Cnm esim ise gidecekti uzun zamandir ilk defa ayni zamana denk geldik boyle oldu o yuzden :)Canım yapabilirsen proteini biraz arttır bence , sütümüz etkilenmesin , yumurta peynir süt falan ekleyebilirsin
valla ben hamileyken limon aseriyordum :) aliskanlik şimdi de arada iciyorum, icmemek icin sebep goremiyorum.Emzirirken limonlu su içebilir miyiz? Zararı var mıdır? İnternetten araştırdım sütü arttırıyor ve sütü temizliyor yazıyor ama ne kadar güvenilir emin olamadım
Gazdan ya da sütün tadını değiştirmesinden çekinmiştim ama içeyim o zaman canım teşekkürlervalla ben hamileyken limon aseriyordum :) aliskanlik şimdi de arada iciyorum, icmemek icin sebep goremiyorum.
bence bebek ozellikle rahatsizlik gostermezse saglikli olan hersey yenilebilir ama evdekiler baklagiller brokoli vb olmaz diyor gaz yuzunden.
Zerdeçal için alerjen olabilir demiş ya canım koymasan mı acaba bebeğe dokunur mu kiEki Görüntüle 2198583 Ben de yarın malzeme alıp bu çorbayı yapayım diyorum
İçinde bebişe dokunacak birşey yok gibi
Benimki de Ankara ya gitmişti. Cekirdek sevdiğimi biliyor, iyi bir yere mi denk gelmis anlamadim. Citlekci diye bir yerden sen git koca 5 kiloluk cekirdek al... yazik banaÇekirdek keyfi yapamadan sağlıklı beslenmeye başladım. Benim datluş kocam ne yaptı? Çekirdek yiyemedim diye bugün alıp gelmiş. Ama ama ama bu da yapılmaz kiiii. Kendine de tatlı almış
Ahhhh orayı biliyorumBenimki de Ankara ya gitmişti. Cekirdek sevdiğimi biliyor, iyi bir yere mi denk gelmis anlamadim. Citlekci diye bir yerden sen git koca 5 kiloluk cekirdek al... yazik bana
Bir kere dene eger cocugun poposu kizarmazsa ic ama asidik oldugu icin limon pisik olabilirEmzirirken limonlu su içebilir miyiz? Zararı var mıdır? İnternetten araştırdım sütü arttırıyor ve sütü temizliyor yazıyor ama ne kadar güvenilir emin olamadım
İnternet oyle diyor ama asm den verilen kagitta sutu azaltir yaziyor limon supheli besin galibaEmzirirken limonlu su içebilir miyiz? Zararı var mıdır? İnternetten araştırdım sütü arttırıyor ve sütü temizliyor yazıyor ama ne kadar güvenilir emin olamadım
Zerdecal ve zencefil vucut salgilarini azaltirmis bu yuzden emzirirken onermiyorlarEki Görüntüle 2198583 Ben de yarın malzeme alıp bu çorbayı yapayım diyorum
İçinde bebişe dokunacak birşey yok gibi
Ben öğrenciyken yeşil soğanı kavurup yumurta kırardım çok güzel olurdu, bak yine canım çektiKizlar diyeti bozmayacak bol yesil sogan kullanabilecegim tarif onerileriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?