2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu benim sipanin basi assagida ama biraz ònce nasil hareket etti bilmiyorum ama alt tarafimi tuttum resmen cikacak sandim cok acidi simdi niye oldu bu aci bebeginin basi assagida olan arkadaslar yardimci olabilirlermi

Allahim sifa versin toparlar hemen sen moralini yuksek tut

Bu benim sipanin basi assagida ama biraz ònce nasil hareket etti bilmiyorum ama alt tarafimi tuttum resmen cikacak sandim cok acidi simdi niye oldu bu aci bebeginin basi assagida olan arkadaslar yardimci olabilirlermi
Benım uzun suredır bası asagıdaydı bebegımın son gunlerde agrılar artmaya baslamıstı dun doktora gıttım bası kanala yerlesmıs benım kızımın belkı senın oyuzden degıldır . Doktor erken yerlesmıs dedı ıns erken dogum olmaz daha 34+5 haftalıgız

Pıhtılaşma sorunu yüzünden mecbur olursam genel olcam artık yapicak birşey yok nasip

Insallah olmaz canim benimde 34+5 gùnluk ayniyiz benim agri devamli olmuyo biraz once oldu bi neyse yarin randevum var zaten bakalim ne durumda benim sipada

Gittim geldim doktora canlar. Suyunda kordonunda bir sıkıntı yok, baş tamamen aşağda her zamanki gibi. İki hafta daha yatış.
@Minik kuzular , hareketleri yavaşladı dedim yermi kaldı ne istiyorsun dedi, artık hoplayıp zıplamaya yer kalmadı anca kımıldanacak dedi.
Bu arada hafta ağırlıkları
33+0 2058 gr
34+0 2309 gr (+250gr bir haftada)
35+0 2590 gr (+280 gr)

Ay kızlar çok fena oldum bebek sol tarafa toplandı ovuyom karnımı bozmuyoda pozisyonunu karnıma agrı girdi midem bulandı bi tuhaf oldum böyle adet olacakmış gibi hissediyorum şimdi biraz oturdum ovdum yine düzeltti kendini

Masallah kuzuya kilosu gayet iyi canim 2 hafta niye yatiyorsun basi assagida oldugu icinmi

Masallah pasaya

Ay fatma benzetmek gibi olmasında benim kızda böyle yapıyor işte resmn elimi vajene koyduğumda ittiriyor

O öyle yapınca ben uzanamıyorum midem çok fena bulanıyor uzanınca
Bunlar kasilma oluyo sanirim canim benimkide gyn icinde bir kac kere oyle oluyo sadece bende agri olmuyo doktor bana onlar kasilma bu haftalarda olacak gittikcede agrili olacak dedi senin kac haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…