2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 yarin kacta kontrolun?
Yaz olur mu gelince.
Benimki kalabalık olmuyor canım. Gitmeden 1-1,5 saat önce arıyorum , doğumu varmı yokmu öğreniyorum, randevu alıyorum. O bakımdan çok rahat. Muhtemelen yemek yemem duş almam 4ü bulur. Ama yazarım canım çıktım diye.

Cok iyiymis yaa sakin sakin randevu bulabilmen istedgn saate.tmm canim bekliyorum.uyuyamiyrm cildircam sag ayağım berbat yaa

Kızlaaar bugün gece suyum geldi sancım da yoktu hastaneye geldik 2-3 santim açılmam varmış yatırdılar Doğum yapıcam inşallah dualarınızı istiyorum sizlerden
Allah yardimcin olsun canim telas yapma haftan cokniyi sag saglim bebisini kucagina alirsin

Kızlaaar bugün gece suyum geldi sancım da yoktu hastaneye geldik 2-3 santim açılmam varmış yatırdılar Doğum yapıcam inşallah dualarınızı istiyorum sizlerden
Ellah yardımcın olsun. Çok kolay rahat bir Doğumla, sağlıkla bebeğini kucağına al inşaellah

Ayy bu cocuklarin hepsi mi boyle olacak acaba ;( Allah yardimcin olsun canim insallah sahlikla kucagina alirsin

Allah yardım etsin , kolaylıkla sağlıkla al kucağına bebeğini , çok şükür güzel haftalardasınız

Hic telaslanma canım. Benim ilk de senin gibi oldu. Tamamen dogal dogumla kuveze bile gerek kalmadan geldi. Allah seni de bir avazda kurtarsin. Darisi bizlerin basina. Hayırlı haberlerini bekliyoruuuz

Allah yardımcın olsun canım. Benim iki yegenim de 36. Haftada 3000 gr üstü dogdular. Haftanın çok iyi. Dualarımiz seninle.

Canım rabbim bir avazda kurtulmanı nasip etsin. Bebeğine de sana da sağ salim kolay doğum atlatmanızı diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…