum
Yarim$ar kilo.insallah rabbim korur birsey olmaz.mecburum cunku.rabbime emanetiz canim napalim

Yani biraz slaatalik domates kiraz peynir yumurta erik falan aliyorum
Yarim$ar kilo.insallah rabbim korur birsey olmaz.mecburum cunku.rabbime emanetiz canim napalim
O kadardan bişey olmaz bence riskin yoksa. şurda oğlumu bi kaç aydır almıyorum kucağıma ilk zamanlar çarşı pazar nereye gitsem taşıdım kucağımda sonra riskim çıkınca yavaş yavaş bıraktım ki bu yüzden evden çıkmıyorum kucak ister çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…