• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet marasta ben ordayken ozel.hast yoktu simdi varmi :) devlet hast parkun karsisindaydi sehrin gobeginde hala oylemi yoksa yeni hast yapildimi zira cok ihtiyaci vardi
Ozel var ama olani bu kadar benim gittigim hastane asiri buyuk degil ama drlari cok iyi o hastane yikildi karacasu kampusunden ileri bir dev. Hastanesi birde avsar kampusu icine tip,fakultesi yapildi ne kadar iyi dersen tartisilir kadin dogum hast. Ayri zaten

Ozel var ama olani bu kadar benim gittigim hastane asiri buyuk degil ama drlari cok iyi o hastane yikildi karacasu kampusunden ileri bir dev. Hastanesi birde avsar kampusu icine tip,fakultesi yapildi ne kadar iyi dersen tartisilir kadin dogum hast. Ayri zaten
Insallah iyi olur saglik wgitim bunlari onemli konular ... sirin kucuk bir sehirdi maras biz ogrenciydik bizi cok sevmezlerdi ama.ben severdim

Yerlstin marasa yani guzel binevler tarafi orda burda 12 subat parki vardi galiba oraya goderidk arkadaslarla bence univ ogrenceri ulkenin gelecegidir onlarinsevsek.zaten bu halde olmazdik galiba

Yarin detaylimiz var bakalim artik hayirlisi... 3 hafta once gitmistim en son. Doktorum bana nisan basi gel demisti ama Mart in 5 hafta cektigini hesap etmedi bence. O zaman 18+3 dum. Simdi 21+4 de gidiyorum. Onun dedigi haftaya kalsam 22+ olacam.
Son gittigimde ameliyattan cikmisti hic verimli gecmemisti. Insallah yarin guzel ilgilenir doktorum, problem cikmaz ve kizim da bize surpriz yapip foto verir :dua:
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum

Canim benim oglumda cok oldu. Poposu her zaman kizarikti. Kasinirdi. Ikinarak yapardi. Doktor kendi diskisina alerjisi var demisti. Ben de pisik kremi ile gecici cozum uretirdim. Buyuyunce gecti

Aa oda entresan bi durummuş neyseki gecmis bizimkide geçer ins suan bişi yok ama sık oluo

Yerlstin marasa yani guzel binevler tarafi orda burda 12 subat parki vardi galiba oraya goderidk arkadaslarla bence univ ogrenceri ulkenin gelecegidir onlarinsevsek.zaten bu halde olmazdik galiba
Su an yerlesmedim tam ev aldik tekerek yolundan bin evlerin alt tarafinda duruyor oyle bos 1 yila kadar tasinicaz insallah henuz ilcedeyiz canim

Benim arkadasımın 1,5 yasındaki oğlumdada aynı şey mevcut mandalinadan oldugunu söyledi bana. Çocukta çok seviyor ama vermiyor verdiğinde öyle oluyor. Sende içeriğinde asit olan bişiler vermemeye çaliş bakalım ne olacak

Yani canm mandalina yemedende oluyo oyuzden mandalinadan olduğunu düşünmuyorum asitli icecekler ztn vermiorum ama yediği bısi tetikliyor olabilir

Kızlar hamile olduğunuz dışarıdan belli oluyor mu artık? Benim ikinci gebelik ve erkek, son bir haftada göbeğim şişiverdi sanki halbuki iki kg aldım. Bu arada biz bazı özel sebeplerden dolayı 19. Haftadan sonra ailelere söyledik bebeğimizi, dün ve bugün iki kişi farketti, halbuki oversize tarzı tunik bluz vs giyiyorum.

Kızlar hamile olduğunuz dışarıdan belli oluyor mu artık? Benim ikinci gebelik ve erkek, son bir haftada göbeğim şişiverdi sanki halbuki iki kg aldım. Bu arada biz bazı özel sebeplerden dolayı 19. Haftadan sonra ailelere söyledik bebeğimizi, dün ve bugün iki kişi farketti, halbuki oversize tarzı tunik bluz vs giyiyorum.
Bende normalde bol giyiniyorum ama tipimde bi farklilik var yani ister istemez artik 5 aylik olacak daha mi belli olmasin annesi

Ben de +5 im suanda. Boyum uzun Allah tan henuz tosbik olmadim. Ama bu hizla gidersem boyum da kaldirmayacak :KK43:
+5 iyi bence canım herkesinki şuan hemen hemen aynı diye düşünüyorum sadece bebişler yarım kilo oldu normal

1 km öteden belli oluyor:KK43: esimle bile az once onu konustuk dr randevum oldugunda eski kayitlardan ayni haftalarda kac kilo aldigimi soracagim kizimda bu halde 7. Ayda falandim biranda feci karnim kicim buyudu 5 degilde 15 kilo almis gibi bir sisligim var ve sonrasi korkutuyor beni:işsiz:

Bende bol seyler giyiyorum fakat benim goguslerim iki katina cikti zaten buyuktu o yuzden karnimda cok belli olmuyor:anneadayı:4

Back
X