2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 canım müsait olduğun bir zamanda Doğum yapan anneler için bir liste oluştursan. Günden günde artıyor maşallah
Kuzum ben oluşturayım da, listede olanların yarısından çoğu girmiyor topiğe. Doğumdan sonra kaçı girecek meçhul. Listeyi sil baştan yapacak olursam eminim 20 kişi bulamayacağım. Kaç kere niyetlendim de duruma baktım geri oturdum.

Son düzenleme:
yok canım olan tabloyu hiç silme o hatıra kalsın haziran annelerine bi bak tablonun altında kavuşma listemiz yazmışlar böyle başlatmış mesela
1. wintersun 3 haziran
2. exisisim 5 haziran gibi doğum yaptım yazan oldukça 3. , 4. ekleniyo bu şekilde yazmayanı eklemicez yani

Ve böylelikle ilk 5liyi kaptırmış oldum ))))))) Şaka bir yana , benden 1 hafta haftası önde olanlar doğurdular. Abim damat oluyor, sıra da bana geliyor Ama ben biraz biraz tırsmaya başlıyor Tee wintersun doğum yapınca hazırladığım çantam hiç de hazır değilmiş gibi geliyor

sen de mi wintersun doğurunca çanta yaptın canım

Maşallah son 1 haftada 250 gram almış kuzun:) bana doktor bu sefer için 2 hafta bekleyebilirsin dedi benim de bugun 34 bitti ama randevum haftaya cuma insaallah benimki de iyi almıştır :)

Maşallah son 1 haftada 250 gram almış kuzun:) bana doktor bu sefer için 2 hafta bekleyebilirsin dedi benim de bugun 34 bitti ama randevum haftaya cuma insaallah benimki de iyi almıştır :)
Kesin almıştır canım. Ben doğru düzgün beslenmediğim halde sonuç bu. Aslında bana da iki haftada bir demişti ama, haftada bir gitme kararı aldım. Nasılsa ödemeyi 10 gün kapsamlı yapıyoruz. Aha da 35 doldu bugün taş çatlasa 3 kere daha giderim, en fazla yani. 36da 10 gün dolmamış olacak, bir de sonrakı hafta ödeme yapacağım bitti ))

manolya1458 , Kızlar bakın bakayım ilk sayfaya oldumu?

Günaydın kızlar
Bizim öğlen kontrolümüz var nedense bir heyecan var ki bu haftaya kadar öyle bir heyecanım olmadı hayır olsun sabah 5 ten beri ayaktayım
Hayırlı haberlerle gelin prensesler.
Ben her kontrole gideceğim gün çok erken uyanırım ,heyecan yaptığımı hissetmiyordum ama bilinçaltımda yapıyorum demek.

Kızlaaar bugün gece suyum geldi sancım da yoktu hastaneye geldik 2-3 santim açılmam varmış yatırdılar Doğum yapıcam inşallah dualarınızı istiyorum sizlerden
Rabbim senin ve bebisinin yar ve yarsimcisi olsun kolay sekilde sogurup kuzunu kucagina al insallah gyzel haberlerini bekliyoruz insallah dualarimiz sizinle canim

Günaydın:) günler ilerledikce sorunlar sikayetler degisiyor, dogumlar birbir ardina basliyor. Benim gibi ha dogurdum doguracagim diyenler beklemede kalip supriz cikislar yapan bebekler dunyaya geliyor :) simdiye kadar doğan kuzuların sorun yasamamis olmasi cok sevindirici bundan sonrada sorun olmayacak Allahin izniyle haftalar ilerledi. 26-27 yi gorsekte yasama sansi olsa kuvez yolu beklemeye raziyim dedigim yaramaz oglum bile 34. Haftalara geldi şükür. Havalar cok sicak, beden agirlasti, 18 aylik bir yaramazda var elimde okuyorum ama yazmiyorum enerjim kendime bile yetmiyorken tembellik pesindeyim. Herkesin iyi olmasi guzel. @Coolpeople seninde guzel haberlerini alalim bugun insallah.

Kızlaaar bugün gece suyum geldi sancım da yoktu hastaneye geldik 2-3 santim açılmam varmış yatırdılar Doğum yapıcam inşallah dualarınızı istiyorum sizlerden
Allah yardımcın olsun canım hayırla sağlıkla gelsin annesine inşallah miniğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…