2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yogun bakim da aventin emzigini kullaniyorlar ideali oymus bemimki onu da emmedi wee almistim dun grce inuda emmedi zaten emmesin istiyordum da

Ay iyi cesaret canim 3 cocuk simdi bu benim ilk akrabalar tanidiklar hic ara vermeden 2 yap diyolar bende bunu zor doguracam bu psikolojiyle 2 daha dùsúnmúyorum diyorum ben cesaret edemiyorum
Evdeki 4.çocuk olacak )))) ard arda yapamam ben cnm, bezin, mamanın içinde kaybolmak bakımsız bitkin olmak istemiyorum. Ama 5 yaştan sonra evdeki en ufağı kendi giyinebildikten, önüne koyulan tabağı kendi bitirip durulayıp makineye koymayı becerdikten sonra sıradakine zaman ayırabilirim diye düşünüyorum.

Avent ultrasoft emzik aldım canım çok kolay tuttuğunu söylediler yine belli olmaz tabi

Biri doguran annelere kac bez kullaniyorsunuz demisti cvbi goremedim:)bebekli anneler bu konudada bizi bilgilendirse

Anladim canim.hala karar veremedim tekli mi alsam ciftli mi diye mamajoo da kesin kararliyim ama
Canım ben mamajoo aldım tekli..çiftliyi genelde çalışanlar veya ikizleri olanlar alıyormuş..tekli aldım bu yuzden.avente gore daha yumuşak çekişi arkadaşim oyle soyledi kendisi kullaniyo cok memnun hicbi sorun yasamadi.bende sterilize edip hastane cantama atıcam süt gelmezse diye.ihtiyac oldugunu duydum yeni dogum yapanlardan..sutu gelen var gelmeyen var..biz hazirlikli olalim da :)

Nesrinay86 3.cocuk heee gel opujeeeeem alnindan :) :) :) heeeeyyyt kocum benim beee diyesim geldi :) kendimde o cesareti görmediğimden
Bu daha ilerideki 5-6 yıl sonranın planı bakalım hesap çarşıya uyacakmı. O zaman büyük kızım 18, ortanca 12, karnımdaki zıpır da 5 yaşında olacak. Yardımları olacak ki zorluğu olmaz. Sonra da kocayı bulan kaçmaya başlayacak bari yanımda bu ufaklar kalsın

Valla cok mantikli:)

D Doga27 kizlar benim bebiste bas asagi duruyor ama hareketleri cok canimi yakiyor adeta vajinam a igne batiriyorlar aciliyor yirtiliyor sanki orasi..önceden ayaklari asagidayken boyle seyler oluyordu.simdi doğum pozisyonunda ama bilemedim acaba başı mi baski yapiyor ki diyorum G Gurmes canim kontrolden sonra bnada yaz olur mu benim haftaya cars.cunku daha kontrolum.

Aynen canim nolur nolmaz göğüs pompasi sart bence.bende mamajoo da kesin kararlıyım.bana da tekli al ciftli alma calismiyorsun hep evdesin falan diyorlar.ama emin olamiyorum.bu aksam karar verip birini almam gerek.sen kac tl ye almistin? Magazadan mi aldin?

hayır canım 32 de başlarıyosan raporunu 16 hafta sayılıyo 37 de başlatıyosanda 16 hafta sayılıyo bebek doğum tarihi raporu etkilemiyo
Ben de öyle biliyordum. Bu şekilde yaparsanız aleyhinize olur. Diyelim 37 de izne ayrıldık. 40 doldu, doğum olmadı. Dr size bi ek istirahat raporu verebilir. Bu sürede doğum olduğunda aldığınız doğum rsporunu işyerine verdiğinizde 13 hafta doğumdan itibaren başlar. Memurlarda böyle, işçilerde değilse bilmiyorum ama. Bulursam ilgili mevzuatı da ekleyim.

Bence kullanima gore alınmalı ihtiyaca gore ben almamistim erke olunca ayni gun aldim simdi atlas emiyor ihtiyac duymuyorum bakalim ilerleyen zamanlarda kullanacak miyim
Bana surekli tekli al calismiyorsun nasilsa hep evdesin diyorlar.ciftli alayim degil mi
Ce

Bence kullanima gore alınmalı ihtiyaca gore ben almamistim erke olunca ayni gun aldim simdi atlas emiyor ihtiyac duymuyorum bakalim ilerleyen zamanlarda kullanacak miyim

Ce
Göğüs acın geçti mi canim? Sahi sen nasil oldun? Kendi dertlerimizden seni sormayi unuttum minnosun nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…