2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kapaklarin kullanirken krem kullanilmamasin gerektigi icin sureki kullanmıyordum ara sira kullanuyorum ama.etki etmiyot
Canim sagarken once masaj modunu kullansan cok sagdin o yuzden oluyordur bu kadar yara mastit oyle kolay olmaz cok korkuyorsan bebisi surekli uyandirip emzirmeyi denemelisin sagmaktan iyidir

Herkese gunaydin,

Dunku havuz maceram cok iyi gecti, bolca yuzdum sirtustu, artik yuzustu yuzmek zorluyor hem karin kaslarini hem de reflu yapiyor. Her gun gitmeyi planliyorum ama gene de bi telefonla sorucam sorun olmaz degil mi diye.

Bebek kiyafetlerini elden gecirmeye basladim. 74 cm ve uzerindekiler sanirim 6 ayliktan sonra kullanilacak onlari simdiden yikamamaya karar verdim. 50 cm'den 68 cm'e kadar olanlari yikayip utuleyip hazirliycam ama onlari da kendi aralarinda 50-56'lar, 62'ler ve 68'ler olarak grupladim. Genel olarak elimde citcitli badi, pantolon, uyku tulumu, sapka, corap, eldiven ve battaniyeler var baslangic icin.

Araba koltugunu yikadim, tertemi oldu, o gazla bebek arabasinin kumaslarini da yikamaya giristim. Yalniz ben hep calistigim icin, evin surekli derli toplu olmasi ve dolapta surekli 2-3 cesit yemegin hazir olmasi bize cok garip geliyor. Nasilsa evde yemek var diye esim ogle yemegine eve geliyor :)

Bunun değişmediğni ve hayıtımın geri kalanını boyle gecirdiğmi düşünmek bile kabus gibi. Elbet bir gün gelir benimde söz hakım olur. Bazen boyle hormonlardan falan pes etmiş yıkılmiş gibi oluyorum. ama hayatımı güzelleşdirmekden vaz gecmiycem. Bazı insanlar yüzünden tek ömrümü mahf etmiycem kızlarım için güzel bir gelecek hazırlamak isdiyorsamsa şimdiden başlamaliyim.

E
Canim sagarken once masaj modunu kullansan cok sagdin o yuzden oluyordur bu kadar yara mastit oyle kolay olmaz cok korkuyorsan bebisi suruyandirip emzirmeyi denemelisin sagmaktan iyidir
En gec 1 saattr bir emiyor canim oyuzden sagmiyordum aslinda ama sanirim fazla geliyor süt agri olmaya başladı

ONTK Bizim ev 2+1, sadece 1 fazla odamiz var onu bebek odasi yapicam. Biz de yurtdisinda yasadigimiz icin, doguma esimin annesi kalmaya gelecek ve 3 ay kalmak istedi, haliyle bebek odasi yapacagimiz odada kalacak (Az kalsaydi salonda kalirdi ama 3 ay zor olur, ortalik yerde daginiklik sevmem zaten). Basta ben de senin gibi oda yapamayacagim icin uzulmustum ama simdi sadece besigi aldim, onu da yatak odasina yanimiza koyucaz (hatta sirf yatak odasina besik sigabilsin diye yatagimizi sattik, daha kucuk bir model alicaz). Kv gittikten sonra bebegin de biraz uykusu duzene girmis olur diye dusunuyorum, o zaman bebek odasini dekore edip, bebegi oraya tasiyicam.

Ilk aylar zaten senin yaninda kalacaksa, odanin hemen hazir olmasi cok onemli degil aslinda.

Mesajlarınızı eve gdicne okucam :))) kan verdm ama sonuçlsri doktora godtermiyorm kndim bakıyorum evde ona gore gore devam ediyorum doktorda zaten söylüyor bole bole olmasi lazm sole kullan die... Nese kizlar gecen sagecen saglik ocağındaki hemşire bana dogumun adet tarihine gore olacagini soylemsti ya bnde blmiyordum sasirdm.. gttm doktora sordum adet tarihine gore olacak dedi. Ama kucuk bir bebek olabilie dedi. 10 gun geriden gliyor. Dahiloye doktoruda her gidismde bana sasiriyor kilo almamisim die 6 kilo almisim sadece. Bebebgin suyunda sıkıntı var mk dedi yokk dedim
.. n cok konustum .

