2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kac aydir kullaniyorsun canim? Cekim gucunde bi zayiflama veya sütu az cekme gibi durumlari yok diymi?mamajooyu da cok oneriyorlar kararsiz kaldim.birde tekli mi alsam ciftli mi onda da kararsiz kaldim
canım ben sürekli kullanmadım bebeğim 10 aylık olana kadar çalışmadım zaten ama ilk doğduğunda çok iş gördü sütün gelmesi için vs.

29. Haftamda biraz kanamam oldu doktorum izin vermedi çalışmama o zamandan beri raporluyum yarımda çalışamaz raporunu alıcam. Doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum cnm.

Benim de aynı öyle fenaaaa

Benim de dediğin şekilde canım yerleri daraldigindan sanırım .Bir de her gece hıçkırık tutuyor kuzumu içim gidiyor sanki canı yanıyor gibi geliyor
Evet ya hıckırığı unuttum yazmayı şimdi bunun bir kilo daha alması lazım nereye sığdıracaz acaba. Yarın dr a sorayım bunu da. Her perşembe hafta tamamlanıyor. Dakika itibariyle 35 doldu şükür. Ben de perşembeleri gidiyorum. 33 haftada 2058, 34 haftada 2309 35 bakalım kaç olacak

Aynı bizi tarif ettin canım. Artık hoplamalar zıplamalar yok. Şişlik oluyor iniyor bazen sağlam geriniyor ama acıtıyor gibi.

Kizlar şişlikleriniz ne durumda?
Benim ayaklarim cok fena sisti yaa özellikle sağ ayağım
Benim iki haftadır fena idi ama iki gündür coştu işten gelince sirkeli suya koyup bekletiyorum sonra havaya kaldırıyorum biraz iniyor ertesi gün akşama gene coşuyor aldığım erkek terliği bile sıkmaya başladı

Aynı bizi tarif ettin canım. Artık hoplamalar zıplamalar yok. Şişlik oluyor iniyor bazen sağlam geriniyor ama acıtıyor gibi.
Benzetmesi biraz kötü olacak ama, sanki böyle yılan kıvrılıyor gibi , bazen de dediğin gibi bir tarafa yaslanıp sert yapıyor acıtıyor biraz. Mide tarafa yaptığında gerilip duruyorum nefes almak için.

Canım batikonla ayaklarıne ve yukarısına # kareler çekmeyi dene, ağrıyı şişliği alıyor. Annemde varis var, ona yapıyoruz hep. Yapıyordum yani evlenene kadar , şimdi kendi yapıyor. Arada ben de çok gezdiğimde yaparım

ne guldurdun beni gece gece ya..
Kabul edelim çoğumuzun ayagi şuan en az 41 numara

Kac aydir kullaniyorsun canim? Cekim gucunde bi zayiflama veya sütu az cekme gibi durumlari yok diymi?mamajooyu da cok oneriyorlar kararsiz kaldim.birde tekli mi alsam ciftli mi onda da kararsiz kaldim
Ben de cevap vereyim canım. Ama benimki avent ama elektrikli değildi. İşyerinde kullandım, bebek uyurken memede kalan sütü boşaltmak için kullandım. İşyerinde 2,5 sene her öğle molasında yemekhaneden sonra 10-15 dk kapıyı kitleyip 150-180 ml sağıyordum. Ondan sonra azaltarak memeden kestim ama benden sonra en az 3 el dolaştı o pompa, sonrasından haberim yok

Duymamıştım deneyim bi haftaya randevu aldım cildiyeden ayağımın sağ tarafı şişliktenmi yoksa mantar vs denmi kaşınıyor arada ve yüzeyi soyulur gibi oldu gerilmeden

ne guldurdun beni gece gece ya..
Kabul edelim çoğumuzun ayagi şuan en az 41 numara
Ben 39/40 tım 42 erkek terliğine iki delik daha deldirdim şuan sondayım bundan ötesi napıcam bilmiyorum

Benim 37
Öncesi 35ti ama çaktırma
Küçük ayak faydaları en azından büyüsede bayan terliği bulabiliyorsun ben napayım zaten bayanların maksimimundaydım erkek versiyona geçiş yaptım

Gözümde geceleri sulanır gibi oluyor göz dr unada gideyim diyorum sonra cildiye ve kadın doğumda var haftaya iyice şaftım kaydı sanırsam size tavsiyem ikinciyi düşünüyorsanız geç kalmayın yaş ilerledikçe zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…