2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Direnmiş artık aşağıya canım. Sezeryan yerinde kafası. Erken doğurmayım diye. Kesinlikle dışarı çıkmamı yasakladı ya
Gecen acildeki doktorda bana basi asagida bide dogum pozisyonu almis dediya bende disari falan cikiyorum normalde agrim olmuyodu taki biraz 9nce hareket ederken sanki cikacak gibi oldu acaba basiylami zorluyo diye dùsynmeden edemedim oyuzden sordum yarin sabah kontrolum var sorayim bi doktora gerci ben ne sorsam normal olacak diyo

Allah'ım ya komikler mi acaba ismin baş harfi tutuyor diye hasetlenmek nedir hiç düşünmemiştim böyle bizim kızın da babasıyla halasiyla falan tutuyor ilk harfi aaa

Direnmiş artık aşağıya canım. Sezeryan yerinde kafası. Erken doğurmayım diye. Kesinlikle dışarı çıkmamı yasakladı ya

Canım ya :S 2 hafta daha sabır sonra inşaallah bebeginle çıkarsınız havalar daha 2-3 ay sıcak olur

Bence gerekli canim benim annem gelecek gòrúmcemde var sonucta dogum yapiyorsun uykusuz olacaksin yardima ihtiyacin olacak diye dusunuyorum
Canim ben gorumcem kayınvalidemle gorusmuyorum.gelmesinler istemiyorum.annem var bi.birde küçük 10 yasinda erkek kardesim var.annemi simdi taaaaa siirte getirsem aklim erkek kardesimde olacak.okulu acilmis olcak.babam biraz sorumsuz bi insandir.alkol karı kız eve bakmama hersey vardir babamda.kardesimi nasil emanet edicem ona basina birsey gelir diye korkuyorum.acaba diyorum eşim olsa yetmez mi falan diye düşünüyorum.eh acemilik te var tabi bebegime bakabilecek miyim ilk zamanlar Allah yardimcim olsun

Aynen benimde aklima o geldi

Canim esinden utanmiyorsan wc ko usunda falan ikiniz haleedersiniz
Pardon bakma konusundada demissin ben hastaneyi anladim sadece normal dogum olursa bi sekilde halledersin sezaryen zor olur
Cok arkaddasim.tek basina halletti ama normal digum olmazsa exiyet olabilir hele benim gibi sanssizsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…