2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu benim sipanin basi assagida ama biraz ònce nasil hareket etti bilmiyorum ama alt tarafimi tuttum resmen cikacak sandim cok acidi simdi niye oldu bu aci bebeginin basi assagida olan arkadaslar yardimci olabilirlermi
Benimde oluyor canim sanki cikacakmis gibi yirtilma hissi gibi aci yasiyorum cok yurudugumde ayakta kaldigimda oluyor

5 dakika sagilmiyor ki hatta aventte 10 dakika yaziyor 10 dakikada sut cikmiyor ben 20 dakika sagiyordum

Bilemedim ki simdi canim sen doktoruna sordugunda bana da haber ver bende merak ettim simdi

Tamam canim sorucam cumartesi günü inşallah bebiş durursa 2 gun daha kontrolum var söylese bir durum var ama iğnenin etkisi 12 saat diye biliyorum sezeryan tarihi belirleyip belki 2 gun önceden falan kesebilir konuşmak lazım onu ecopirinin etkisi daha fazlaymış sanirim

Evet canim bana 35 haftayi doldurunca ecoprini kesecez 35 haftadan sonra heran dogum olabilecegi icin kullanmayacaksin artik dedi

24 saatlij idrar tahlilinde protein 898 çıktı 150 olması gerekirken internetten baktım şimdi doktoru aramaya korkuyorum sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.

Ben ecopirini bırakınca korktum besin iletimi falan olmazsa diye ama ole olsa biraktirmaz doktorlar
Evet canim doktoeumda aynisini dedi ecopirin gòrevini yapti dedi simdi heran dogum ihtimali oldugu icin yani erken dovum degil ama 35 haftadan sonra dogum olabilir operasyondada kan cok sulanir dedi bòyle surumlarda kani durduramayiz dedi

Canim sen ara doktorunu belki onlarin degeri farklidir internette herseyin en kòtusunu yaziyorlar
24 saatlij idrar tahlilinde protein 898 çıktı 150 olması gerekirken internetten baktım şimdi doktoru aramaya korkuyorum sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım.

G
Ben ecopirini bırakınca korktum besin iletimi falan olmazsa diye ama ole olsa biraktirmaz doktorlar
Gebeligimin 5 ayinda ben baska doktorada gitmeye baslamistim o doktor bana doktorumun nasil kan sulandirici igne vermedigini eger igneyi vurdurmazsam bebegimin 6 ayi gòremeyecegini sòyleyerek bana baya kizdi bende endiselenerek kendi doktoruma sordum oda bana benim pihtilasmamin igne vurulacak kadar ileri derecede olmadigini sòyledi ve ben ayin 4 de tam 9 ayima girmis oldum yani doktorlar arasinda bile fikir ayriligi olabiliyor canim

Evet benim doktorumda ileri derecede pihtilasma olmadığını söledi 5. Ayında geçtim bu doktoruma ama sistemi bozmadan devam ettik ilk gittigim doktor iğne şart demisti o şekilde başlamıştım hepsi ayrı birşeyler söylüyor

Canim sen ara doktorunu belki onlarin degeri farklidir internette herseyin en kòtusunu yaziyorlar

Canım sakin ol ve hemen doktorunu aramalısın bence
150 değil de hamileler de 300 falan normal diyorum evet biraz yüksek cikmis ama tansiyonun iyi bozma moralini dedi tansiyon takibine devam et oda yuksek olsa ilaç baslayacaktim ama şimdi gerek yok dedi sisliklerin bu yüzden dedi biraz rahatladım tansiyonla birlikte yüksek olursa gebelik zehirlenmesi olabilirmiş. Yani sonuçları gorubce aklımdan neler neler geçti

Simdi canlar size birsey soracam benim bu minnosum çom hareket ettigi zaman hareketleri bitince gòbegimin bir tarafinda túmsek olusturuyo artik bir yerinimi dayiyip dinleniyo yoksa kasilmami oluyo anlamadim simsi sizler kasilmalari sayiyorsunuzya ben nasil ayirt edecem sizide sorularimla bunaltiyorum hakkinizi helal edin

Canim zaten google amcada yazilan cogu seyi dikkate alsak sinir.hastasi olurduk emin ol

Ben doktorumada soruyom bu kasil.alari nasil sayacam diye saymayacan diyo zaten gecmeyen agrin ve sertleamen olursa bunun yaninda su kanama olursa gelecen dedi kafam karisiyo iyice bu kasilmalari sayayim derken doktorcuguma kalirsa kasilma normalmis

Sukur kizlar minnosumun elbiselerini utuleyip yerlestirdim tabi kilit posetlerle yerlestirdim tozlanmadin diye tul keseler hosuma gidiyor ama yapmaya gozum kesmiyor :) bakalim ben cantaya nasil koyacagim ama cantaya koyulacak takimlari ve hastane cikislarini ayri ayri posetledim ne olur ne olmaz el altinda olsun diye :) sukur geldik bugunlere saglikla vaktinde kucagimiza aliriz insallah bana 5 yil sonra bunlar hala hayal gibi geliyor ♡♡♡♡

Bunlar kasilma oluyo sanirim canim benimkide gyn icinde bir kac kere oyle oluyo sadece bende agri olmuyo doktor bana onlar kasilma bu haftalarda olacak gittikcede agrili olacak dedi senin kac haftalik
Doktor geçen hafta gittiğimde nts istedi sonuçlara baktı hafif hafif kasılmaların var hissediyormusun dedi ben pek hissetmiyorum dedim ne biliyim kasılma denince benim aklıma ağrı geldi oluyor ama az oluyor. 31+5 haftalık hamileyim canım erken mi böyle şeyler yaşamam normal mi onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…