Var canım ilk 9 yaşında annemin baba annesinin öldüğünü annemin küs olduğu teyzemin bize geldiğini beraber sarılıp aglaştıklarını görmüştüm sabah kalkıp anneme anlatmıştım tokat yemiştim çünkü babaanne çok sağlıklıydı gülerken kalp krizi geçirmiş. Kız kardesimin iş yerinden cüzdanı çalınacagı gün aradım uyardım rüyamı anlattım hintli biri boyu kilosu ismini herseyini söylemiştim bacım olamaz okadar detay birde iş yerinde çantalar güvenli yerde kimse giremez deyip umursamadı sonradan aglayarak aradı hırsızın cüzdanı boşaltıp attığı yeride söylemiştim gitti ve orda buldu. Erkek arkadasımı ruyamda aldattıgını görmüştüm arayıp sen beni nasıl ismini boyunu kilosunu söyleyip hiç tanımadığım bir kızı tarif edip nasıl aldatırsın dediğimde çocuk nasıl yani dedi ruyamda gördüm yalan söyleme kötü olur demiştim çocuk korkudan doğru demişti ve terk ettim
evde annemin kasada altınları vardı 1 hafta boyunca rüya gördm altınları çalacak olanların planlarını gördüm anneme anlattım hırsızlık yapılacagı gün suç üstü yaptık. Vs vs canım 9 yaşında başladı ilk. Bayadır görmüyordum dün seni gördüm işte.