- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #57.721
En basit olanindan aldimen kötü gelir yarın ya rahat ol
zaten öyle bir sarıyorlar ki 2 gün hatta 3 gün bir şey olmuyor :)
için rahat olsun
hangi modelden aldın
Amin canim pes etmeye zaten hiç niyetim yok.Insallah canim ama insanin kaderi cabasina baglidir bunu unutma insallah guzel gunler yaklasmistir
Canim sagarken once masaj modunu kullansan cok sagdin o yuzden oluyordur bu kadar yara mastit oyle kolay olmaz cok korkuyorsan bebisi surekli uyandirip emzirmeyi denemelisin sagmaktan iyidirKapaklarin kullanirken krem kullanilmamasin gerektigi icin sureki kullanmıyordum ara sira kullanuyorum ama.etki etmiyot
Boyleleri evlenmese daha iyi ya neyseAmin canim ayrı eve cıkmamiz imkansiz gibi bir şey eşim eve geldiğinde annesni görmeden bile duramiyor.
Bunun değişmediğni ve hayıtımın geri kalanını boyle gecirdiğmi düşünmek bile kabus gibi. Elbet bir gün gelir benimde söz hakım olur. Bazen boyle hormonlardan falan pes etmiş yıkılmiş gibi oluyorum. ama hayatımı güzelleşdirmekden vaz gecmiycem. Bazı insanlar yüzünden tek ömrümü mahf etmiycem kızlarım için güzel bir gelecek hazırlamak isdiyorsamsa şimdiden başlamaliyim.Neden sacma gelsin, rutin bir hayat herkesi bayar, ustune senin fazla soz hakkin da yok, baskalarinin dayattigi bir rutini yasiyorsun. Simdilik kafana takmamaya calis, en azindan doguma kadar, belki lohusalikta... Sonrasinda oturup dusunmek lazim bu nasil degisir diye.
En gec 1 saattr bir emiyor canim oyuzden sagmiyordum aslinda ama sanirim fazla geliyor süt agri olmaya başladıCanim sagarken once masaj modunu kullansan cok sagdin o yuzden oluyordur bu kadar yara mastit oyle kolay olmaz cok korkuyorsan bebisi suruyandirip emzirmeyi denemelisin sagmaktan iyidir
Boyleleri evlenmese daha iyi ya neyse
Yani cok.fazla uzun bi zaman degil.o kadarla mastit olmazsin dolmaya basladigi icin sizliyordur sagmayi yavas yavas biraksanda bebis emse bence bu denli yara olmazE
En gec 1 saattr bir emiyor canim oyuzden sagmiyordum aslinda ama sanirim fazla geliyor süt agri olmaya başladı
Doganin kanunu bu yapacak bisey yok tatlim kendisinin oglunuda leylekler getirmedi sonuctahaklisin canim. Ama anesne değer vermesi'ne seviniyorum bir anne olarak. sonucda oda cok cileler cekerek buyutmuş cocuklarnı anne olarak bunu hak ediyor. Ama yinede ben gelin o kaynana. Bunun getırdiği tatsızlıklar cok. Sonucda kızı değilim geliniyim. Oğlunu elinden almiş biriyim. Muhtemel onun gözünde.
Sadece gelişi düşündüğünden sadece geliş kesmiş canımGelirken gidiş dönüş alsaydı yada gelirgelmez ayarlasaydı son gün nerde alırsan al bilet pahalanır. Zor yani çok pahalıymış gerçekten.
Alez bulamazsan yattığın yerin çarşaf altına bir iki alt açma ser nasılolsa bebiş için almışsındır
Doğum var anladığım Allah kolaylık versin cnm
@placebo effect doğum yapmışsın gözün aydın cnm
Aminn arkadaşım dualarım hepiniz içinAyy cok heyecanli saglikla kucağına al ins.canim kizlarini..darisi biz kalanlara
Oldu sabah 1 saatlik uykuyla ama yarın nasıl olacakkk bu gece yine buralarda ben nöbetçiyim :))))Gnrcnn bugun sana sabah olmaz kiiii
Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı neyse o olsunGünaydın annişler bugün saat 3 de bizimde kontrolümüz var. Smear sonucumda çıkacaktı bugün, sonuca göre doğum şekline karar verilecek. Benim için dua edermisiniz kurtulmuş olayım enfeksiyondan ve normal doğum yapabileyim inşallah.
Birde göğüs ucunuz için krem kullanmaya başladınız mı, başlamalı mıyım yoksa erken mi 34+4 olduk, bebeğini kucağına alıp göğüs ucu ağrıları çeken annişleri görünce hemen gidip lansinoh almıştım bekliyorum öyle.
Valla kedicim ne bileyim uykulu ama uyuyamayan kafada bi milyon hesap,heyecan,endişe,minnacık bir tırsma tüm olumsuzluklara rağmen bir polyanna,göbişimle son günüm böyle bir veda havasındayım :))))Günaydınnnn
Gnrcnn şafak doğan güneş
nasıl hissediyorsun kendini
@placebo effect gözün aydın :) Hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
@TubaSude valla benim eşim de yumurta kıramaz ne yazık ki :)
Minik kuzular ben saat 3 de sipariş verdim
ertesi günü 11 gibi kargom gelmişti
tamamen kargoya bağlı 1 günde geliyor normalde
Saolasın canım dualarınıza ihtiyacımız varBerbat gecen bir gecenin ve sabahinin ardindan gúnaydin kizlar ve onlarin bebisleri gùzel ve sorunsuz bir gún olmasi dilegiyleGnrcnn dogum yapacakmissin hayirlisiyla ve saglikli bir sekilde kizcelerini alirsin kucagina insallah rabbim yar ve yardimciniz olsun dualarim sizlerle
Sıkılıp bunalmak için bunlardan daha güçlü bir sebep olamaz sanırım, ne kadar üzüldüm anlatamam canım. Bu halinde bukadar yük olmamalı kimseAslinda tam olarak bir şey yok ama kücük küçük şeyler var yığsan dağ olur.
