2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok fistigim benim doguracagim kalmadi yani oyle bisey olsada ben gec gidicem bu sipayi dogurmaya birazda o beni beklesin saka bi yana hepsi ayni yerde iki dkda atarim onlari cantaya sıkınti olmaz

Aynısı banada oluyor kafası aşağıda ama vurduğu zaman oraya doğru ağrı oluyor canım acıyor acaba elleriyle mi vuruyor ondan da olabilir

Bana bebek meme ucunu hemen kavrayamadigi icin bir arkadas kelebek emzik basligi var ondan al benim bebek ondan kolay emdi dedi bende aventinkini aldim canim sende al istersen ise yariyormus bebis memeyi kolay kavriyormus

ben ılk kızımda kelebek baslıgını ılk 4 ay nerdeyse her emzırmede kullandım
kızım ufak dogdu goguslerım yara oldu sonra ona alıstı derken
4 ayın sonunda bıraktırabıldım
sureklı onları kaynat steril et cantada ayrı, odalarda ayrı pesınde gezdır
ama ıykı öyle bırsey varmıs , olmasaydı sagıp vermek zorunda kalacaktım ve belkı uzun sure emzıremeyecektım

bu seferde her ıhtımale karsı hastane cantamda bulunduracagım inşallah

cok sagol minnosum ❤❤

canim lansinoh ciftlinin normal fiyati 300 lira.ama bugun e bebekte indirime girmis internet sitesinde.269 lira diyo.bakabilirsin bence

Teşekkürler cevap için, o hastalıkta çok zor biliyorum. Allah yardımcınız olsun. Doğum sırasında tekrarlamasını istemiyorum. Hayat kalitesini çok düşürüyor. İnsanın acısı nerdeyse canı orda deniyor ya Allah bi daha yaşatmasın. Anne iyi olmalı ki bebeği de iyi olsun.

Aslında lohusa hastalığı diye geçiyor fakat ben anne olmadan bu tecrübeyi yaşadım annelere tavsiyem Doğum sonrası kabız olmamaya dikkat edin. Çünkü bir kere yurtıldığında tedavisi ameliyat. Ki ben oldum fakat başarılı olmadı. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Yok fistigim benim doguracagim kalmadi yani oyle bisey olsada ben gec gidicem bu sipayi dogurmaya birazda o beni beklesin saka bi yana hepsi ayni yerde iki dkda atarim onlari cantaya sıkınti olmaz

beklesin tabii işi ne boşver
kaç kere acil durum diye taşındın hastanelere 5 dk beklemiş çok mu

arkadaşlar sabah rapor almaya gittim nst ye girdim ayrıntılı ultrasyona girdim suyumuzda hafıf azalma varmıs.kızım zayıfmıs haftasına göre öyle dedi 1800 gram olmuş ama boyu uzunmuş 45 cm cok yakınmış 3 lt su en az kan ilaçları ve yemene dikkat dedı .34 haftada tekrar gideceğim ve suyuna bakacaklar aslında 2,5 lt içiyordum ama çay kafve yasak dedı onlardan olabılrmışiyi olur inşallah

bu doktorları da anlamıyorum bir türlü
31+5 de gittim 1890 gram
90-120 gram fazla haftasına göre birkaç gün önden gidiyor kilosu dedi
sana aynı kilo için zayıf demiş

Kızlar kan sulandırıcı hap yada iğne kullananlar spinal sezeryan olmaması gerekiyormus daha once bu tarz bir bilgi duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…