2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hep güzel günlerini göstersin güzel yavrunun güzel haberlerini bekliyor olacağız, inşallah en kısa zamanda evinize gidersiniz beraber

Biri doguran annelere kac bez kullaniyorsunuz demisti cvbi goremedim:)bebekli anneler bu konudada bizi bilgilendirse
canım aslında ilkinde kaç tane kullanıldı hiç bilmiyorum çünkü hastanede ben açmadım altını eve döndüğümüzde de çantaları ben boşaltmadım ama şimdi göz kararı 15 tane koydum onlar bitene kadar eve falan giden dönen olur illa biterse

Bana surekli tekli al calismiyorsun nasilsa hep evdesin diyorlar.ciftli alayim degil mi
tatlım ya harap oldun tekli mi çiftli mi diye tekli al çalışmıyon etmiyon ben hayati kararlarımı bile bu kadar düşünmüyorum tek göğüs 5dkka sürüyo zaten hadi 10 dkka sürsün ikisine de yerleştirirsen hiç kıpırdayamassın ama tek göğsü sağarken atıyorum çamaşır bile asarsın evin içinde tabi

Rabbim yardımcınız olsun inşallah hemen çıkar küvezden . Haftanız iyi maşallah kötü düşünme sende, herşey güzel olacak Allah’ın izniyle..

benimkinin de ayakları aşağıda ama kasıklarıma vurabiliyo anca çünkü kendisi baya bi yukarda kafası böğrümü delicek çok aşağıları kurcalayamıyo o yüzden

sorma valla canim bezdim aldığım herşeyi arastirmaktan yoruldum.almaktan cok arastirmak yoruyo beni oyle yapayim bari en son care.birde arkadas indirimde almis jokerden onu takip edeyim.sut sagma makinesini en sona birakayim iyisimi

B
benimkinin de ayakları aşağıda ama kasıklarıma vurabiliyo anca çünkü kendisi baya bi yukarda kafası böğrümü delicek çok aşağıları kurcalayamıyo o yüzden
Eni.kede normalde assagida degil ama doktorun dedigine gòre boyumuz birbucuk hafta onde gidiyormus oyùzden sigmiyo ve akalari assagiya kadar gidoyormus malesef

Tesekkurler canim bebeginki dogumhaneye giderken dusup etmesin diye iyi fikir oldu kendi cicilerimide dolaba asicam ben malum sezaryen olunca ayaga kalkana kadar kici basi acik yatiyorsun bi carsaf oluyor uzerinde ameliyat onluguyle kirismasin cantada diye dusundum

Buraya video nasil yúkluyoruz canim sipamin hareketlerini cektim ama yúkleyemiyorum

B
Iz ameliyathaneye hastane cikisi vermeyecekmisiz sadece nasip olursa odada giydirmeye yedek alacakmisiz canim bende kactane yedek koyayim sen deneyimlisin yardimci olurmusun

sorma valla canim bezdim aldığım herşeyi arastirmaktan yoruldum.almaktan cok arastirmak yoruyo beni oyle yapayim bari en son care.birde arkadas indirimde almis jokerden onu takip edeyim.sut sagma makinesini en sona birakayim iyisimi
canım bence tek ürüne kafayı takıp arama nasıl olsa baya vaktin var siteleri takip et neyi indirimde görürsen onlardan ihtiyacın olanlara yoğunlaş araştırıp al diğer türlü insan baya bi kazık yiyo Minik kuzular haber vermişti mesela ben 430 tllik puseti 65 tl ye almıştım onun gibi diyorum hiç bi şeyi indirimde değilken alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…