2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben seninle bayadır konuşmuyoruz diye hissettim, sen yazmasan ben yazacaktım nasılsın iyimisin diye. Tabiki güzelce sorar öğrenirim canım. Seni etiketlerim

C
Bebek büyüdüğü icin belki ayakları daha sert hissediyorum ve asagida, bende korkuyorum Doğurucam mi diye ctesi kontrol var bakalim doktor ne dicek.
Canim ben o agriyi bu 2 haftaya kadar hep cektim cok gittim acile doguruyom yada bisey oluyo diye kontrollerim dahik herseferinde hanimefendinin ayaklari assagida oldugu icin kasıklara mesaneye tepince vajinadan cikacakmis gibi oluyordu 2 haftadir rahatim hele buhafta basi assagiya dònmus agri olmuyo buseferde baski hissediyorum fazla yùrùr ve oturursam

Oldu canim gumus kapaklardan aldim henuz 2. Gun bakalim kesecek mi
Dogru emzirme yapamıyorum ama.minicik agzi var ya sığmıyo agzina
Bana bebek meme ucunu hemen kavrayamadigi icin bir arkadas kelebek emzik basligi var ondan al benim bebek ondan kolay emdi dedi bende aventinkini aldim canim sende al istersen ise yariyormus bebis memeyi kolay kavriyormus

Asel ipek kulağa hoş geliyor canim

Kizlar becerikli bi hatun sayilmam ama fikir hosuma gitti birde cidden mantikli sacilip dokulecegine toplu dursun istedim kendi ellerimle yaptim
Eki Görüntüle 2165179
Ellerine saglik güzel olmus derli toplu olur Bende boyle dúsúnúyorum kese alsam minnosumun kiyafetlerini cantaya òylr koysam 2 tane de hurc aldim kendi kiyafetlerimi koyacam bavula bakalim

Sabah kontrolum var diyr saglik ocagina gittim bu sicak havada sadece bir kan aldilar ee diger kontroller dedim neymis yarin òglen sonu tahlil sonuclarini alip òyla yapilacakmis kontroller sabah 10 30 da kendi doktorumda kontrolum var ordan cik saglik ocagina gel sicak havada gelde gic8k olma simdi

Amazing family hayırlı haberlerını beklıyoruz canım

Amazing family kolay kurtulursun insallah hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz

Allahim yardimcin olsun sag salim al evladini kucagina

Amazing family insallah kolaylıkla alırsın kucağına arkadasım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Dualarımız seninle canım sağ salim inşallah

Kizlar Amazing family den haber alan var mi?

Hayirlisi olsun cnm sağlıkla bebegini kucağına al inş
Kızlar sabah 8de Doğum yaptım şimdiye kadar hep hava verdiler şimdi de küveze alınacakmış başka hastaneye taburcu edecekler dualarınızı bekliyorum..
Yavrumu beklerken kıyafetlerini getirdiler şimdi ağladım baya lütfen dualarınızı eksik etmeyin meleğimden

Oldu canim gumus kapaklardan aldim henuz 2. Gun bakalim kesecek mi
Dogru emzirme yapamıyorum ama.minicik agzi var ya sığmıyo agzina
Ben de baktım onlara yorumları da okudum ama emin olamadım.İşe yarayıp yaramadığını yazar mısın bana da Eğer işe yarıyorsa alayım doğumdan önce diyorum.

Ftm41 ben sağlık ocağına kan verdiğimde 2. ye gitmiyorum bi daha
sonuçlara e nabızdan bakıyorum zaten referans değerler yazıyor ya
bu aykinde mesela değerlerim kötüydü aradım aile hekimini o yorumladı 2. ye gitme yani gebesin sen

bir şey derse ben devamlı gelemem dün geldiğinizde baksaydınız de tersle
zaten doktora da gidiyorsn merak ettiği şeyleri sana sorar sisteme yazar
sıcaklarda gezme hastane sağlık ocağı

Minik kuzular ne güzel olmuş elleirne sağlık
bizde herşeyi keseledik koyduk
üstüne de notlar aldık 1-2 diye
kafalarına göre vermesinler giydirmesinler dedim
ilk pakete 10 lu takımın tamamını koydum laızm olanı giydirecekler kalanı geri veriyorlarmış zaten
bez de koydum içine

kendi kıyafetlerimi de aynı şekilde
bu değiştirmelik bu ilk çıkınca giyeceğim falan diye notladım ki karışmasın
kontrolün bende olmasını seviyorum sanırım

valla burada çoğu arkadaş doğuma gidiyorum yazsa da sonrasında doğurup doğurmadığından bilgimiz olmayacak
ben cağla1809 wintersun a ya da egepama yazarım face den artık
onlar haber verirler size D:

allah yardımcın olsun arkadaşım
en başta annesinin sonra da bizlerin duası meleğinin üstünde Allahın izniyle çabucak gelecek kollarına
sen şimdi ağlamamaya çalış ki sütün de gelsin
daha çabuk toparlansın yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…