2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Bende çok çektım walla. Hayır ilkinde biliyordum emzırmeyıde ıkıncıde mi unuttum. Süründüm resmen. Kalkan mıdır nedır onlardan almadım bir, o kadar pişmanım ki. Hala ıyı değiller, sağ daha kötü benımde. Susam yagı dedıler aldım, kantoron, lansınoh, madecassol, bepanthene,zeytinyağı herbişey denedim. Soğan dedıler kokar belkı bebişe dıye yapmadım. Çok ıyı gelıyormuş o da. Kapak gıbı kullanılıyormuş. Cep sodasını kaynar suya at onunla temizle dedıler. Yada karbonatı. Dene istersen bir.

Kızlar uykusuzluk beni çok yoruyor ya kafam kalmıyor herşeyi unutur oldum saf gibi dolaniyorum kitkimiz çıkınca düzelir inşallah kızlar ben 40 çıkınca sprial düşünüyorum ama korkuyorum normal doğum oldu diktorum ithal önerdi yerliyle farkı ne bilen var mi iki çocuğum var inşallah tekrar düşünmüyorum çocuk Rabbim isteyene versin inşallah takarken açıyor mu doğumdan sonra iyice korktum artik herşeyden

40 çıkınca kontrole gittim spiral istedim bende ama 2 ay daha beklemek lazım dedi doktor. Rahim nekadar küçülsede eski halinden az daha büyükmüş,şimdi takarsak kayma olabilir dedi. Birde bu arada bi adet bekleyelim olursa adetliyken daha rahat takılır dedi. Bekliycez bakalım.. Doğumdan sonra 10 hafta kadar hamile kalınmaz sonra dikkat et dedi.

Çok guzel Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere de inşallah siz kurtulmussunuz

Bn hic cikmamistm esim takti kirk cikana kadar olmaz diye kafayi yemk uzereydum bildigin bunalima girmistm cok kötüydü yaa
Yalnız değilmişim benim eşim de öyle çıkarmıyor dışarı ne yapacaksın diye dun markete gittim annem bebise baktı herkes hasta dedim ev daha iyi bu aralar mevsimsel geçiş de var bebisler hasta olmaz inşallah bugun bir aylık oluyoruz öyle boyle geçiyor zaman sağlık olsun da

Canim ben normal doğum senin nasıl doktor 40_dan sonra takılır dedi benim bir de adetlerin zaten düzensiz pko var spiral takılınca ne olr biomyirum denemek istiyorum olmazsa cikartacam eşim gerek yok istemez diyor bir şey olmaz diyor ama tekrar hamile kalma düşüncesi bile zor kadın olmak ne zor ya

Canım ben dünyanın parası gümüş kapaklardan aldım o bile fayda etmedi.Bepanthane nin plusı varmış onu aldım sanki iyi geldi gibi yarayı kurutuyor gibi.Bunları kullanıncada iyi yıkıyorum gögüsümü ama yine de bebek emince üzülüyorum bu kadar şey kullanıyorum diye

Aventin silikon göğüs uçları var,ben 2. Günden sonra onu kullanarak emzirdim ve dr garmastan pomad dşye bir krem önerdi 2 günde geçti çok şükür
Silikon uçları kullanamadım ben çocuk tutamadı yada ben tutturamadım.Aslında kullanabilsem acıyı yarı yarıya azaltıyor.Ama kullanamadım

Reactions: DBK
Aynen ya onlar iyi olsnda bi sekiile atlatiliyo

Çok guzel Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere de inşallah siz kurtulmussunuz
Aminn. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve güzel bir doğum olur.

Madecassol denediniz mi? Bana doktorum yazmıştı iyi gelmişti.

Benim sezeryan doğum. Doktor 2 ay daha beklemenin daha garanti olacağını söyledi,kayma riskine karşı.
Benim mecbur taktırmam lazım,emzirdiğim için hap kullanamıyorum. Diğer yöntemlerde bize pek uymuyor.. Bidaha hamilelik kesinlikle düşünmüyorum,spiral en iyisi.

Ne ile besliuorsun cnm bebeği?gazdanmı ağlıyor acaba bebek

Spirallade kaln oluomış kayma riski filn ,kordon bağlatanlarda var ,onunda dönüşü yok cidden kadın olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…