- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
Oy kuzum benimmŞükür kendine geldi biraz uykuya daldı acıdan tüm gün hiç uyuyamadigi için bayilmak üzereydi yavrumdiyeti diyet olarak düşünmüyorum ben artık böyle yaşayacağım diye düşünüyorum. Evet yiyeceğim tabi kilo verdikten sonra tatlı ya da hamur işi ama dengeleyecegim. İnşallah bu sefer çok motiveyim
Bizimde ilk gün öyleydi canimBeşikte sallanmadigi an kucakta gezmediği an sürekli agliyo diyim sen anla halimi
Maşallah sanaEki Görüntüle 2200149 Eki Görüntüle 2200148
2 kilo vermişim
Ben şookk
Maşallah diyorum devamı gelsin inşallah
Bu sefer ölçüldüm unutmadım ama içler acısı
En az 5 cm incelmem lazım
Hareket şart
Yok annem öyle kolay mıMaşallah sana
Hızlı hızlı kiloları verip burayı terk etmeyesin sakın
Ben de ölçülüp yazayım çok mantıklı
Regl oldun muYok annem öyle kolay mı
Ekmek ve abur cuburu kesince gitti hemen
Bundan sonra yavaş ilerler
Kilo vermek değil incelemek önemli
Ödem atmam lazım mesela hala atamadım
Benimkinde yemek konusunda irade yok ama metabolizma çok hızlı gıcık oluyorumOf nasıl sinir oluyorum onlardaki iradenin ve metabolizma hızının yarısı bende olsa..
Gece yatarken yine kötü oldu ağlama krizine girdi ama su an fena değil gibi aglamadigi sürece bana iyimis gibi geliyor bilemedimOy kuzum benimmbugun nasil minik kusum
Aynen çok dogru dusunuyorsun canimm cunku oyle dusunmedin mi sonra hopp geri geliyor kilolar kalici olmasi icin yasam bicimi haline gelmesi gerek illa ki kacamaklar oluyor ama tadinda birakmak lazim :)
Günaydın kaçamaksın günler diliyorum :)
Bana bildirim gelmiyor ben de diyorum kimse yazmadı herhalde bir girdim ben şok
800 gramcık vermişim benim için çok büyük başarı bu hafta şaşırdım doğrusu
Eki Görüntüle 2200149 Eki Görüntüle 2200148
2 kilo vermişim
Ben şookk
Maşallah diyorum devamı gelsin inşallah
Bu sefer ölçüldüm unutmadım ama içler acısı
En az 5 cm incelmem lazım
Hareket şart
Maşallah kizlarr:) ay ama böyle olunca benim de tartilasim geldi :))
Tez iyilessin insallah kuzum neden oluyormus pamukcukGece yatarken yine kötü oldu ağlama krizine girdi ama su an fena değil gibi aglamadigi sürece bana iyimis gibi geliyor bilemediminsallah geçer gider
Kendimden çok seni merak ettim, tartılmamakta kararlı mısınMaşallah kizlarr:) ay ama böyle olunca benim de tartilasim geldi :))
HayırRegl oldun mu
Geçsin gitsin hemen inşallahGece yatarken yine kötü oldu ağlama krizine girdi ama su an fena değil gibi aglamadigi sürece bana iyimis gibi geliyor bilemediminsallah geçer gider
Bence de tartılmalısınMaşallah kizlarr:) ay ama böyle olunca benim de tartilasim geldi :))
Çok iradeli anam bu kızKendimden çok seni merak ettim, tartılmamakta kararlı mısın
Ağzındaki sütü/mamayi yutmayip ağzında beklettiği için mantar oluyormus canım o yüzdenTez iyilessin insallah kuzum neden oluyormus pamukcuk
Bugün değil :) çok merak edersem belki 1 ay olmadan tartilirim yazarim :)Kendimden çok seni merak ettim, tartılmamakta kararlı mısın
Benim hayalim lisedeki gibi beni her görenin yemek ye yaaa kopacaksin demesiHayır
Olunca biraz daha inerim keşke olsam
Geçsin gitsin hemen inşallah
Çok can yakıcı birşey çünkü
Bence de tartılmalısın
Çok iradeli anam bu kız
Dediğini yapıyor maşallah
Oy yavrum Insallah hemen gecer rahatlarAğzındaki sütü/mamayi yutmayip ağzında beklettiği için mantar oluyormus canım o yüzden
Ben daha bugun başladım :) erimemisimdir daha :) :) :) midem gurulduyor zor tutuyorum elmali pastaya karsi Kendimi:)
Bende pantolonsuz kaldim kil Vermeden almicam diye and ictimm resmen :) :) o yuzden vermem lazım :)Benim hayalim lisedeki gibi beni her görenin yemek ye yaaa kopacaksin demesibunu hayal ettikçe hirslaniyorum
Ben de hala hamilelikte giydigim eşofman altlarını giyiyorum aynen inat ettim :)Bende pantolonsuz kaldim kil Vermeden almicam diye and ictimm resmen :) :) o yuzden vermem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?