• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy yok ben yapmocam 3 cocuk bakamam
Dur bak büyük konuşma ben istiyordum aslında şimdiden gözüm korkmaya başladı sonra yine yapacağız erkek olacak okadar erkekle nasıl yeteceğiz ama kız çoçuğu işte ne olursa olsun anne babayı arıyor soruyor bu sıpalar karıyı bulur bizi unutur:bicak:

Dur bak büyük konuşma ben istiyordum aslında şimdiden gözüm korkmaya başladı sonra yine yapacağız erkek olacak okadar erkekle nasıl yeteceğiz ama kız çoçuğu işte ne olursa olsun anne babayı arıyor soruyor bu sıpalar karıyı bulur bizi unutur:bicak:
Orasi oyle canim kaynimin 3 oglu var bizimde 2. De erkek gecenlerde bi cenazeye gittiler esimle kizlari cok aglamis rahmetlinin abisi esimin kulagina diyormus ki kardes biz ölursek arkamizdan aglayacak kizimiz bile yok :KK70::KK70: ayyy kotu bisey ama gulmekten öldum

:KK200:Günaydın güzel tatlı anneler :KK200:Kilo konusu da arkadaşlar bende oğlumda Doğuma kadar 4 kilo falan almıştım ama şimdide 3,5 kilo aldım yaş metabolizma dan değişiyor sanırım size bahsetmiştim geçen aylarda kuzenim kız bebeğe hamileydi Doğum yaptı çok şükür ama onu görünce iştahım kapanmıştı korkudan ol aşar şişmiştiki ağzı yüzü ayağı kıçı başı şimdi gelince tekrar gördüm o halinde eser kalmamış gitmiş çoğu kilo zira 40 yeni doldu :emir_bebek:Zayıf olan arkadaşım içinde Onur_hira_ela Onur_hira_ela alırısn kilo merak etme son ayda yani ama bünyen öyleyse fazla şişmezsin çabuçak verirsin fit annesin sende:anneadayı:
Öyle canım benim napalım ne alırsak kâr benim için. Bebiş iyi olsun da gerisi onmli degil ☺
annişler sizin gobisler ne durumda img1522392171420.webp

Orasi oyle canim kaynimin 3 oglu var bizimde 2. De erkek gecenlerde bi cenazeye gittiler esimle kizlari cok aglamis rahmetlinin abisi esimin kulagina diyormus ki kardes biz ölursek arkamizdan aglayacak kizimiz bile yok :KK70::KK70: ayyy kotu bisey ama gulmekten öldum
Ay evet kötüymüş ama komik olmuş :KK48::KK48:Benim eşimin kızı var o rahat gerçektende kızı çok düşkün babasına babasında ona çok düşkün kız çoçuğuyla baba arasında değişik bir aşk oluyor

Ay evet kötüymüş ama komik olmuş :KK48::KK48:Benim eşimin kızı var o rahat gerçektende kızı çok düşkün babasına babasında ona çok düşkün kız çoçuğuyla baba arasında değişik bir aşk oluyor
Cok severim kizlari nasip olmadi evde 3 erkek ömrumu yerler artik esim diyor ki oglanlaara is ögret sende ogreneceksin onlaarla birlikte dedim oda istemiyor artik planlarmiz farkli özel okul falan dusunuyoruz insallah cocuklara anak bu kadarini kaldirabiliriz

Cok severim kizlari nasip olmadi evde 3 erkek ömrumu yerler artik esim diyor ki oglanlaara is ögret sende ogreneceksin onlaarla birlikte dedim oda istemiyor artik planlarmiz farkli özel okul falan dusunuyoruz insallah cocuklara anak bu kadarini kaldirabiliriz
Allah acılarını göstermesin hayırlı evlatlar olsun erkek kız gerçekten önemli değil gönül bu işte erkek yoksa erkek kız yoksa kız istiyor

Bende özgü veya ayza düşündüm isim için. Özgü anlamı net sık kullanılmayan ama bilindik bi isim. Ayza ise ay gibi güzel yüzlü demekmiş. Eşim ayzayı istemiyor gibi bilinen isim olsun diyor ama benim çok hoşuma gititi hem söylemesi hem anlamı

Nasip diyelim dusunmuyoruz ama yasim daha genc olur belki :deli:
Erkek çocuğu biraz evlendikten sonra eşine donuo ama erkeginde kizinda hayirsizi oluo bence Allah ikisininde hayirlisini versin canim mesala benim teyzem kızıyla değil oğluyla daha iyi anlasir kızyla hep kavga halinde. Bizim evlatlarimiz inş anne baba kiymeti bilen saygılı çocuklar olur :dua:

1 km öteden belli oluyor:KK43: esimle bile az once onu konustuk dr randevum oldugunda eski kayitlardan ayni haftalarda kac kilo aldigimi soracagim kizimda bu halde 7. Ayda falandim biranda feci karnim kicim buyudu 5 degilde 15 kilo almis gibi bir sisligim var ve sonrasi korkutuyor beni:işsiz:
Cevap yazan arkadaşlarin hepsi ikinco gebelik, sanirim ondan boyle, gunde 2.5 3litre su tüketmeye çalışıyorum gece gobegim bir fırlıyor eşim hatta dün 7aylik fln mı dogurucan fln, kesinlikle ikincide brnim de vücudum genişledi

Günaydınnn :) Kontrolü olan arkadaşlar bize güzel haberler, güzel güzel görüntülerle gelin :KK66:

Bu arada benim aşı yapılan kolum ağrıyor yahuuu. Ebe hanim ağrı yapabilir dediğinde içimden bende kesin olmaz demiştim :KK45:Kendime çok guvenmisim :)))
Günaydın :emir_bebek:

Back
X