2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canimcim excel listesi yapma sadece sey yapalim ornegin gazelim_24 1 temmuz talha bebek geldi  seklinde olsun renk tonu farkli olsun mesela o sekilde hem ugrastirici olmaz hem bilgisayarla ugrasmamis olursun zaten yatiyorsun surekli sana is cikmasin

Kızlar günlerim daha fazla ilerlemeden çarşıya çıkıp isimlikler yaptırcam , yastık, beşik süsü vs ama hala isim konusunda karar veremedik.
“Elif Asel ve Asel İpek” arasında kaldık sizce hangisi kulağa hoş geliyor?

Günaydınnn :))
Biz de bugun sabahın 6 sinda beboş hareket etsin diye her telden şarkı türkü söyledik. Prenses saat 8 de ancak totoşunu hareket ettirdi. Yandım ben çekeceğim var bu zillinin elinden

Evet ekleniyor. 16 hafta doğum iznini aldığın günden itibaren başlıyor.
Bir de yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım. Diyelim doğum öncesi iznine ayrıldık, bitti. Beklenen doğum tarihi geldi, bebek doğmadı. İşte o zaman ne doğum iznine ayrılmış oluyoruz ne de doğum öncesi. Doktorumuza gidip rapor alıyoruz. Anladığım kadarıyla doğum iznimiz doğumdan sonra başlıyor. Böylece bebeğin geç doğduğu günler de doğum iznimizden düşmüyor. Hoş ağustos bebekleri hiç geç doğacak gibi durmuyor ama yine de aklınızda olsun

Günaydın
Keyifsiz bir günden daha merhaba

@Coolpeople ne yaptın canım bebek geldi mi? Hayırlı haberlerle gel inşallah

Arel13 Elif Asel daha uyumlu sanki.

exixizimm canım göğüslerin nasıl yara filan oldu mu? Krem kullanıyor musun? Benim hassaslaşmaya başladı sanki. Oğlumda çok yara olmuştu korkuyorum o yüzden.

Bugün kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle gelin inşallah

Herkeslere Merhaba
Ağustos annesi olarak bu gruba daha yeni giriyorum sanırım. Son 10 sayfayı okudum aynı şeyleri yaşayan annleri görmek güzel :) Doğum yapmış olanlara doğumu bekleyen tüm anne adaylarına bebeklerini sağlıkla doğurmayı bir avazda kurtulmayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallahh

Anaa yine mi biri doğuyor arkadaş nasıl Bebiş bunlar anlamadım ya ben doğmadan diye araba olduğu sürece gezmedik yer koymuyorum ogluşum gelmeden anneler bugünde kahvaltıya gidiyorum bakalım :)

arkadaşlar merhaba
emzik işi göreceli gerci bebek hangı markanın hangı modelını kullanıcak hıc bellı olmaz
kızımda o kadar sey denedım wee baby kullandı
sımdı hastane cantasına bıtane koymk ısıtyrm ama tabı aradan 5 sene gectı
önerebilecegınz var mı?

Ben de ödeme yaptığım haftalar bir sonrakini muhakkak 10 gün içine denk getiriyorum:)
13unde gidicem, sonrakine de 21inde gidip artık kehanette bulunduğum gibi 29unda dogurmazsam bir de 30unda falan giderim :))

Merhaba, deneyim sahibi değilim ama tavsiye üzerine avent in çiftli ayıcık şeklindeki emziğinden aldım. Umarım kullanışlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…