2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim de suyum az. Hatta haftama göre sınırın altında. Değer olarak 6.2 -6.5 civarı rakamlardan bahsediliyor. Ama bu rakamı tanımlayan bir birim soylemediler. Sana bir değer söylediler mi? Eğer bu değerin üstünde bir rakam duyduysan da hiç endiselenme. Çünkü ben 32. Haftadan bu yana sıkı takipteyim çok şükür kötü giden bir şey olmadı. Tek tavsiyem bebeğin hareketlerini iyi takip et.

Ben 2 ay felan önce aldım babymall magazasindan.internetten siparis vermek istemedim orda calisip calismadigini parcalarini kontrol ettirip aldim. 175 tlydi cnm simdi bilmiyorum.evdeyim diye tekli aldım :)

Ca

Canim bana doktorum dogum seklime bisey demedi daha bende sezeryan olacam yarin sabah kontrolum var bende ecopirin kullaniyorum yarin kesecek ilaci sanirim bundan 9nce gittigimde oyle demiati

Ben kestim 5 gun oldu ecoprini keseli ole bir yazı okudum cumartesi benimde kontrolum bizde netlestircez bakalim doktorla çatı darlığı var ya bende sezeryan durumunu

Canim erken bırakırsa olabiliyor ama dogumdan 1 gun once falan aldiysa genel anestezi yapiliyor

Doktorum bana sezeryan yapıcaz 38 e kadar dogum yapmazsa dedi ecoprini kestim ama iğneyi hala kullaniyorum doğuma kadar kullanicaksin dedi genel mi yapicak yanii cumartesi olsa bir netlesse hersey daral geliyor bana

35+6 ydı solunum sıkıntısı var dediler enfeksiyondan mı yoksa akciğerle ilgili bir problemden mi onu araştırıyorlar
Sagolasın canım cevabın ıcın benımde 34+5 dun kontrolde doktor bası kanala gırmıs 37 yı bıtırse barı dedı oyuzden sordum . Bende endıselıyım erken gelır dıye.

Kocaelinde olupta sút karti alan arkadaslar kartla sadece sùtmu alabiliyoruz kullanan varmi bugun ben gittim burdaki markete sadece sut ala ilirsiniz demis
Peynirci babadan sut harici kullanılıyor die biliyorum. İnternette oyle okumustum ama dogruluk payı nedir bilmiyorum

Kızlar nabersiniz yarın denetimim var banada ufacık dua edin iyi geçsin bu halimle şiş ayaklarımla kaç haftadır koşturuyorum sonucu güzel olsun inşallah
Insallah denetimin sorunsuz gecer canim dualarimiz seninle bebisinin sansina iyibir sekilde atlatirsin denetimi

Bugün bir arkadaşla konustuk eşi hastanede onunda esim genel anestezi olmana izin vermek sezeryan olursan demis bende korktum
Ya soyle genel sezaryenin dez avantajlari sunlar mesela bebisin ilk anina sahit olamiyorsun bir de spinal ve epidural de agrin yavas yavss basliyor uyusman gec gectigi icin agrin hafiflemis oluyor agri kesicilerle vs ama genelde agrini hissederek uyaniyorsun yani bende olsam spinal tercih ederim yine ben yurumek disinda oyle aman aman agri hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…