• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar giysi olarak neler almayı düşünüyorsunuz? Hava cok sıcak olucak kısa kollu falan mı gıydırırız yoksa uzun kollu mu cunku bazıları yenı dogan bebege uzun gıydırılır dıyor. Cok kararsız kaldım yazın dogum yapmıs anneler var mı aramızda nasıl gıydırdınız?
Canim bebekler çok küçük olacağı için kısa kol pek sanmam giyebileceklerini ama sen yinede bi kaç tane kısa kollu çit çitli body al

İyim canım benim teşekkür ederim sende iyisin inşllah dltrda gittin Bugun iyi haberlerle geldin gözünaydın artık zaman geçsede Doğum zamanımız gelde sancılarımızı konuşsak keşke:)
Aynen öyle sagsaglim hayırlısıyla alalım kucagimiza birde şöyle bir durum oldu benim geç yumurtlama olmuştu doğum.tarihi 1 hafta ileri olmuştu ama haftasını yakalamis 31 temmuz şuan doğum tarihi

Aynen öyle sagsaglim hayırlısıyla alalım kucagimiza birde şöyle bir durum oldu benim geç yumurtlama olmuştu doğum.tarihi 1 hafta ileri olmuştu ama haftasını yakalamis 31 temmuz şuan doğum tarihi
Belki daha erken bile olur canım benim 37 38 de dopurabiliriz benimde 25 temmuz falan ama bence okadar bulmayacak

Belki daha erken bile olur canım benim 37 38 de dopurabiliriz benimde 25 temmuz falan ama bence okadar bulmayacak

Birde şöyle bir durum var ben kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan öneriyorum riske girmeye gerek yok dedi bugün ki profesör ama kendi doktorum normal dedi bilmiyorum durumlar ne olcak

Çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım süper oldu bu
Modelin fotoğrafini yukleyemedim lukens ayaklı dolabı üç kapaklı, güzel bir model yani Allah ömür versin ama genç odası almaya bile gerek yok düz beyaz klâsik bir model

ONTK ONTK
Screenshot_20180320-183755.webp

Birde şöyle bir durum var ben kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan öneriyorum riske girmeye gerek yok dedi bugün ki profesör ama kendi doktorum normal dedi bilmiyorum durumlar ne olcak
Bir sıkıntı olmazsa tabi normal olsa çok güzel olur ilerleyen aylarda dktrun karar verir canım merak etme sezaryan da olsa normal olsa ikisinde kolay

gazelim_24 gazelim_24 sen sezeryan mi yapicaksin
Ben normal istiyorum ama oğlumu 2 kilo doğurduğum halde makatıma kadar dikiş vardı birde kuru Doğum yaptım belki ondandır ybai suyum çok önceden geldi trafikde kaldığım İçin kuru Doğum diyorlar ona heralde :) İşte yani sonrasında dktr bana rahim için çok gergin olduğunu 2 kilodan fazla bir bebeği doğurmamın çok zor olduğunu söyledi ama ben önce normalde deniycem 3,5 kiloyu geçmezse yani bu bebekden sonra hemen hamile kalmak istiyorum aslında normalde çok istiyorum ve gerçekten çok güzel bir duygu ama kısmet işte

Back
X