• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayhh kizimdan biliorum tuhaf hissedio insan bi anda yer degistirio sabah uyandığımda çok komik oluodu tek bi tarafa toplanmis gobegim yamuk gbi gorunuodu:)) inş oglumda da hissederim tekmekler yoğun ama yer degistrme hissetmedim daha
Özellikle sabah kalkmadan höbek çok komik oluyo benim genelde sağ taraf hep şişik oluyo çok komik gercekten

Kızlar birsey sorucam kızı yada oğlu olanlar bilir belki, benim kız onumuzdeki ay 4 yaşına girecek buyuk tuvaletini eğer cok yaparsa popom acio yanio falan diyo bakiorum makatı kızarmış oluo sudokrem fln kullaniorum yada çok artarsa hematen travazol ama belirli araliklarla oluo yine tam gecmio sanırım böyle olan varmı?

aaa nerde gördun canım ben manavgattayım burda kesin yoktur da alanya antalyadan alabılırım nereler satar acaba
Antalya da ışıklarda dönerciöer çarşısının çapraz karşı arasında yüncü var büyük
Ama daha da büyüğü kapalı yolda aşağıdan yukarı Muratpaşa camisine çıkarken artık yol sonuna geldiğinde özkanlar var 3-4 katlı orası çok büyük
Orda bılma ihtimalin daha yüksek

Kızlar birsey sorucam kızı yada oğlu olanlar bilir belki, benim kız onumuzdeki ay 4 yaşına girecek buyuk tuvaletini eğer cok yaparsa popom acio yanio falan diyo bakiorum makatı kızarmış oluo sudokrem fln kullaniorum yada çok artarsa hematen travazol ama belirli araliklarla oluo yine tam gecmio sanırım böyle olan varmı?
Canim benim oglanda oyle ama hep ikinarak yapiyor yavrum dogdugundan bu yana kabizda degil catlama var mi kan falan kac dra goturduysem makat darligi yok dediler devam ederse dra bi gotur krem veriyorlar farkli ama

ahh ahhh benım kızım 4bck yasında
hala kakasını yapınca aglar popom acıyo dıye
göruntude bıse yok
ara ara sırf psıkolojık etkıleyelım dıye bepanthen vs surduk bak gecırcek felan dıye
kızarıklık pek olmuyodu bız de
kakadan korkuyo bence bızımkı
bı de genel olarak kabızlık sorunu vardı bı donem o da etkılemıs olabılrı

kızlar epilasyon aleti kullanıp ben bu üründen memnun kaldım dıyecegınız bir ürün var mı?

Canim benim oglum daha kucuk 1.5 yasinda ama bizde de oldu kakasini yapinca ağlıyordu kakasi kati geliyordu o poposunu catlatmis ben farketmemistim sonra bi baktim popoda catlak var sonra kakasi normale döndü rahatladi poposuda duzeldi sukur

Back
X