2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T TubaSude Allahım nazarlardan saklasın yaaa
gözleri ağzı maşallah Rabbim özene bözene yaratmiş
Bahtı da kendi gibi güzel olsun iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin
Cümlemizin evladını esirgesin Mevlam

Kimle konuşuyorsun dedi ,bir teyze seni çok beğenmiş dedim ,evet biliyorum herkes zaten beni çok beğenir diyo

Şimdi yeni bir prenses geliyor kaprislerimiz başladı sonumuz hayrolsun inşallah

Allahım cevaba bak yaaa
özgüvene gel

bakalım kıskanacak mı kardeşini

Allah sıfa versın canım ıkınızede. Kac haftalıktı bebegın kuveze aldılar

Çok güzel olmuş canım. Benimkinin herşeyi buzdolabı poşetlerinde duruyor )))) ütüledim, takım takım hava geçmesin içine diye poşete koydum kapattım. 1,5 ay önceden bitti o işler :)
Sagol canim bende hurclara vs koydum elime neresi geldiyse yerlestirmedim cekmecelere kirlenmesin diye buda oglanin cantasinda bugun yaptim yerine koymadan gostereyim dedim

Oy oy Maşallah Maşallah. İnsan buna kural falan da koyamaz yani karşı koyulacak gibi değil
Tatile giderken Afyon’da tesislerde durduk. Mağazaları geziyoruz bir mağazaya girdik, Öykü Duru başladı dağıtmaya , reyonlardan kendine birşeyler bakıyormuş hesapta. Ama herşeyi dağıtıyor. Tezgahtara dedim ki kızar mısınız buna heryeri dağıttı. Nasıl kızayım abla ben buna diyorÖykü Duru’da döndü adama teşekkür ederim bana kızmadığınız için dedi
Kural koyuyoruz kendi de koyuyor ama öyle güzel esnetiyor ki hiç farketmiyoruz

Kızlar hastane icin aldigim urunler glmis 10 tane kokulu tasla cibinlik gelicek ekstra

Eklentiler

• 2018-07-05 14.03.36.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 2018-07-05 14.03.09.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20180703-WA0001.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20180703-WA0008.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20180703-WA0000.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 2018-07-05 14.19.36.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 59

bu nasıl bir bilinçli cevap vermektir yaaa
herşeyi de farkında

canım ben de öyle bır sorun yoktu hayatım boyunca ama ılk kızımı 28 yasında dogurdugumdan berı bende basur var yanı senınkıne göre farklı tabi benım durumum ama ıkınmaktan olur dedı doktor gecer dedı
5 sene oldu onla beraber yasıyoruz:)

Anladim canim.hala karar veremedim tekli mi alsam ciftli mi diye mamajoo da kesin kararliyim ama

ben ılk kızımda lansınoh cıft baslıklı aldım işimi gördüm
bunda da kısmetse yıne aynısından alıcam
ılk kızımda ısyerınde cok sagmadım ama evde felan kullandım
ındırım takıp edıyorum bırbırmze haber verelım:)

Yogun bakim da aventin emzigini kullaniyorlar ideali oymus bemimki onu da emmedi wee almistim dun grce inuda emmedi zaten emmesin istiyordum da

ben emsın ısıtyrm canım cunku bırsaaatten sonra senı emzık gıbı kullanıyor
yanı 7/24 vermem de kullansın
ılk kızımda gece uıykuya dalarken verıyodum sonra uyuyunca cıkartıyodum agzından 3 yasına kadar kullandı ama uykuya dalmalarda bı de bebekken
bunda da kısmetse alsıtrayım ıstrym acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…