- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.741
Arkadaşlar sol göğsüm acayip yara.Hani ayağınıza ayakkabı vurur ya derisi kalkar kıpkırmızı et olur aynen öyle...Bir hafta sağdım toparlanır diye bugün emxirdim yine et gibi kıpkırmızı.Neler denedim olmadı.Kantoran yağından tutun eczanedeki tüm kremler yok toparlanmıyor nevyapacağımı bilemiyorum.Öneridi olan varımı?
40 çıkınca kontrole gittim spiral istedim bende ama 2 ay daha beklemek lazım dedi doktor. Rahim nekadar küçülsede eski halinden az daha büyükmüş,şimdi takarsak kayma olabilir dedi. Birde bu arada bi adet bekleyelim olursa adetliyken daha rahat takılır dedi. Bekliycez bakalım.. Doğumdan sonra 10 hafta kadar hamile kalınmaz sonra dikkat et dedi.Kızlar uykusuzluk beni çok yoruyor ya kafam kalmıyor herşeyi unutur oldum saf gibi dolaniyorum kitkimiz çıkınca düzelir inşallah kızlar ben 40 çıkınca sprial düşünüyorum ama korkuyorum normal doğum oldu diktorum ithal önerdi yerliyle farkı ne bilen var mi iki çocuğum var inşallah tekrar düşünmüyorum çocuk Rabbim isteyene versin inşallah takarken açıyor mu doğumdan sonra iyice korktum artik herşeyden
Daha yeni eve girdik oglumu emziriyorum onu uyutup kndime cay demlemeyi dusunuyirm bi enerji geliyo gezdikcebunları ben de yaşamak istiyorum artık :))
Izle dene kuzum ise yarar belkiCnm ben adanadayım burası soğuk değil o yüzden iyi giyiniyorum ama patik filan giymiyorum kimyon çayı bende içiyorum inşallah geçer ya o videoları da izleyim bari
Bn hic cikmamistm esim takti kirk cikana kadar olmaz diye kafayi yemk uzereydum bildigin bunalima girmistm cok kötüydü yaaBizim kırkı yarin çıkıyor ama önden alistirma yaptım:)
Çok guzel Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere de inşallah siz kurtulmussunuzBen de hiç dayanamıyorum ağlamasına. Hep eşimle gitmeye çalışıyorum o yüzden böyle durumlarda yanında o oluyor kızımın. Bugün de aşıda öyle çığlıklar attı kii ilk defa bu kadar ağladı yavrum.
Bir kişi başımın yanında hazırda bekliyordu eğer gerekirse uyutmak içinmiş. Ben saf gibi konuşturup dikkatimi dağıtıyor sanıyordum.
Bebeği gösterdiler hazırlamak için onu çıkardıktan sonra uyutmuşlar. Spinal ve epiduralde bu çok güzel doğar doğmaz bebeğini görüp ilk yarım saatte emzirmeye başlayabiliyoruz. Katıla katıla ağlayan bebek anne ile temas edince susuyor hemen.
Bel ya da baş ağrısı yaşamadım ben sonrasında ama bunlar da kişiden kişiye göre değişiyormuş sanırım.
35+5 de digdu canim 1950 gr şuan 3700ngr seninki kac kilo dogduYok canım yapmıyor benimkinde ben erken doğmasına bağlıyorum seninki kaç haftalık doğdu
Yalnız değilmişim benim eşim de öyle çıkarmıyor dışarı ne yapacaksın diye dun markete gittim annem bebise baktı herkes hasta dedim ev daha iyi bu aralar mevsimsel geçiş de var bebisler hasta olmaz inşallah bugun bir aylık oluyoruz öyle boyle geçiyor zaman sağlık olsun daBn hic cikmamistm esim takti kirk cikana kadar olmaz diye kafayi yemk uzereydum bildigin bunalima girmistm cok kötüydü yaa
Canim ben normal doğum senin nasıl doktor 40_dan sonra takılır dedi benim bir de adetlerin zaten düzensiz pko var spiral takılınca ne olr biomyirum denemek istiyorum olmazsa cikartacam eşim gerek yok istemez diyor bir şey olmaz diyor ama tekrar hamile kalma düşüncesi bile zor kadın olmak ne zor ya40 çıkınca kontrole gittim spiral istedim bende ama 2 ay daha beklemek lazım dedi doktor. Rahim nekadar küçülsede eski halinden az daha büyükmüş,şimdi takarsak kayma olabilir dedi. Birde bu arada bi adet bekleyelim olursa adetliyken daha rahat takılır dedi. Bekliycez bakalım.. Doğumdan sonra 10 hafta kadar hamile kalınmaz sonra dikkat et dedi.
