2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana verilen fiyat listesinde bebek bakım çantası yazmiodu belkide artık vermiolardir, kuaför hizmeti anne babaya özel aksam yemegi falan yaziodu listede T TubaSude
Onu çıkarken hediye veriyordu zaten fiyata listesinde görmemiştim ben de. Pazartesi gidicem ,doğum yapıp taburcu olanları takip edeyim bakayım ellerinde mor çanta var mı

Canim benim esim hundai araba fabrikasinda teknisyen olarak calisiyo bu fabrika calisan ve ailelerine sigorta yapiyo hastanedeki ucretlerin yúzde 80 acibadem sigorta yùzde 20 biz karsiliyoruz mesela ben kulak ameliyati oldum 12 bin tl istediler biz hic òdemeden ciktik nerdeyse bu avantajlari gùzel

Bendeki listede yaziyo canim bebek hastane cikis cantasi diye
TE="Tzadkiel, post: 56432811, member: 515840"]Bana verilen fiyat listesinde bebek bakım çantası yazmiodu belkide artık vermiolardir, kuaför hizmeti anne babaya özel aksam yemegi falan yaziodu listede T TubaSude [/QUOTE]

Oh ne güzel sizin işiniz

Benim annemde vardı top ve lastik bekarken almıştık ama topla beraber top gibi yuvarlanırım diye lastiği aldım geldim :) you tubeden bakıp eleyecegim ama hazır denenmiş var mı diye bi sorayım dedim bulursam sanada söyleyim canım

Çok canım yanıyor ayaklarım çok fena devamlı suya tutuyorum iki dk rahatlıyor sonra gene yanıyor. Bazı sitelerde test felan yapılıyor yazmışlar ne testi bilen varmı yarın acile gitsem rahatlatacak bi serum vs bişey yaparlarmı uyuyamıyorum ağlayıp duruyorum

Geçen haftalarda ben de de çoktu. Şimdi sen yazınca dank etti geçti benim ayak yangınım. Demir eksikliği için serum takmışlardı acaba o mu iyi geldi? Kan Demir değerlerin nasıl? Ya da içtiğin ilaçlar yapıyor olabilir mi? Bana serum takılınca hapları da kestik çünkü.

Bilmiyorum şuan kaç geçen ay bakılmıştı ama düşüktü sabahları alıyorum hap ama bugün bitti almayı unuttum. Biraz şişlik vardı ama bir anda çostu bi baktım iki katı olmuş içi yanıyor sanki

B12 de düşüktü ben de o ayak yanması yapabilir diye yazıyordu Google da. Ama doktora danışmak lazım. Çok kötü birşey Allah yardımcın olsun ben de ağlıyordum resmen. Sen bir tahlil yaptırıp doktora danış canım.

Çok saol cnm yarın dr um olmaz ama acile gideyim olmadı bakarlar mıki

Teyzeleri oglusumla ilk kucaklasmamizi yaptik
Ahh kalbim ömrüm benim kuvezden cikinca ağlamaya basladi kucagima alip iyiki dogdun annem deyince sustu acti gozlerini
Yarın sabah ilk emzirmeyi deneyeceğiz bakalim
Şimdi okudum okadar çok sevindimki canım gözün aydın Allah herseyin en güzelini versin inşallah. Tüm agrını unutmuşsundur ah o misss kokulu sayesinde tadını çıkar canım.

Çok memnun olurum sağol

benim doktor nst ye 37 haftada başlatıyormuş sizce de çok geç değil mi ya
Kasilma falan gorurse ya da aksi bir yakinma, mecbur alir nstye merak etme. Biraz gec gibi ama valla ben de ilk kizimda bir kere girdim diye htrliyorum sonra da dogurdum. 37 bitmisti iste. Nstden sonra cok gecmeden doğurmuştum. Bizim doktorlar rahat sen de sikintin yoksa ve doktoruna da güveniyorsan takma kafana gerekli gordugu yerde mudahale eder zaten

Kizlar iyi geceler resmeb vajina kemiklerim ayrılıyor gibi bir rahatsızlık var cati agrisimi oluyor
Canım ben daha dün sordum doktora vajinam yarılıyor gibi ağrıyor diye , baya bir anlattı kısaca Rahmi saran bağlardan biri vahyen üst tarafına bağlanıyor ve bebek büyüdükçe o geriliyormuş ona bağlı ağrıymış , endişe etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…