Boyleleri evlenmese daha iyi ya neyse
haklisin canim. Ama anesne değer vermesi'ne seviniyorum bir anne olarak. sonucda oda cok cileler cekerek buyutmuş cocuklarnı anne olarak bunu hak ediyor. Ama yinede ben gelin o kaynana. Bunun getırdiği tatsızlıklar cok. Sonucda kızı değilim geliniyim. Oğlunu elinden almiş biriyim. Muhtemel onun gözünde.

E

En gec 1 saattr bir emiyor canim oyuzden sagmiyordum aslinda ama sanirim fazla geliyor süt agri olmaya başladı
Yani cok.fazla uzun bi zaman degil.o kadarla mastit olmazsin dolmaya basladigi icin sizliyordur sagmayi yavas yavas biraksanda bebis emse bence bu denli yara olmaz

Doganin kanunu bu yapacak bisey yok tatlim kendisinin oglunuda leylekler getirmedi sonucta birazda gebeligin agirligi var uzerinde senin dogum yapinca belki rahatlarsin biraz takmayi birakirsin

Sadece gelişi düşündüğünden sadece geliş kesmiş canım

Ayy cok heyecanli saglikla kucağına al ins.canim kizlarini..darisi biz kalanlara
Aminn arkadaşım dualarım hepiniz için

Gnrcnn bugun sana sabah olmaz kiiii
Oldu sabah 1 saatlik uykuyla ama yarın nasıl olacakkk bu gece yine buralarda ben nöbetçiyim :))))
Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı neyse o olsun

Valla kedicim ne bileyim uykulu ama uyuyamayan kafada bi milyon hesap,heyecan,endişe,minnacık bir tırsma tüm olumsuzluklara rağmen bir polyanna,göbişimle son günüm böyle bir veda havasındayım :))))
Saolasın canım dualarınıza ihtiyacımız var

Sıkılıp bunalmak için bunlardan daha güçlü bir sebep olamaz sanırım, ne kadar üzüldüm anlatamam canım. Bu halinde bukadar yük olmamalı kimse Allah yardımcın olsun tez zamanda sana eşin ve çocuklarınla yalnız yaşman için ayrı bi kapı açsın inşallah.

Doganin kanunu bu yapacak bisey yok tatlim kendisinin oglunuda leylekler getirmedi sonucta birazda gebeligin agirligi var uzerinde senin dogum yapinca belki rahatlarsin biraz takmayi birakirsin
Aynen canim umarım ama doğum sonrası artık hamile olmadığım için şimdikinden kat ve katını yapıcak. Kızım doğdu hastaneden cıkdığmız gün o kadar değişmişdi inanamadım huyu suyu davranışı anlamak zor ama artık anlamaya calışmakla da uğraşmam. Ne hali varsa görsün tamam diycem gecicem ama yapmiycam.

Ya seni üzdüysem cok üzgünüm iki canli halinle bana üzülme bide ben alışdım zaten. İyi dileklerin içinde cok sağol cok teşekürler hepiniz o kadar iyi insanlarsınızki.

Kv. Ile mi yasiyorsunuz? Yoksa dogum için mi geldi? Aslinda cok haklısın xaten yeterince siskiniz ve agir hsreket ediyoruz ustune birde sicak ev işi ve cocugun varmis esinde titiz anldgm kadarıyla..sabret canim cok az kaldı hpimiz bazi seylerden bunaldık eve kapanmaktan skldim bmde ama herseye deger.cevremde herkes prenses gibi davrandi bu surecte bna o yuzden şanslıyım bir yandan da bitecegi icin uzuluyorum..her yonunyle son haftalrinin tadini cikarmaya bak..bebegin icin de sakin ol. Kv.Allaha havale et nedir bu gelinlerle derdi bu insanlarn anlmiyrm.sanki kndi dogum ypmadi sanki bilmiyor hamilelik zorluklarini...

Son düzenleme:
Allah islah etsin nasil bir kalbe sahipmis allah sana guc kuvvet versin bir an once kendi eviniz olsun cocuklarinla esinin oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…