2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah mi diyim bilemedim hem iyi hem korkutucu bi durum

ANladim canim hadi bakalım şurda kaç gün kaldı hayırlısıyla sağlıkla gelsinler insallah :)

Rüya değil sana belli oluyor resmen. Başka rüyaların varmı çok merak ediyorum canım. Sana apaçık ayan oluyor
Var canım ilk 9 yaşında annemin baba annesinin öldüğünü annemin küs olduğu teyzemin bize geldiğini beraber sarılıp aglaştıklarını görmüştüm sabah kalkıp anneme anlatmıştım tokat yemiştim çünkü babaanne çok sağlıklıydı gülerken kalp krizi geçirmiş. Kız kardesimin iş yerinden cüzdanı çalınacagı gün aradım uyardım rüyamı anlattım hintli biri boyu kilosu ismini herseyini söylemiştim bacım olamaz okadar detay birde iş yerinde çantalar güvenli yerde kimse giremez deyip umursamadı sonradan aglayarak aradı hırsızın cüzdanı boşaltıp attığı yeride söylemiştim gitti ve orda buldu. Erkek arkadasımı ruyamda aldattıgını görmüştüm arayıp sen beni nasıl ismini boyunu kilosunu söyleyip hiç tanımadığım bir kızı tarif edip nasıl aldatırsın dediğimde çocuk nasıl yani dedi ruyamda gördüm yalan söyleme kötü olur demiştim çocuk korkudan doğru demişti ve terk ettim evde annemin kasada altınları vardı 1 hafta boyunca rüya gördm altınları çalacak olanların planlarını gördüm anneme anlattım hırsızlık yapılacagı gün suç üstü yaptık. Vs vs canım 9 yaşında başladı ilk. Bayadır görmüyordum dün seni gördüm işte.

Kiz korkutma beni

Kizlar dr bana hareketi 10 un altina duserse gel nst ye gor dedi bugun 10 hareketi gecti ama sanki hareketi cok guclu degil hatta hep kayma seklindeydi sizce hastaneye gotmeye gerek varmi bu arada yerinde sabit degil
Kuzum benim oğlan bazen çok sessiz bazen çok hareketli bilemedimki sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

Benim tüylerim dikenn...
Birazdan kendime geleyim yazacağım canım..
Ama şunu anladım çıkma zamanı yakın oluyor rüyalarının. Yani ha bu gün ha yarın suyum gelir gibime geliyor

Benim tüylerim dikenn...
Birazdan kendime geleyim yazacağım canım..
Ama şunu anladım çıkma zamanı yakın oluyor rüyalarının. Yani ha bu gün ha yarın suyum gelir gibime geliyor
Evet canım arada hep 1 hafta falan var. İnşallah rüyamın aynısı çıkar. Çantanı hazırla cicileri koy içine hazırlıklı bekle. Resim çizme yeteneğim olsaydı keşke.

Benimde içime doğumum 28 inde olacak gibi geliyor cnm hadi hayırlısı olsun benim sat 2 kasımdı seninde o civardı sanırım
Son sıraya talibim:) bizim agustos kuzuları aceleci oldugu için 8 agustosta ben doğumların sonuncusu olarak kapatacam sezonu :) herkes buyursun öne

Evet canım arada hep 1 hafta falan var. İnşallah rüyamın aynısı çıkar. Çantanı hazırla cicileri koy içine hazırlıklı bekle. Resim çizme yeteneğim olsaydı keşke.
Yaaa nolur internetten benzeyen bir bebek bul göster böyleydi de. Lütfennn.. Eşime gösterdim şimdi ikimiz beraber düşünüyoruz kuruyoruz nasıl olacak diye. Senden rica edelim dedik . Benzeyen bebek göster nolurr

Yaaa nolur internetten benzeyen bir bebek bul göster böyleydi de. Lütfennn.. Eşime gösterdim şimdi ikimiz beraber düşünüyoruz kuruyoruz nasıl olacak diye. Senden rica edelim dedik . Benzeyen bebek göster nolurr
Tamam kuzum dur bi bakim bulabilirsem atim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…