• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar. Bişey sormak istiyorum. Benim boynumdan göğsüme kadar minik kırmızı noktalar, bazılarının başı da var, çıktı ve geçmiyor. Acaba hormonlardan mı diyorum. Var mı böyle olan?

daha önce de bi arkadaşın olmuştu sanki
en azından sağlık ocağına görün bi derim
kullandığın ilacın içindeki bir şey alerji yapmış olabilir

Merhaba arkadaşlar. Bişey sormak istiyorum. Benim boynumdan göğsüme kadar minik kırmızı noktalar, bazılarının başı da var, çıktı ve geçmiyor. Acaba hormonlardan mı diyorum. Var mı böyle olan?
Benimde boynumda öyle bişiler oldu minnacık et parçacıkları hamilelikten oldugunu duydum ben hatta bir akrabadada hamilelikte oluşmuş doğumdan sonra aldırmış

Ay kizimdada ayni dr du ve doguma esimi almamislardi simdiden konustuk esim cok iatiyor ilk anlarina sahitlik etmeyi ama hastane yasaklamis hijyen acisindan normal doğuma aliyormus ama sezeryanda alamiyormus cok sacma gelmesine ragmen malesef uyacagiz yine. Fakat telefon yada kamera verirsiniz cekim yapar ekipten birileri dedi bunada sukur. Sagolsun kizimda fotograf cekmisti anestezi uzmani telefonla bunada sukur.
Benim doktorum da ayni şeyleri söyledi. Normal doğuma almak sıkıntı olmaz ama orada yaşananlar hem sizi hem de esinizi etkileyebilir o yüzden tavsiye etmiyorum dedi. Doktor olarak ben kendime güveniyorum kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz deyince ikna olduk :))))

rofleli_kedi rofleli_kedi inşallah her dönemde her konuda ilgili olurlar. Eşim ablalarinin çocuklarına çok bakmış. O yüzden içim rahat. Değişmez inşallah :)))

aynı versiyon demek ki
ablasının özellikle büyük kızı olduğunda bizimki de 12-13 yaşındaymış
yağmuru ben büyüttüm der hep
o uyuturmuş okuldan kaçar yeğen bakmaya gidermiş :)
hala daha dayısını görünce kuzu gibi oluyor :D

Ben uykuma çok düşkünüm ama eşim günde 2 saat bile uyusa yetiyo o yüzden anlaşma yaptık geceleri o bakacak oğluşumuza sütüde sağacakmışım gece boyunca rahatsız edilmeyecekmişim doğumdan sonra uyuyabilirsem tabi böyle olacak :KK48:
Ohh super guzel anlasma :) bizim oyle bir sansimiz yok her turlu ikimizdr uykusuz kalcaz bizde cocuklari bolustuk :) kizim dogunca kiz benim oglan onun :) bakimi yemesi icmesini o yapacakmis :)

Back
X