• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bileyim ya kasigim her agridiginda kanamam olacak saniyorum :KK43:
Korkma artık canım bebişi dinle bol bol tekmelicek artık benimki bu sabah çok fenaydı futbol oynar gibi ordan orayaydı. Seninkide başlar artık tekmelemeye ona hazırlan sen varya acayippp bişeymiş

çanta çok indirime girmedi ya
3-5 tl için beklediğime değmedi
60 tl civarı olan çantalar var orada ama
ben mağazadan normal sırt çantası almaya karar verdim

bence melih bey rutın hastalarına her defasında detaylı bakıyodur:)
haftaya da bakar mutlaka.
ama tek sefer perinatologa gıdecekler ıcın 20.21.22 de gitmek gerekır sanırım
bıde bazen usg de bebekler bı hafta gerı bı hafta önce cıkabılıyolar
Melih bey istanbulda bir acıbadem de miydi??

Arkadaşlar merhaba. Detaylı ultrasona giren var mı?? Hangi haftalar arası yapılabiliyor biliyor musunuz? Bir arkadaşım 24 haftalıkken hastaneyi aramış, 24 hafta geç demişler ve kabul etmemişler.

Bir de ultrasona ne sıklıkla giriyorsunuz? İki hafta üst üste gitsek zararlı olur mu acaba??

Korkma artık canım bebişi dinle bol bol tekmelicek artık benimki bu sabah çok fenaydı futbol oynar gibi ordan orayaydı. Seninkide başlar artık tekmelemeye ona hazırlan sen varya acayippp bişeymiş
Zaten kipirdamaya basladi ben az rahat ettim yoksa halim perisandi :)))

Amaaaa olmadi ki benimde agrimayan yerim yok bak uzakta sayilmayiz gelir oraya her yerini agritip geri dönerim görursun o zaman :KK11::KK4:
Ne bileyim ya bir yandan birseyler aliyorum bir yandan korkuyorum :) Allah aklimiza mukayet olsun :* canimcim gelirken yasardan dondurmada getirirmisin cok severimde

Kararsızım çok kurcalamasam mı acaba diyorum Zaten bir problem de Yok çok şükür. Sadece renkli Doppler olmaması biraz kafamı karıştırdı renkliden doktorum da bakıyor belki tekrar gitmem bilmiyorum
Bence faZla kurcalatma canım. Sağlıgı sıhhati yerindeyse boşver be canım. Kafanı karıstırıp durma derim. Fazla usg zararlı.

Bir de ultrasona ne sıklıkla giriyorsunuz? İki hafta üst üste gitsek zararlı olur mu acaba??
Canım eğer riskli bir durumun yoksa 4 haftada bir kontrole gidenilirsin. Sık sık usg girmenin otizm ile alakalı oldugu görüşü bulunuyormuş. Bunu ünlü bir peritonolog söyledi kendi inşstagram sayfasından

Ne bileyim ya bir yandan birseyler aliyorum bir yandan korkuyorum :) Allah aklimiza mukayet olsun :* canimcim gelirken yasardan dondurmada getirirmisin cok severimde
:dondurma: gel yiyek. Kiz ben niye sevmiyorum icinde oldugumdan mi acaba dur kocise eziyet olsun diye canim istedi diyim de bi gezip geleyim bi kac gun sonra

Back
X