2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gnrcnn canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin prensesleri bizler de senin adına çok heyecanliyiz. Insaallah sağlıkla sıhhatle sıkıntısız olur doğumun. Göbeğin bol bol son fotoğraflarını çek bugün:)

Biz de bugün sonunda zorunlu doğum iznine ayrıldıkkk :) Çalışan tatlı hamişlere Allah kolaylık versin.
Gözün Aydın, ben şurada 3 haftadır çalışıyorum o bile çok zorladı gün sayıyorum resmen , çalışanların Allah yardımcısı olsun gerçekten

Kizlar biz doktordan ciktik, allaha cok sukur hersey yolunda, oglum biraz daha fazla buyumus 2,900g olmus, oyle dedi doktor. Vajinal kontrol de yapti, rahim agzi cok az kisalmis, 2 hafta sonra kontrole cagirdi bi daha bakariz dedi, ama boyle giderse sezeryan olmasi daha iyi, cunku rahim agzi cok az kisalmis ve bebek biraz daha buyuk dedi.
Sezeryan olursa 10 agustosta olucak.

Çok şükür yolundaymış her şey , tontiş mi olmuş ufaklık sizin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Gozunaydin canim drun neyi uygun gorduyse onu yap. Gunumuz ayni seninle ama benimde simdilik 6 agustos sezaryen gunum

Kv ile yaşiyorum canim az cok güzel yani var hamileliğin elbet bu güzelikle görmeye calişiyorum. Az kaldı artık dayanıcam bir şekilde. Tek isdeğim sağlıkla kızımı kucağma almam ondan sonra zaten iki kız kardeşden zamanim olmaz görmem duymam olumsuzlukları. Hepimizin tek dileyi bebeklermizi sağlıkla kıcağmiza almak benimde öyle. İnşallah zamaninda sağlıkla gelir bütün bebişler sağlık oldukdan sonra diyer dertler cözülür elbet inşallah.

Gozunaydin canim drun neyi uygun gorduyse onu yap. Gunumuz ayni seninle ama benimde simdilik 6 agustos sezaryen gunum
Evet bende doktoruma dedim, siz nasil uygun gorurseniz oyle yapalim, cunku sonucta onunda stresli olmasini istemiyorum, insallah herseyin yolunda gider hepimiz icin.

Bugün sabah aniden kanamam başladı tatilde olduğum için burda ki sağlık ocağından bozma hastaneye gittim sadece kalp atışlarına baktılar 155 civarı dediler. Doktoruna git zaman kaybetmeden dediler. Şimdi eşimi bekliyorum ama telaşlandım. Ağrım yok sadece kanama bebek hareket ediyor. Zaten hareketli kıpır kıpır bir bebek değildi. Sizce neden olmuştur. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Kızlar 34+2 günlük hamileyim dün akşamdan beri ara ara karnım toplanıyor sertleşiyor düzenli aralıklarla değil tabiki ayrıca ağrıda vermiyor sadece beni rahatsız ediyor gece hiç uyuyamadım ve ilk defa dün gece saat başı küçük tuvaletime çıktım sanki sürekli mesanem doluymuş hissi var bide çocuğumun hareketleri inanılmaz sertleşti açıkcası uyuyamamın sebebi birazda bundan karnım küçüldü gitti kusura bakmayın biraz uzun oldu bunların hepsi birgünde oldu benimde ilk gebeliğim bunlar ne olabilir tecrübeli annelerden bilgi istiyorum teşekkür ederim şimdiden

Gecmis olsun. Kanama yoğunluğu nedir. Daha once yasadinmi bu tarz bir durum. Ben 20. Hafta yasadigimda plesanta previa suphesiyle iki gun hastanede yattim degilmis. Haftan daha ileri senin bu tarz bir durumun yoksa dogum baslangici yada plesenta ayrilmasi falan geliyor aklima. Bebegin hareketi var stres yapip onuda strese sokma tez zamanda teşekküllü bir hastaneye gidin guzel haberler verirsim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…