2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynen öyleyim cinar 19. Haftadan itibaren hep dogum pozisyonundaydi ne dondu ne donmedi telasi oldu ikinci diye rahat davrandik dur anne ben seni bi telaslandirim sen pek bi rahatsin dedi herhalde :)

Minik kuzular hakkaten benim pijamaları şimddien koydum kesin buruşmuştur napcaz
assak bile açılır mı acaba
çıkartsam son dakika koysam unuturuz falan
hiç bişi olmasa kat izi olmuştur
Canim ben askiya astim evde altinada bi sepete diger esyalarimi koydum hepsi ayni yerde hergun gidip gelip kontrol ediyorum eksik varmi diye

bende öyle yaparım iyi olursam ütülerim yoksa allaha emanet napiiim
Kırışıklık fotoğraf çekimi için önemli yoksa zaten yatak içindesin belli olmuyor ki.
Sezaryen olursan da sabahlığı giydin dolaşıyorsun o acıda zaten aklına kırışıklık filan gelmiyor tatlım emin olBir an önce yatağa kadar yürüyüp yatmak istiyorsun.

Kizlar becerikli bi hatun sayilmam ama fikir hosuma gitti birde cidden mantikli sacilip dokulecegine toplu dursun istedim kendi ellerimle yaptim
Eki Görüntüle 2165179
Çok güzel olmuş canım. Benimkinin herşeyi buzdolabı poşetlerinde duruyor )))) ütüledim, takım takım hava geçmesin içine diye poşete koydum kapattım. 1,5 ay önceden bitti o işler :)

Hayırlısı olsun.. inşallah çok kısa sürede küvezden çıkıp kucağınıza kavuşur..

T TubaSude ne zaman kızım gündüz hareket etse hep senin profilin açık oluyor
inşallah kızım da senin kızına benzer Maşallah
Benim kızım tam bir prenses teyzesi.
Şu an sindirella kıyafetini giyindi partiye gidecek
Biraz nazlı biraz kaprisli birşey
Rabbim bahtlarını yazılarını güzel yazsın hepimizin evladının inşallah Sağlıklı sıhhatli olsunlar

Canımm rabbim yardımcısı olsun bebeğinin. Daha teşekküllü hastaneye sevk ediyorlardır. Rabbim sonunu iyi etsin, 37 hafta dolmadığı için erken doğum sayarak önlem alıyorlar büyük ihtimalle. Bu kötü değil, ağlama, depresyona girersin, oysa senin sütün lazım bebişe

Canim ben askiya astim evde altinada bi sepete diger esyalarimi koydum hepsi ayni yerde hergun gidip gelip kontrol ediyorum eksik varmi diye

kız çantaya koysana neden öyle tutuyorsun
zaten riskli gruptaydın kaç kere yüreğimizi ağzımıza getirdin :)

Amiiin inşallah
yerim öyle prensesi ya
kız dediğin öyle olacak zaten bayılıyorum öyle çocuklara ya
böyle göz süzünce falan ısırası geliyor insanın

Çok güzel olmuş canım. Benimkinin herşeyi buzdolabı poşetlerinde duruyor )))) ütüledim, takım takım hava geçmesin içine diye poşete koydum kapattım. 1,5 ay önceden bitti o işler :)
Ay bendaha hicbirsey yapmadim sizdeki bu ne hiz cok imrendim

KIzlar üç gündür çok sık büyük tuvaletime çıkıyorum normal mi bu durum bazen aniden pat diye geliyo zor yetişiyorum WC'ye son iki gecedir de uykudan defalarca karın ağrısıyla uyanıp yapıyorum büyük tuvaleti var mı benim durumumda olan

Bi

Bizdedwle terslk ordaya canim benim boyum 1 65 esim benden biraz kisa bukizin suanki boyu 47 cantim biz bu minnos kesin dayilarina cekti diyoruz doktor bile diyo selvi boylu bi kiz olacak diyo bakalim
Pek doğum boyuyla gelecek tutmuyor sanırım. Ben 52 cm doğmuşum, şimdi 169cm yim. Kız kardeşim 48 cm doğmuş, şimdi 172cm

Canim cok gecmis olsun en kisa zamanda gelecek bebisin kucagina lutfen uzme kendini bebise simdi bol bol sut lazim guzel enerjini gönder kuzuna sutunle birlikte. Dualarimiz seninle bebisinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…