2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu doktorları da anlamıyorum bir türlü
31+5 de gittim 1890 gram
90-120 gram fazla haftasına göre birkaç gün önden gidiyor kilosu dedi
sana aynı kilo için zayıf demiş
cnm aslında kılosunu dert etmıyorum suyu canımı sıkan ılk bebeğim de 2800 doğdu sonra ıyı kılo almıstı bana nıye öyle dedıkı aklım sastı 1800 geriden gelıyor gelişimi dedi

C
Canim seker sorunun yoksa hergyn bir bardak kendin yaptigin havuc suyu ic aminiyon suyuna iyi geliyor

Ca
Kızlar kan sulandırıcı hap yada iğne kullananlar spinal sezeryan olmaması gerekiyormus daha once bu tarz bir bilgi duydunuz mu
Canim bana doktorum dogum seklime bisey demedi daha bende sezeryan olacam yarin sabah kontrolum var bende ecopirin kullaniyorum yarin kesecek ilaci sanirim bundan 9nce gittigimde oyle demiati

yok cnm şuan için şeker sorunum havuc suyu ilk bebekde cok içmeme rağmen fayda etmemişti hep gittimde azalmıstı ama cevremde coğu kişi fayda görmüştü
Gún icerisinde ictigimiz suyun aminiyon suyunun azalmasina yada cogalmasina bi katkisi yok diye okumustum bi makalede nette nekadar dogru bilmiyorum ama sen ic

Bide arkadaslar ic karni genis olanlar bebislerin hareketlerini fazla sert hissetmeyebilirlermis benim ic karnim dar oldugu icin bebisin hem hareketlerini sert hemde yer acarken acisini cok hissedermisim o aksam doktor òyle aoylemisti

Kocaelinde olupta sút karti alan arkadaslar kartla sadece sùtmu alabiliyoruz kullanan varmi bugun ben gittim burdaki markete sadece sut ala ilirsiniz demis

Na
Rahim ağzı boyu 15 mm düşmüş melinanın kafasına dokundu doktor ciğer geliştirici vurulucaz şimdilik evdeyiz bakalım hayırlısı
Nasil kafasina dokundu canim eliylemi kontrol etti aciklik varmi insallah biraz daha bekler bebisler kisalmada fazla olmaz foto alamadinmi prenseslerden

Na

Nasil kafasina dokundu canim eliylemi kontrol etti aciklik varmi insallah biraz daha bekler bebisler kisalmada fazla olmaz foto alamadinmi prenseslerden

Kısalma var açılma yok canım elle muayene etti bak kafasına dokunuyorum şuan dedi,foto alamadık çünkü çok aşşağıda biri diğeride sırtını dönmüş

S
Kısalma var açılma yok canım elle muayene etti bak kafasına dokunuyorum şuan dedi,foto alamadık çünkü çok aşşağıda biri diğeride sırtını dönmüş
Sen yat canim 1 hafta en azindan fazla yuruyus yapma kizlarada mesaj gonder enaz 1 hafta sonra dogabilirsiniz diye belki dinlerler sòzùnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…