2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B

Iz ameliyathaneye hastane cikisi vermeyecekmisiz sadece nasip olursa odada giydirmeye yedek alacakmisiz canim bende kactane yedek koyayim sen deneyimlisin yardimci olurmusun
Ben hastane cikisi haric 3 tane koydum 1 gun kalicam ne olur ne olmaz diye eger sen 2 gun kalacaksan 5 tanede koyabilirsin bebeklerin isi belli olmuyor

B

Iz ameliyathaneye hastane cikisi vermeyecekmisiz sadece nasip olursa odada giydirmeye yedek alacakmisiz canim bende kactane yedek koyayim sen deneyimlisin yardimci olurmusun

Acıbadem de istediğin kadar üst değiştirtebiliyorsun. Ben kızımda hep öyle yaptım sadece resim çekilirken kıyafet giydirdim. Onun dışında sürekli hemşireye bebeğin bakımını yapar mısınız diyorsun veriyorsun aklayıp paklayıp geri getiriyorlar. Bir de onların giydirdiği tulumlar o kadar güzel ki tam üstlerine göre oluyor.

Ayni dertten muzdaribiz canim :) karnin sert mi senin ben gunun çoğunda hareket edemicek derecede oluyorum o sertlikten dolayi
aynen canı karnım taş gibi o kadar sıkışık ki zaten çok kilo aldım o da sıkıyodur tabi çocukta çok yukarda ciğerlerime yer yok resmen nefesi tam doldurup içime çekemiyorum

B

Eni.kede normalde assagida degil ama doktorun dedigine gòre boyumuz birbucuk hafta onde gidiyormus oyùzden sigmiyo ve akalari assagiya kadar gidoyormus malesef
hıı benimkiler hep ortalama gitti canım hiç haftasına göre boylu çıkmadı ikisi de kızım 49 cm doğdu bu da vasat şekilde ortalamasını anca yakalıyo işin ilginç tarafı ben 173 üm babaları 186

Y
Yani her úst degiseceginde onlar kensilerindenmi kullaniyorlar canim

Ay derli toplu dursunda ablasindan kalmis olsun bisey olmaz benim oglanda bunlardan heberim yoktu hosuma giden ne varsa eksik kaldigim hepsini yapiyorum simdide
ben de aynıyım daha önce duymadığım şimdi moda olan ne varsa bunda yaptım puset örtüsü, kaplı emzirme atleti yeni şeyleri buluyorum hep

Oh kiz senin gibi olsam degil 4. 8 tane yine dogururum herhalde ne hos duydun mu Ftm41 arkadasta acibadem tecrubeli

Kizlar ben bugyn peynircibabadan gynluk sùt aldim cok gyzel tavsiye ederim sizin aralarda varsa peynirci baba sùtu harika

Bi
Bizdedwle terslk ordaya canim benim boyum 1 65 esim benden biraz kisa bukizin suanki boyu 47 cantim biz bu minnos kesin dayilarina cekti diyoruz doktor bile diyo selvi boylu bi kiz olacak diyo bakalim

Ayni aynı ikimizden birinin bebisi donse umut olcak ama benim ki devirmis popoyu yatiyor
ay evet canım ya bakalım nasıl olucak ilkinde dönme heycanı yaşadığımı hiç hatırlamıyorum hem de çalışamaz raporumu aldığım gün dönmüştü bunda daha şimdiden yusuf yusufum insan tecrübe kazandıkça bu hale geliyo resmen

Oh kiz senin gibi olsam degil 4. 8 tane yine dogururum herhalde ne hos duydun mu Ftm41 arkadasta acibadem tecrubeli
O kadar paraya olsun bu kadar canım
Geçen eşim diyor ki başka hastanede doğur sana 5 taş pırlanta alayım
İstemem sağol dedim ,ağrılı sancılı geçiyor benim ,orda her daim başımda birileri var. Doktorum pazar günü bile kontrol için gelmişti. Para veriyorsun ama hizmeti de çok güzel şimdi.Rabbim herkese imkan versin inşallah.

Minik kuzular hakkaten benim pijamaları şimddien koydum kesin buruşmuştur napcaz
assak bile açılır mı acaba
çıkartsam son dakika koysam unuturuz falan
hiç bişi olmasa kat izi olmuştur

Minik kuzular hakkaten benim pijamaları şimddien koydum kesin buruşmuştur napcaz
assak bile açılır mı acaba
çıkartsam son dakika koysam unuturuz falan
hiç bişi olmasa kat izi olmuştur
Ben de koydum çantaya, bir aksilik olmazsa eğer hastaneye giderken ütü yapacağım tekrar, ama acil birşey olursa yapacak birşey yok.Eli boş gitmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…