• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal istiyorum ama oğlumu 2 kilo doğurduğum halde makatıma kadar dikiş vardı birde kuru Doğum yaptım belki ondandır ybai suyum çok önceden geldi trafikde kaldığım İçin kuru Doğum diyorlar ona heralde :) İşte yani sonrasında dktr bana rahim için çok gergin olduğunu 2 kilodan fazla bir bebeği doğurmamın çok zor olduğunu söyledi ama ben önce normalde deniycem 3,5 kiloyu geçmezse yani bu bebekden sonra hemen hamile kalmak istiyorum aslında normalde çok istiyorum ve gerçekten çok güzel bir duygu ama kısmet işte
Maşallah canim sizde cesaret var ama doktorunu da dinlemelisin öyle dediyse

Ben normal istiyorum ama oğlumu 2 kilo doğurduğum halde makatıma kadar dikiş vardı birde kuru Doğum yaptım belki ondandır ybai suyum çok önceden geldi trafikde kaldığım İçin kuru Doğum diyorlar ona heralde :) İşte yani sonrasında dktr bana rahim için çok gergin olduğunu 2 kilodan fazla bir bebeği doğurmamın çok zor olduğunu söyledi ama ben önce normalde deniycem 3,5 kiloyu geçmezse yani bu bebekden sonra hemen hamile kalmak istiyorum aslında normalde çok istiyorum ve gerçekten çok güzel bir duygu ama kısmet işte

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım sağlıklı olsunlar mühim olan o ogunlere sanki daha yıllar var gibi geliyor ama zaman ne çabuk geçiyor bir yandan da

20 haftadan önce diyor ama sağlık ocağındaki hemsirede öyle dedi 20 den önce prensip olarak yapmiyoruz dedi ama hala benim şüphem var 21+1 oldum
Beni de henüz sağlık ocağı keşfedemediğinden aşı konusu havada kaldı. Zaten hiç sevmem iğnedir, aşıdır. Yaptıranlar oldu mu sayfa da????

Bebek dogsun oylee karar ver canim senin oglun buyuk sanirim yeni model cocuklarla bi tanis once ona gore karar ver :dondurma::dondurma:
Benim oğlum büyükte canım işte bebekliğinden belli hala ultra yaramaz bu okulunda son senesi diye öğretmen ve idarenin mutluluğu gözlerinden anlaşılıyor desem iyi direk söylüyorlar :KK48::KK45:

Back
X