2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Surda 10 gunun kalmis oturup kalkmak bile eziyetken seni anliyorum canim benim kac yasindasin bu arada.

Bazi seylerin cozumu kendindedir ... insallah iyi olur hersey

Annemlere gidicem ama ben gelene kadar evim eşim nasıl olucak allah bilir.
Annemlerde dinlenicem ama iş yapmasamda. annemde cok acı dili ve ani kişilik değişimi var bazen bana karşi cok iyi cok anlayışli sevgi dolu bazende sürekli benim cani yakmakmak isdiyor. İlk lohusalığımda beni deprosyona sokmuşdu resmen.
Cok berbat bir lohusalık gecirmişdim. Bu sefer nasıl olucak allah bilir. Yardim edicek etmesine ama daha sonra yapdığı iyilikleri başımada kakıcak diye düşünüyorum cünki öyle biri.

Sakin ol canim benim az kaldi gormezden gel o canini sıkanları yavrularin icin en azindan yada herkesin icinde sinir krizi gecirde senide darlamasin kv den
Allahtan tek isdeyim sabir canim.
Düşünüyorumda öyle bir şey yapsam beni aşağlayp kuser herkez ondan sonra ömrümün sonuna kadar hiç unutdurmaz herkese yaninda beni kotulemek için anlatır aşağlar falan. Ama ağlamak iyi geliyor biraz kendime geliyorum rahatlıyorum.

Günaydınnnn

Gnrcnn şafak doğan güneş
nasıl hissediyorsun kendini

placebo effect gözün aydın :) Hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

T TubaSude valla benim eşim de yumurta kıramaz ne yazık ki :)

Minik kuzular ben saat 3 de sipariş verdim
ertesi günü 11 gibi kargom gelmişti
tamamen kargoya bağlı 1 günde geliyor normalde

Surda 10 gunun kalmis oturup kalkmak bile eziyetken seni anliyorum canim benim kac yasindasin bu arada.
Sanki 41 den önce gelmez diye düşünüyorum daha cok varmiş gibi,
19 yaşindayim canim muhtemelen burdakilerin en genci. Ama bir sürü abla buldum burda.

Sagol canim buralar merkezi yerler sayilmadigi icin belki yarin gelir neyse onada raziyim

Sanki 41 den önce gelmez diye düşünüyorum daha cok varmiş gibi,
19 yaşindayim canim muhtemelen burdakilerin en genci. Ama bir sürü abla buldum burda.
Ah canim benim bu kadar yuk sana cok agir bu yasta hem iki cocuk hem kv ki sagolsunlar hepsi potansiyel olarak kobra gibiler. Insallah tez zamanda ayri eve cikip rahatlarsin Allah sabrini artirsin

Berbat gecen bir gecenin ve sabahinin ardindan gúnaydin kizlar ve onlarin bebisleri gùzel ve sorunsuz bir gún olmasi dilegiyle Gnrcnn dogum yapacakmissin hayirlisiyla ve saglikli bir sekilde kizcelerini alirsin kucagina insallah rabbim yar ve yardimciniz olsun dualarim sizlerle

Canim gogus kalkani kullaniyormusun ben cok aradtirdim aldim bebek emdikten sonra hemen ped koyuyoruz ya o sut gelince nemli oldugundan sonra hava aldirmadigindan yara oluyormus once gogus kalkani ile ucta kalan sutun alip sonra ped koyulmaliymis
Kalkan kullaniyorum ama ped aldim duruyor havasiz birakir bence onyuzden kullanmiyorum

Neden sacma gelsin, rutin bir hayat herkesi bayar, ustune senin fazla soz hakkin da yok, baskalarinin dayattigi bir rutini yasiyorsun. Simdilik kafana takmamaya calis, en azindan doguma kadar, belki lohusalikta... Sonrasinda oturup dusunmek lazim bu nasil degisir diye.

Aile hekimi tahlile çağırmıştı anca gidebildim karından elle ebe baktı bi kanala girmiş eli kulağında dedibeni stress bastı dünkü sertleşmeyi sordum kasılmaymış yarın dr kontrolüm var bakalımne diyecek

Benim de geçen hafta Cumaydi kontrolum durumlar böyleydi şimdi cumartesi kontrolum bakalım neler diyecek .Açıkçası çok da beklemesin 37-38 gibi gelsin kavusalim artık

Ah canim benim bu kadar yuk sana cok agir bu yasta hem iki cocuk hem kv ki sagolsunlar hepsi potansiyel olarak kobra gibiler. Insallah tez zamanda ayri eve cikip rahatlarsin Allah sabrini artirsin
Amin canim ayrı eve cıkmamiz imkansiz gibi bir şey eşim eve geldiğinde annesni görmeden bile duramiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…