2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah sag salim atlatabiliriz canim bu süreci.hayırlısıyla bi dogurabilseydik hamile kalir kaaz esim gitti ama vardır bunda da bi hayir diyorum

Benim dogum úcreti 5 800 ama benim òdeyecegim fiyat 2 tl civari
Sigortan var galiba ben onuda anlamıyorum tabi buralarda öyle bişey yok bir tek eşimin işinden dolayı medicalparkta %30 indirim avantajı var oda maraşta yok zaten anteptede kimsem yok aslında o hastaneyi çok beğeniyorum ama mecbur yine aile nerde niz orada daha rahat oluyorız

Insallah sag salim atlatabiliriz canim bu süreci.hayırlısıyla bi dogurabilseydik hamile kalir kaaz esim gitti ama vardır bunda da bi hayir diyorum
Elbetteki öyle bebeğinde sağsalim doğar inşallah eşinde sağsalim gelir. Ay benim koca varda neye yarıyor bi gün sen taşı bi gün ben taşiyim olmadığına göre bebeği ancak çay getir yok üztüm başım b.k oldu banyo yapmam lazım kıyafet hazırla ancak hizmet bekliyor beyefendi

Ben epidural olayım diyorum sen henel olmak istiyorsun bakalım hangimiz daha rahat olucaz fark çok mu arada tabiki kişiye göre değişir ama tecrübe olmadan da anlaşılmıyor tüm bunlar

Ben epidural olayım diyorum sen henel olmak istiyorsun bakalım hangimiz daha rahat olucaz fark çok mu arada tabiki kişiye göre değişir ama tecrübe olmadan da anlaşılmıyor tüm bunlar
İnş ikimizde mutlu sağlıkli rahat bi doğum yaparız cnm . Tecrübe ettik ikimizde sen gerçi genel anesteziden çok şikayet etmedin diye hatrliorum, şimdi bebisi görmek istiosun buda ağır basıyor dimi

Kızlar doktorumla konuştum az önce pilatese başlayabilirsin artık dedi lastiklerim var var mı önerebileceginiz video vs yada yapan var mu pilates
Ben de düşünüyorum , lastiğim de var ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ben büyük topa oturup kalça hareketleri yapmayı duymuştum. Komşudan ödünç istesem topunu ayıp mı olur :) o topun sonradan işime yarışacağını sanmakta yorum :)

İnş ikimizde mutlu sağlıkli rahat bi doğum yaparız cnm . Tecrübe ettik ikimizde sen gerçi genel anesteziden çok şikayet etmedin diye hatrliorum, şimdi bebisi görmek istiosun buda ağır basıyor dimi
İnşallah canım. Oğlumda var teyzesi aklım kalsın istemiyorum ağrım sızım olsada bilincim açık olsun tabi bebişi görmekte cabası. Yoo saçmalamakla boğazda biraz tıkanıklık tarzı his dışında çok iyiydim ama bunu anesteziye mi bağlamalıyım bilmiyorum birde net ayılıp kendimi bilmem iki saat sürdü o kadar acıda dayanılmayacak değildi yanma hissi vardı yarada sadece hepsi bu.

2. Doğuma giderken ztn hep diğer cocukta insanın aklı kaliomus ufff dusununce bile kötü oluorum neyse sağlıkla doğuralim inş cnm ya Allah in izniylé . Epiduralde ayilma gibi bişi olmuo tabi sadece bana bebek ciktiktan sonra dikislerim yapilirken biraz sakinlestirici verdiler çünkü bebek gidince hemen çıkmak istiosun ordan biraz uyuyo gibi oldum çok kısaydı sonra hopp odamdaydim kendime gldim

Rabbim sağdalim bebeğimizle ailemize geri kavuştursun bizi inşallah. Korkuyorum bunu yazmaya ama artık doğuralımda bana geneli epidurali hatta normal doğum bile fark etmez dayanamıyorum çünkü

Rabbim sağdalim bebeğimizle ailemize geri kavuştursun bizi inşallah. Korkuyorum bunu yazmaya ama artık doğuralımda bana geneli epidurali hatta normal doğum bile fark etmez dayanamıyorum çünkü
Amin canim. Gebelik zor geçince insan iyice bunalmaya baslio neyseki az kaldı artık son haftalarimiz.

Merhaba, tecrübeli annelere bir sorum olacak. Lansinoh tekli elektrikli süt sağma makinası kullanan oldu mu* Memnun kaldınız mı? Teşekkürler.

Ay bakıyorumda senin takvime bir aya kalmazsın sen sezaryende olunca
Doktorda temmuz son hafta falan dedi ama sanci durumuna bagliymis. Çocuk ultrasonda önden gidiomus ama doğum tarihi değişmezmiş öyle soluo nasıl olcak görücez artık çünkü benim küçük adam gobegime sigmiyo gibi hareket edio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…