2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum hediyen mi canım
Güle güle kullan güzel günlerde tak takıştır
Adıyla yaşasın paşa ,sağlıkla gelsin inşallah

Hay maşallah ne babalar var
Ne babam ne kayınpeder ne de kocam marifetli ,biz yaparız onlar yer

Vangam benimmm
O detayda görmen öyle her kişiye nasip olan birşey değil. Gerçekten inandım şuanda. Ve içim rahatladı. Her kesin içinde vardır ya birşey olursa diye. Ama sen onu iyi görmüşsün canım inşallah rüyan çıkar.

Rüya değil sana belli oluyor resmen. Başka rüyaların varmı çok merak ediyorum canım. Sana apaçık ayan oluyor

Doğum hediyen mi canım
Güle güle kullan güzel günlerde tak takıştır
Adıyla yaşasın paşa ,sağlıkla gelsin inşallah
Evet. Daha doğurmadım ama, eşimin süprizi bu kadar olabiliyor. Buna şükür eskiden hemen söylerdi şimdi en azından biraz erken de olsa sürpriz oldu

Kizlar dr bana hareketi 10 un altina duserse gel nst ye gor dedi bugun 10 hareketi gecti ama sanki hareketi cok guclu degil hatta hep kayma seklindeydi sizce hastaneye gotmeye gerek varmi bu arada yerinde sabit degil

Azı karar çoğu zarar diyorsun

Amin canım inşallah

Hayırlısı olsun halkınızda sağlıkla kolaylıkla gelsin güzellikler çok heves ve merak içerisindeyim topiğin ikiz melekleri için

hayırlısı olsun canım darısı başıma inşallah.senin tek yumurta mıydı bu arada.son zamanlar hiç geçmiyo iyice zorlaştı ama benim dr durduğu kadar dursunlar diyo tabi bende açılma falan yok ara sıra azar azar sancı çıkıyo nst de o kadar.perşembe günü güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcınız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…