Kizlar bu diyet isinde miktari cok kisiyor musunuz?
Hani sonucta emziriyoruz, bizim az kaloriye degil hatta fazla kaloriye ihtiyacimiz var. Seker ve unlu gıdaları kestim ben, ama enazindan 1 porsiyon meyvem var. Yediklerimin porsiyinlarini da azaltmiyorum. Sizin yazdiklariniz bana cok az geldi. Sut azalmaz mi oyle
Canım ben yemekten kısmıyorum, hedefim başarabilirsem paketli veya hazır tatlıyı hamurişini kesmek , ev yapımı olanın da porsiyonunu küçültmek. Sonuçta canım çıktı sütün artsın diye etkilensin istememKizlar bu diyet isinde miktari cok kisiyor musunuz?
Hani sonucta emziriyoruz, bizim az kaloriye degil hatta fazla kaloriye ihtiyacimiz var. Seker ve unlu gıdaları kestim ben, ama enazindan 1 porsiyon meyvem var. Yediklerimin porsiyinlarini da azaltmiyorum. Sizin yazdiklariniz bana cok az geldi. Sut azalmaz mi oyle
Ben normaldede cok yemek yiyen biri degildim ama miktarlari kismadim kahvaltida ekmegimide yiyiyorum ama aksam yemiyorum aksam yemegindede onceden nasil yiyorsam oyle yiyorumKizlar bu diyet isinde miktari cok kisiyor musunuz?
Ekleyeceğim canım benimki bugün beni çok yordu da kusura bakma ekleyemedim@etka31112 canım özelden bilgileri mesaj attım beni de listeye ekleyebilir misin?
O zaman 57 yazarım bak@etka31112 benim baslangic 56.7, foto paylasmistim. sonra 700g verirsem hic vermemis gibi olmayayim
Ye kuzum ye :) ben en çok kilo vereyim de görün hepinizAhhhh orayı biliyorumAnkara Kırıkkale yolu üzerinde. Kuruyemiş satan büyük bir yer. Yolun iki yakasında da yerleri var. Çok citletiyolar çok
Ankara aşkım deprestiii. O yollarda araba sürdüğüm günleri özledimmm. Ankara tabelasini görünce yaşadığım mutluluğun tarifi yok( Minnoşun acilen arabada sakin kalmayi öğrenmesi lazım. Annesi direksiyona hasret Ayyy öyle işte içimi dokesim varmış :))))
Bence biraz kilo verince çekirdek ile odullendirebiliriz kendimizi.
@etka31112 izin verirsin dimiNormalde olsa diyet yaparken asla odullendirmem kendimi. Hedefe ulaşana kadar ağzıma yasak olan hiçbir şeyi sürmem ama emzirirken bazen canimizin çektiklerini yesek
Yemezsem süt cekermis annem öyle diyor. Lohusaliktaki aş ermenin emzirme dönemindeki haliymis bu süt cekmesiBu kez bu hurafeye gönülden inanmak isterim
Ama kararliyim bir hafta asla ağzıma cıssss olan yiyecekleri almayacagim.
Zaten diyetisyenim de beni bekliyor.
Ayyy ne çok konuştum.
olur daha iyi simdiden 300 gr verdim bile demektirO zaman 57 yazarım bak
Kusur olur mu canım aşkolsun ben belki görmemişsindir diye hatırlattımEkleyeceğim canım benimki bugün beni çok yordu da kusura bakma ekleyemedim
İçtim bakalım inşallah birşey olmaz :))Bir kere dene eger cocugun poposu kizarmazsa ic ama asidik oldugu icin limon pisik olabilir
Yani 10 damla limondan bir sey olmaz yarim limon sikacagina :)) ayy bende sabah ac karnima deniyim hamile olmadan once yapiyordum karin yaglari icin idealİçtim bakalım inşallah birşey olmaz :))
Ben aynen devam ediyorum kuzum. Yalnız şu dönemde kurtarıcım olan makarnadan mahrum kalacağım için çok mutsuzum. Ben çok hazmetmem ama kolay ve eşim bayılır. Bugün kabak pişirdim ama o beni pişirdi sanki.Kizlar bu diyet isinde miktari cok kisiyor musunuz?
Vücut tipim kesinlikle değişti. Yani zaten basenli idim. Şu an sadece basenden oluşuyorum. E sezeryan hediyesi minimini bir de göbeğim oldu tabi.Hamileyken bu kadar daginik durmuyordu vucudum dogumum sıkıntılı oldu sezaruandan sonra bacaklarim iki katina cikti aranizdada basina boyle bisey gelen varmi
Ayni beni anlatmissinVücut tipim kesinlikle değişti. Yani zaten basenli idim. Şu an sadece basenden oluşuyorum. E sezeryan hediyesi minimini bir de göbeğim oldu tabi.
Ayyy biz de pirasayla yapioruz bunu da yapayim lezzetli olur kesinBen öğrenciyken yeşil soğanı kavurup yumurta kırardım çok güzel olurdu, bak yine canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?