2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doktorumada soruyom bu kasil.alari nasil sayacam diye saymayacan diyo zaten gecmeyen agrin ve sertleamen olursa bunun yaninda su kanama olursa gelecen dedi kafam karisiyo iyice bu kasilmalari sayayim derken doktorcuguma kalirsa kasilma normalmis
Doktor banada normal dedi çok olmadığı surece

30 haftadan sonra kasilmalar basliyo ama fazla olmamasi gerekiyo diye biliyorum canim bende pek bilgili degilim duyduklarim bunla

Merhaba, ilk kaç.haftada doğdu? Artık küvez dönemini atlattık değilmi??

36dan sonra dogmustu benim ilki... onun dogumu da öyle gibi takriben o yüzden yazdım. 34ten sonra doktorum bundan sonra istediği zaman gelebilir artık demişti... küvez dönemi hiç belli olmuyo ki canım, 40 haftalık doğan da küveze girebilir...

Neyse doğrusunu öğrendin doktordan tansiyon değeri kaç olması gerekiyormuş peki hepimizde el ayak şişkinliği var nelere dikkat etmeliyiz

Benim doktorumda gecenki muayenede 34 haftayi gectik dogsada artik tehlike yok dedi

30 haftadan sonra kasilmalar basliyo ama fazla olmamasi gerekiyo diye biliyorum canim bende pek bilgili degilim duyduklarim bunla
Evet benimde pek bilgim yok doktor normal dedi onlar olucak dedi. Tek korktuğum erken doğum olması inşallah vaktinde gelirler. Zaten benim ki şimdi gelmesin daha odasını kuramadım eşyalarını yıkamadım duruyolar öyle

Bana doktorumun 30 haftayi gectigi.den beri erken dogum riskin yok ama allah bilir erken dogum olursa yapacak bisey yok dedi

İnşallah canım beklesinler ya nolcak ki sanki :))

Benim kizin 37 haftayi beklemeyecek gibi geliyo bir his var insallah yanlis hisdir

Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum eşimin tarafı oğlumun ismine taktı niye Ertuğrul koymusuz diye anlatıyorum diyorum eşim öyle istedi çünkü hep diyorum oğlum olursa adını Ertuğrul koyucam diye inanmıyolar bana onlar sanıyor ki ben koydurttum bu ismi hasetlendikleri konu şu benim isminde e harfiyle başlıyor oglumuzun adının baş harfide e ile başlıyor benim ismime uyumlu olmasına taktılar neymis eşimin ailesinin ismine uyumlu olsaymıs daha iyi olurmuş çok zoruma gitti ben dış kapının dış mandalı ama onun anası benim bunu beyinleri basmıyor

Senin dogurdugun cocugun uyumuna onlarmi karar verecekmis ! Ben olsa aciklama.bile yapmaz evet bana uyumlu oosun diye koyuyorum derdim

Canim ben hic gelemeyecegimi.zannediyordum bak 35 haftam dolacak yarin sende gelirsin buhaftalara
Ah ah insallah bende o haftalari gorebilir miyim ki.o haftalara Allahin izniyle bi gelsem kafam rahat olacak ama daha 1 bucuk ay var 34 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…