2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :)
Saat 6 dan beri yatakta dönmeme neden olan dünyanın en önemli sorusu! Takıldı aklıma
Bebek yeni doğduğunda içine giydirilen ceket gibi zıbın ve üzerine bir tulum yeterli olur mu yoksa tulumun içine bir kat daha alt üst gerekir mi

günaydın tatlımmm evet yeterli çünkü battaniyeyede saracaz bebişi

aynı şeyi bende düşündüm yaz bebeği olacaklar ama üşür mü sadece içlik ve tulumla diyerekten bi tanede kısa kollu çıtçıtlı bady koydum dogumhaneye verilecek kesenin içine.

aynı şeyi bende düşündüm yaz bebeği olacaklar ama üşür mü sadece içlik ve tulumla diyerekten bi tanede kısa kollu çıtçıtlı bady koydum dogumhaneye verilecek kesenin içine.
Ben de düşün düşün bir sonuca varamadım buraya yazdım, çok teşekkürler canım :)

Hastane çıkısı vermiyecekmisin sen içeriye
10 lu hastane çıkışı aldım ama hepsini ne yapacaklar ki takımın içeriği şöyle; 1 tane tulum, 1 tane alt üst takım, ince üst içlik, kısa kollu çıtçıtlı bady, eldiven, şapka, önlük, battaniye. Ben tulum, içlik,yarım kollu bady, şapka,eldiven,çorap,bez, battaniyesini koydum.

kızlar dün öğleden sonra bebişimizi gördük çalışabilir raporu aldık 31+5 ken olmuş oluyo

kilosu 2060 gr boyu 40-41 cm dedi suyu vs iyi nst de sancı çıkmadı en çok dönüp dönmediğini merak ediyodum onun hakkında bişey söledi mi hatırlamıyorum

35. haftada görüşelim dedi 3 hafta sonraya çağırdı

Yeterli cnm havalar sıcak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…