2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben 31+1ken 1786 gramdı bebek. Şimdi ne kadar yazdım yukarıda. Normal ki kızın ,bana hep normal dendi.

Canım karnımızı ovmuyoruz sevmiyoruz tamam mı uyarma rahmini kasılmayı tetikliyor

Maşallah minnoşa :) acele etmiyo annesini üzmüyo

Ay fatma benzetmek gibi olmasında benim kızda böyle yapıyor işte resmn elimi vajene koyduğumda ittiriyor
İnşallah acele etmezler beklerler biraz daha. Kilolari iyi ama ne kadar dururlarsa kar tabiki. İgneyi ne zaman vurulacaksin ilk dozu anladigim kadariyla hala vurulmamissin yanlis mi anladim

Kizma deseydin dra 2. Bebisler ama ne bilelim ya insan tedirgin oluyor. Iyi dogurmuyorsan daha bebegim az kaldi

Canım ben 31+1ken 1786 gramdı bebek. Şimdi ne kadar yazdım yukarıda. Normal ki kızın ,bana hep normal dendi.
Masallah guzel kilolar almis kontrolunun iyi gecmesine sevindim. Bu drlarin hepsi farkli yorumluyor kiloyu kiminin zayif geride dedigine kimisi iyi ileride diyor. Cok takilmamak lazim aslinda hersey yolunda ise.

Masallah ogluna cnm güzel gelisio inş zmninda dunyaya gelir

Oy masallah kuzuyaa az kaldı az :)

Bana bebek meme ucunu hemen kavrayamadigi icin bir arkadas kelebek emzik basligi var ondan al benim bebek ondan kolay emdi dedi bende aventinkini aldim canim sende al istersen ise yariyormus bebis memeyi kolay kavriyormus
Emzirmede bi arkadas ondan kullaniyordu bende koruma icin kullaniyorum ama midesi bulaniyo cocugunn ben pek sevemedim

Bana bebek meme ucunu hemen kavrayamadigi icin bir arkadas kelebek emzik basligi var ondan al benim bebek ondan kolay emdi dedi bende aventinkini aldim canim sende al istersen ise yariyormus bebis memeyi kolay kavriyormus
Ucu kavriyor zatem de tumm kahve yeri agzina almasi gerek ya o fazla geliyor kus kadar agzi var zaten

Anladim 12 saatte bitecek. Benimde oyle 4 doz tamamlandi. Kimi 24 saat sonra diger dozu vuruluyor iyi olmus yarin bu saatlerde igneyide saglama almis olursunuz. Benim ignenin etkiside 5 gune geciyor takriben. Tekrar yaptirmayacagim. İnsallah seninde etkisi gecer tekrar yaptirip yaptirmamayi dusunursunuz o kadar bekler kizlar :)
1 saat sonra 2 doz 12 saat sonra 2 doz daha vurulacak canım

Canım soluna yat ve yoğurt gibi proteinli bisiler ye oynar düzeltir kendini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…