2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiz 55 de benim icin hayal, 60 in alti olsun bana yeter. Ben 48 ile evlendim 1 sene icinde 55 e ciktim. 4 yilin sonunds hamile kaldigimda 60 tim. 72 ile doguma girdim sonra 62 ye dustum. Derken salak bir eczacinin gazi ile omega 3 6 kullandim. Bir ayda 68e ciktim daha inemedim. Bir ara diyet 63 e indim en fazla. Sonra 69 a cikip hamile kaldim. Ben de sifir beden seviyorum ya.. ama şimdilik ilk 70 hedefine ulasayim yeter

Aslolan vücudu çok yormamak aslinda2kilo vermek için ben maalesef yıllarca bu hayatı yaptım şok diyetlerle

Size foto gönderiyorum. Asagidaki fotolarda 62-65 arasindayim. Diyet yaptığım donemdi. O zaman da hedef 55 ti ama olmadi. Bakip bakip ah cekiyorum ya

Eklentiler

• 20181022_221612.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 20181022_221817.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20181022_221721.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 52
Aslolan vücudu çok yormamak aslinda2kilo vermek için ben maalesef yıllarca bu hayatı yaptım şok diyetlerle
Ben hic sok diyet yapmadim canim. Hayatimda ilk kez 68 lere ciktigimda artik kilo vermem lazim dedigimde bile hemen diyetisyene gittim. 2.5 ayda 6 kilo verdim. Bu dedigim 2 sene onceydi. Yani 2 sene oncesine kadar hic diyet olayina girmemistim hayatimda. O zamandan dogru beslenme listeleri var elimdeki aslinda aliskanliga donusmustu o zaman. Kilo vermek istedigim zaman nasil beslenecegimi biliyorum. Hayatta ağzımı tutamam, sok diyetler ac kalmak hic yapamadigim seyler

Bende pis inat var yapicam deyince aç kala.kala.diyet yaptigimi biliyorum maalesef

Size foto gönderiyorum. Asagidaki fotolarda 62-65 arasindayim. Diyet yaptığım donemdi. O zaman da hedef 55 ti ama olmadi. Bakip bakip ah cekiyorum ya
Vücut tipimden dolayı bu kilolarda asla böyle gözükemem. Kısa da değilim ama basen var. Bence de bu halin gayet iyi canım.

Ablası da böyleydi oyuncak filan asla oyalanmiyodu Ankara ya Gitmiştik ablasi küçükken babasi sabaha kadar otel odasinda çarşafı sırtına bağlayıp bebeyim içine koyup oyle gezdirmişti yirtilana kadar ağladığı icin ki o 4.ayda başlamıştı bu daha simdiden oyuncak etti elinde bizi

Vücut tipimden dolayı bu kilolarda asla böyle gözükemem. Kısa da değilim ama basen var. Bence de bu halin gayet iyi canım.
Benim de fotolarda gorunmeyen arkaya dogru dik bir Lopez kalcasi var. Belki o yuzden hep daha zayif olmak istiyorum, ne kadar zayif olsam da gozume batiyor cunku. Bir de size guncel foto atayim. Dogumdan 20 gun sonrasi. Karnimi iceriye cekmeden ve filtre yok

Eklentiler

• Screenshot_20181023-045331_Gallery.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20181023-045343_Gallery.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 43
Maşallah sana hiç kaçamaksın devam etmeni alkışlıyorum

Ben de olculerimi almaya fırsat bulamadım ya benimki tanıştığımızda 58 kiloydu şimdi 78 kilo dikkat edeyim 75e ineyim diyor. 1 hafta tatlı yemese verir 3 kilo gicik oluyorum:)
Of nasıl sinir oluyorum onlardaki iradenin ve metabolizma hızının yarısı bende olsa..

Günaydın kaçamaksın günler diliyorum :)
Bana bildirim gelmiyor ben de diyorum kimse yazmadı herhalde bir girdim ben şok
800 gramcık vermişim benim için çok büyük başarı bu hafta şaşırdım doğrusu

Eklentiler

• E42D0395-5481-492D-A1B6-B814F4F1595D.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 37
48 ile mi evlendin , bir insan nasıl 40 lı kilolarda olur ya benim de yengem 2 çocuk sahibi 45 kilo olacak iş değil çok ayıp
Ben evlendiğimde 57 kiloydum bir daha da onu göremedim

Fotoğraflar insanı çok motive ediyor bol bol bak canım ve bu sefer daha da güzel zayıflayacaksın inanıyorum

Bugün salı değil miii Ben bu hafta tartilma işini askıya alıyorum. Ne siz sorun ne ben söylemek isterim
Bu kez kocacim sağlıklı beslenme surecimi baltalamayacak anlaştık kendisiyle. Hatta kahvaltimi hazırlayıp çıktı Dereotu bile yikamis. Bu kez olacak inaniyorum

48 ile mi evlendin , bir insan nasıl 40 lı kilolarda olur ya benim de yengem 2 çocuk sahibi 45 kilo olacak iş değil çok ayıp
Ben evlendiğimde 57 kiloydum bir daha da onu göremedim
Bu boyla 48 kilo olmak da iyi degildi ama canim, ruh gibi geziyordum kemiklerim sayılıyordu. Evlenince duzenli hayat kilo aldiriyor insana. Bi de yaptigim yemekler çöpe gitmesin diye surekli yemek var tabi. 4 yil icinde 12 kilo aldim. 14 yil icinde 30 kiloyu zorladim. Saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…