Ve hayatım cok sıkıcı bir hal aldı.
Sürekli evdeyim
Sabah oluyor kv uyandıriroyor. Sonra temizlik kafaltı.
Kv her gün başka bir insan olarak uyanıyor o gün bide sinirli biri oldumu günüm zaten berbat gecicek.
Sonra yibe eve yemek kızma yemek.
Sürekli ev dağılıyor kv kızımın arkasında onların eşyalarni topla.
Arkalarında temizlik yap.
Akşam olsun eşim acaba bu akşam nerde ne zaman gelicek acmi tokmu yapdığım yemeyi beğenip yiycekmi?????
Sonra uyu gece hiç rahat uyuyama kac kez kızım ağlıyor sözde kv bakıyor her uyandiğinda. Eşim aneme ayıp kalk git bak diye kızıyor. Hamilelikden ve gece cok ağrım olduğu için biraz ağır kalkıyorum işde. cabuk olsana cabuk git diye canimi sıkıyor. Sonra yine sabah olsun ben hiç uyuyamiyim saat 8 kv geliyor kalk artık öğlen oldu ve yine ayni şeyler 1 yıldır aynı hep hayatım kısır döngü gibi cok sıkıcı en cokda sürekli ev işi yapmakdan ve ben temizledikce kırlenip dağılmasından bikdim. Aslinda sebep sacma gelicek berki size ama bana ağır geliyor.
Aynen canim umarım ama doğum sonrası artık hamile olmadığım için şimdikinden kat ve katını yapıcak. Kızım doğdu hastaneden cıkdığmız gün o kadar değişmişdi inanamadım huyu suyu davranışı anlamak zor ama artık anlamaya calışmakla da uğraşmam. Ne hali varsa görsün tamam diycem gecicem ama yapmiycam.Doganin kanunu bu yapacak bisey yok tatlim kendisinin oglunuda leylekler getirmedi sonuctabirazda gebeligin agirligi var uzerinde senin dogum yapinca belki rahatlarsin biraz takmayi birakirsin
Ya seni üzdüysem cok üzgünüm iki canli halinle bana üzülme bide ben alışdım zaten. İyi dileklerin içinde cok sağol cok teşekürler hepiniz o kadar iyi insanlarsınızki.Sıkılıp bunalmak için bunlardan daha güçlü bir sebep olamaz sanırım, ne kadar üzüldüm anlatamam canım. Bu halinde bukadar yük olmamalı kimseAllah yardımcın olsun tez zamanda sana eşin ve çocuklarınla yalnız yaşman için ayrı bi kapı açsın inşallah.
Kv. Ile mi yasiyorsunuz? Yoksa dogum için mi geldi? Aslinda cok haklısın xaten yeterince siskiniz ve agir hsreket ediyoruz ustune birde sicak ev işi ve cocugun varmis esinde titiz anldgm kadarıyla..sabret canim cok az kaldı hpimiz bazi seylerden bunaldık eve kapanmaktan skldim bmde ama herseye deger.cevremde herkes prenses gibi davrandi bu surecte bna o yuzden şanslıyım bir yandan da bitecegi icin uzuluyorum..her yonunyle son haftalrinin tadini cikarmaya bak..bebegin icin de sakin ol. Kv.Allaha havale et nedir bu gelinlerle derdi bu insanlarn anlmiyrm.sanki kndi dogum ypmadi sanki bilmiyor hamilelik zorluklarini...Aslinda tam olarak bir şey yok ama kücük küçük şeyler var yığsan dağ olur.
Ve hayatım cok sıkıcı bir hal aldı.
Sürekli evdeyim
Sabah oluyor kv uyandıriroyor. Sonra temizlik kafaltı.
Kv her gün başka bir insan olarak uyanıyor o gün bide sinirli biri oldumu günüm zaten berbat gecicek.
Sonra yibe eve yemek kızma yemek.
Sürekli ev dağılıyor kv kızımın arkasında onların eşyalarni topla.
Arkalarında temizlik yap.
Akşam olsun eşim acaba bu akşam nerde ne zaman gelicek acmi tokmu yapdığım yemeyi beğenip yiycekmi?????
Sonra uyu gece hiç rahat uyuyama kac kez kızım ağlıyor sözde kv bakıyor her uyandiğinda. Eşim aneme ayıp kalk git bak diye kızıyor. Hamilelikden ve gece cok ağrım olduğu için biraz ağır kalkıyorum işde. cabuk olsana cabuk git diye canimi sıkıyor. Sonra yine sabah olsun ben hiç uyuyamiyim saat 8 kv geliyor kalk artık öğlen oldu ve yine ayni şeyler 1 yıldır aynı hep hayatım kısır döngü gibi cok sıkıcı en cokda sürekli ev işi yapmakdan ve ben temizledikce kırlenip dağılmasından bikdim. Aslinda sebep sacma gelicek berki size ama bana ağır geliyor.
Allah islah etsin nasil bir kalbe sahipmis allah sana guc kuvvet versin bir an once kendi eviniz olsun cocuklarinla esinin olduguAllahtan tek isdeyim sabir canim.
Düşünüyorumda öyle bir şey yapsam beni aşağlayp kuser herkez ondan sonra ömrümün sonuna kadar hiç unutdurmaz herkese yaninda beni kotulemek için anlatır aşağlar falan. Ama ağlamak iyi geliyor biraz kendime geliyorum rahatlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?