Canım ben dünyanın parası gümüş kapaklardan aldım o bile fayda etmedi.Bepanthane nin plusı varmış onu aldım sanki iyi geldi gibi yarayı kurutuyor gibi.Bunları kullanıncada iyi yıkıyorum gögüsümü ama yine de bebek emince üzülüyorum bu kadar şey kullanıyorum diyeBende çok çektım walla. Hayır ilkinde biliyordum emzırmeyıde ıkıncıde mi unuttum. Süründüm resmen. Kalkan mıdır nedır onlardan almadım bir, o kadar pişmanım ki. Hala ıyı değiller, sağ daha kötü benımde. Susam yagı dedıler aldım, kantoron, lansınoh, madecassol, bepanthene,zeytinyağı herbişey denedim. Soğan dedıler kokar belkı bebişe dıye yapmadım. Çok ıyı gelıyormuş o da. Kapak gıbı kullanılıyormuş. Cep sodasını kaynar suya at onunla temizle dedıler. Yada karbonatı. Dene istersen bir.
Silikon uçları kullanamadım ben çocuk tutamadı yada ben tutturamadım.Aslında kullanabilsem acıyı yarı yarıya azaltıyor.Ama kullanamadımAventin silikon göğüs uçları var,ben 2. Günden sonra onu kullanarak emzirdim ve dr garmastan pomad dşye bir krem önerdi 2 günde geçti çok şükür
Aynen ya onlar iyi olsnda bi sekiile atlatiliyoYalnız değilmişim benim eşim de öyle çıkarmıyor dışarı ne yapacaksın diye dun markete gittim annem bebise baktı herkes hasta dedim ev daha iyi bu aralar mevsimsel geçiş de var bebisler hasta olmaz inşallah bugun bir aylık oluyoruz öyle boyle geçiyor zaman sağlık olsun da
maşallah ne güzel :)Daha yeni eve girdik oglumu emziriyorum onu uyutup kndime cay demlemeyi dusunuyirm bi enerji geliyo gezdikcedarisi herkese insallhhhh
Aminn. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve güzel bir doğum olur.Çok guzel Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere de inşallah siz kurtulmussunuz
Madecassol denediniz mi? Bana doktorum yazmıştı iyi gelmişti.Canım ben dünyanın parası gümüş kapaklardan aldım o bile fayda etmedi.Bepanthane nin plusı varmış onu aldım sanki iyi geldi gibi yarayı kurutuyor gibi.Bunları kullanıncada iyi yıkıyorum gögüsümü ama yine de bebek emince üzülüyorum bu kadar şey kullanıyorum diye
Benim sezeryan doğum. Doktor 2 ay daha beklemenin daha garanti olacağını söyledi,kayma riskine karşı.Canim ben normal doğum senin nasıl doktor 40_dan sonra takılır dedi benim bir de adetlerin zaten düzensiz pko var spiral takılınca ne olr biomyirum denemek istiyorum olmazsa cikartacam eşim gerek yok istemez diyor bir şey olmaz diyor ama tekrar hamile kalma düşüncesi bile zor kadın olmak ne zor ya
Canım 37+2de doğdu2700 şimdi 4100 bebekler ortalama iki ay civarında gülüyormuş ama beklenen Doğum tarihine göre bende onu umut ediyorum seninki gülümsüyor mu35+5 de digdu canim 1950 gr şuan 3700ngr seninki kac kilo dogdu
Ne ile besliuorsun cnm bebeği?gazdanmı ağlıyor acaba bebekKızlar mrblar biz bugün 33 günlük olduk CMT Dr kontrolü dün aşımız vardı ...Dr sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi ama kızım çok ağlıyor memeyi itiyor emecek gibi yapiyor ama aglamaktan o ağız hiç kapanmiyor..sizlerde durumlar nasıl ben ne yapacağımı şaşırdım
Gülmesi önemlimiymiş cnm?hiç dikkat etmrmişim ben onaCanım 37+2de doğdu2700 şimdi 4100 bebekler ortalama iki ay civarında gülüyormuş ama beklenen Doğum tarihine göre bende onu umut ediyorum seninki gülümsüyor mu
Spirallade kaln oluomış kayma riski filn ,kordon bağlatanlarda var ,onunda dönüşü yok cidden kadın olmak zorBenim sezeryan doğum. Doktor 2 ay daha beklemenin daha garanti olacağını söyledi,kayma riskine karşı.
Benim mecbur taktırmam lazım,emzirdiğim için hap kullanamıyorum. Diğer yöntemlerde bize pek uymuyor.. Bidaha hamilelik kesinlikle düşünmüyorum,spiral en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?