- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.501
Ben boyattım organic boya ile hiç kokusuz zaten boyamaktan ziyade o amonyak kokusuymuş zararlı olan ve organiclerde hiç koku yok. Diplerim çıktı hafta içi tekrar boyatacağımSaç boyatma konusunu doktorunuza sordunuzmu ben normalde hiç boyatmayacaktım ama okadar çok beyazlarım belli oluyorki rahatsız oluyorum
Okuduklarım beni üzdü canım her yazdığımız doğru anlaşılmıyor resmen çocuğunu istemeyen değişirmi diye sorup anneymişim bazılarının gözünde o yüzden ben hiç yazmasam daha iyi. Yine cevap yazarım sorunu olanlara elimden geldiğince ama kendiminkileri paylaşmayı düşünmüyorum bundan sonra teşekkür ederim cevabın için :*Canım bak bi yanlış anlaşılma olmuş belli ki sen tawrından ödün verme biz her konuda birbirimize destek olmak için burdayız, nasıl erkek denip kız olsun değişir inşallah diye bekleyen bi kaç arkadaşımız warsa kız denmiş olup erkek isteyen ve değişmesini aklından geçirenlerin olması da o kadar normal ve doğal kimi iki kız istiyor kimi de iki oğlu olsun ister neden aynı bakılmıyor, yada değişik oldun ister ki sen de değişik içinden geçirmişsin ben seni anlıyorum sakın kırgınlık yapıp duygularını içine atma dilediğin herşeyi paylaş burda yine
Benim de artsa ne olur sanki ne oluuuurrrKızlar ben 3 haftadır her cuma tartiliyorum, benim kilolar her hafta bir bir artıyoraz mı yesem acaba???
Benim çok beyazım yok tek tük var. Onlarda belli olmuyor desem yeridir. O yüzden idare edebiliyorum böyle.Senin gayet güzel olmuş ya. Keşke bende dibine benzer bir renge boyatsaydım hoş boyatsamda beyazlarım feci halde beni sinir eden beyazlar((
Bnce erkek buMerhaba kızlar bugün 9+5 olduk bebişimin cinsiyet tahminini yapabilecek var mo acaba:)
Ya ben ya ben artık tartılmıyırum 65i görmeyeyim diye yataktayım ve midem kazınıyor koca ni tost yapıp gömmek istiyorum şuan iki katlı evde ayrı gıcıkmış üşeniyorum mutfağa inmeye ya bu ne biçim şeyKızlar ben 3 haftadır her cuma tartiliyorum, benim kilolar her hafta bir bir artıyoraz mı yesem acaba???
Ya nasıl yapacağız ordan bende yapmak istiyorum güvenilirleri bulursan banada yaz bi de hem AliExpress hemde alibaba var hangisi doğru?Cinsiyet kesinleşince aliexprestten birşeyler alacaktım unutmuşum şimdiden alayım anca gelir
Seni merak edenler olur ben gibi sen yaz lütfen yine ilgilenmeyenler cevap yazmaz olur biterOkuduklarım beni üzdü canım her yazdığımız doğru anlaşılmıyor resmen çocuğunu istemeyen değişirmi diye sorup anneymişim bazılarının gözünde o yüzden ben hiç yazmasam daha iyi. Yine cevap yazarım sorunu olanlara elimden geldiğince ama kendiminkileri paylaşmayı düşünmüyorum bundan sonra teşekkür ederim cevabın için :*
Sevindim canım biz de alalım baya fark var çünküUrun aciklamasini okudum canim orjinal urun ve kullanim süresi kapagi acikdiktan sonra 6 ay gecerli o muhtemelen sana ordan alman icin soylemistir madame10da bile satıldı tanesi 84tlydi
Yeni evin hayırlı olsun canım. Cocuklarinla esinle musmustlu kocaman omrunuz olsun.Ben boyattım organic boya ile hiç kokusuz zaten boyamaktan ziyade o amonyak kokusuymuş zararlı olan ve organiclerde hiç koku yok. Diplerim çıktı hafta içi tekrar boyatacağım
Ben de öyle alırım bi dahakine ya arada baya fark varben de ikili aldım. eczaneler satış yapabilmek için uyduruyorlar. yıllardır tekli satıldığı gibi ikili de satılır her yerde. tarihinde falan sıkıntı yok. orjinal tertemiz ürünler. merak etmeyin içiniz rahat olsun kızlar. ben recete.com dan almıştım. kozmetik alışverişlerimi buradan yapıyorum zaman zaman. tester çok gönderiyorlar.
Bu yola beraber başladık hepimiz öyle gitmek yok hem ben hepinizi merak edip okuyorum cevap yazamadigim oluyor ama okuyorum mutlaka.Okuduklarım beni üzdü canım her yazdığımız doğru anlaşılmıyor resmen çocuğunu istemeyen değişirmi diye sorup anneymişim bazılarının gözünde o yüzden ben hiç yazmasam daha iyi. Yine cevap yazarım sorunu olanlara elimden geldiğince ama kendiminkileri paylaşmayı düşünmüyorum bundan sonra teşekkür ederim cevabın için :*
Canım alibabada firma olman lazım ora toptan satış yapıyor ama satıcı olman lazım. Aliexpress ise bizim kullandığımız müşterilerin ürün alabildiği yer. Daha önceden pek çok alışveriş yaptım güvenilir yerlerden alırsam burada paylaşım yaparım :)Ya nasıl yapacağız ordan bende yapmak istiyorum güvenilirleri bulursan banada yaz bi de hem AliExpress hemde alibaba var hangisi doğru?
Organik boya isteyeyim bende ozaman kuaförümden yada satın alabiliyorsak araştırayım ben alıp boyayayımBen boyattım organic boya ile hiç kokusuz zaten boyamaktan ziyade o amonyak kokusuymuş zararlı olan ve organiclerde hiç koku yok. Diplerim çıktı hafta içi tekrar boyatacağım
Çok vicdani bir durum ya boya kimyasal sonuçta yeme içme gibi birşey değil derine nüfus ediyor. Ay bilemedim belkide sadece foto çekimi olacağı zaman boyatmaktır3. aydan sonra bitkisel olarak boyatabilirsin diye biliyorum. Bende mayısta fotoğraf çekimi için uçlarına ombre attırabilirim. Tabiki en doğru cevabı doktorundan alabilirsin benim doktorum müsade etti ama boya kokusuna fazla maruz kalmamak şartı ile dedi
Bende bunu okumuştum o yüzden sırtıma bile sürüyorum bacaklarımdada dizime kadarÇatlak kremini sadece karniniza surmeyin kızlar ben oglumda sadece karnima surmustum evet Karnım catlamadi ama goguslerim catlati , bacaklarimin kasikla birleştiği ara catlati.
Komple bacaklara da sürmek lazım
ben her akşam sürüyorum canım 2 haftadırPeki çatlak kremini her gün sürmeye başladınızmı kızlar.
Cinsiyet kesinleşince yazarım kuzummBnce erkek bu
Ya ben ya ben artık tartılmıyırum 65i görmeyeyim diye yataktayım ve midem kazınıyor koca ni tost yapıp gömmek istiyorum şuan iki katlı evde ayrı gıcıkmış üşeniyorum mutfağa inmeye ya bu ne biçim şey
Ya nasıl yapacağız ordan bende yapmak istiyorum güvenilirleri bulursan banada yaz bi de hem AliExpress hemde alibaba var hangisi doğru?
Seni merak edenler olur ben gibi sen yaz lütfen yine ilgilenmeyenler cevap yazmaz olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?