2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar zaman varken sicak falan demeyin uyuyun butun gece emdi bu cocuk yaaa gram uyutmadi durmadan emiyo hayir oyle bi süt üretebiliyormuşum ona sasiyorum
Uyuyun uyuyun
nerdeee
kız 06.40 ta uyandı ve mutluyum amma uyumuşuz modundayım gece de yenidoğan gibi 15-20 dkka da bir mızıklıyo sıcaklardan iyice uyumamamaya başladı

hayır canım 32 de başlarıyosan raporunu 16 hafta sayılıyo 37 de başlatıyosanda 16 hafta sayılıyo bebek doğum tarihi raporu etkilemiyo

Merhaba, ben grubun sessiz takipçilerindenim. Pazartesi günü doktora gittiğimde eğer herşey yolunda giderse bayram sonu Doğum gözüküyor dedim. Bayramda çalışıyor mu Doğuma gelebilir mi onu öğrenmek için. O da yaz bebekleri o kadar beklemiyorlar 38. Haftada geliyorlar genelde dedi.
Fakat benim başka bir özel durumum var anal fissür. Erken olduğu için Doğum şeklini henüz konuşmadık. Fakat belki aynı rahatsızlığı yaşayan vardır. Bu rahatsızlıktan çok çektim ve Doğum sonrası bir daha yaşamak istemem. Bu sebeple etkileyeceğini ve zorlayacağını düşündüğüm için normal Doğum düşünmüyorum. Acaba var mı böyle bir endişe yaşayan?

Ben oioi uyku oyuncaklı aldım bakalım prenses beğenecek mi

kızlar arkadaş doğurdu mu haber alan yok dimi

doğum beklemek ne zormuş doğumhane önünde çömelip bekleyen baba gibiyim sayfayı yeniliyorum paso insan kendi doğururken vakit nası geçiyo anlamıyo hiç

Canım nts de birisiyle tanışmıştım bebegi ters duruyormuş onunda senin gibi her harekette çığlık atıyormuş ve doğum başladı sanıyormuş bence endişe etme
Bebek büyüdüğü icin belki ayakları daha sert hissediyorum ve asagida, bende korkuyorum Doğurucam mi diye ctesi kontrol var bakalim doktor ne dicek.

29. Haftamda biraz kanamam oldu doktorum izin vermedi çalışmama o zamandan beri raporluyum yarımda çalışamaz raporunu alıcam. Doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum cnm.
Anladim canim.hala karar veremedim tekli mi alsam ciftli mi diye mamajoo da kesin kararliyim ama

Tesekkur ederim canimm.manuel de is goruyo diyosun

Oldu canim gumus kapaklardan aldim henuz 2. Gun bakalim kesecek mi
Dogru emzirme yapamıyorum ama.minicik agzi var ya sığmıyo agzina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…