2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar :) dün çok havaya giremedim ama yediklerimi düşününce çok da suç işlememişim sanırım,
Sabah 2 yumurta, 2 kibrit kutusu kadar peynir (fazla gelebilir ama hiçkimse beni bunlaardan vazgeçiremez), salatalık domates süt çayı. Arabada Malta’na 1 tane

Öğlen (yola çıktığımız için geciktik saat 3 gibi komşu sofra kurdu) çeyrek yufka ekmek 2 yk tahin pekmez, 1 tane zy biberdolması, 2 bardak şekersiz çay
Arada 1 mandalina

Akşam 5 yk kıymalı taze fasulye 4 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
Bizim günümüzböyle geçti darısı diğer günlere

Emzirirken limonlu su içebilir miyiz? Zararı var mıdır? İnternetten araştırdım sütü arttırıyor ve sütü temizliyor yazıyor ama ne kadar güvenilir emin olamadım

Emzirirken limonlu su içebilir miyiz? Zararı var mıdır? İnternetten araştırdım sütü arttırıyor ve sütü temizliyor yazıyor ama ne kadar güvenilir emin olamadım
valla ben hamileyken limon aseriyordum :) aliskanlik şimdi de arada iciyorum, icmemek icin sebep goremiyorum.
bence bebek ozellikle rahatsizlik gostermezse saglikli olan hersey yenilebilir ama evdekiler baklagiller brokoli vb olmaz diyor gaz yuzunden.

benim ilk gun iyiydi, kaçamak yok ama aksam yemegi gene bebegi uyuttuktan sonra 8den sonra oldu. 5-6 arası bebek uyanikken yemek faslini bitirmek istiyorum ama aksama pisen yemekten ye diyorlar, o da guzel oluyor ama gec oluyor. İki hafta boyle idare edicem, misafirler gidince kendim duzen kurucam zaten aksam yemegini uyku oncesine cekerim.

Ben de yarın malzeme alıp bu çorbayı yapayım diyorum
İçinde bebişe dokunacak birşey yok gibi

Gazdan ya da sütün tadını değiştirmesinden çekinmiştim ama içeyim o zaman canım teşekkürler

Çekirdek keyfi yapamadan sağlıklı beslenmeye başladım. Benim datluş kocam ne yaptı? Çekirdek yiyemedim diye bugün alıp gelmiş. Ama ama ama bu da yapılmaz kiiii. Kendine de tatlı almış
Benimki de Ankara ya gitmişti. Cekirdek sevdiğimi biliyor, iyi bir yere mi denk gelmis anlamadim. Citlekci diye bir yerden sen git koca 5 kiloluk cekirdek al... yazik bana

Benimki de Ankara ya gitmişti. Cekirdek sevdiğimi biliyor, iyi bir yere mi denk gelmis anlamadim. Citlekci diye bir yerden sen git koca 5 kiloluk cekirdek al... yazik bana
Ahhhh orayı biliyorum Ankara Kırıkkale yolu üzerinde. Kuruyemiş satan büyük bir yer. Yolun iki yakasında da yerleri var. Çok citletiyolar çok
Ankara aşkım deprestiii. O yollarda araba sürdüğüm günleri özledimmm. Ankara tabelasini görünce yaşadığım mutluluğun tarifi yok ( Minnoşun acilen arabada sakin kalmayi öğrenmesi lazım. Annesi direksiyona hasret Ayyy öyle işte içimi dokesim varmış :))))
Bence biraz kilo verince çekirdek ile odullendirebiliriz kendimizi.
@etka31112 izin verirsin dimi Normalde olsa diyet yaparken asla odullendirmem kendimi. Hedefe ulaşana kadar ağzıma yasak olan hiçbir şeyi sürmem ama emzirirken bazen canimizin çektiklerini yesek
Yemezsem süt cekermis annem öyle diyor. Lohusaliktaki aş ermenin emzirme dönemindeki haliymis bu süt cekmesi Bu kez bu hurafeye gönülden inanmak isterim
Ama kararliyim bir hafta asla ağzıma cıssss olan yiyecekleri almayacagim.
Zaten diyetisyenim de beni bekliyor.
Ayyy ne çok konuştum.

Bir kere dene eger cocugun poposu kizarmazsa ic ama asidik oldugu icin limon pisik olabilir

Kizlar diyeti bozmayacak bol yesil sogan kullanabilecegim tarif onerileriniz var mi

İnternet oyle diyor ama asm den verilen kagitta sutu azaltir yaziyor limon supheli besin galiba

Kizlar diyeti bozmayacak bol yesil sogan kullanabilecegim tarif onerileriniz var mi
Ben öğrenciyken yeşil soğanı kavurup yumurta kırardım çok güzel olurdu, bak yine canım çekti

Bir haslanmis yumurta bir kucuk domates 6 kuc dilim beyaz peynir 10 tane kadar peynir 6 yesil biber kucuk bahce olanlardan 2 bardakta sekersiz cay 4 dilimde ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…