2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Herkes günaydınnnn dün De bakamadım pek yerleşme ve ev büyük olsada yine sığamama durumlarındayım dolaplarım tıkış tıkış olmasın istiyorum ama yok imkansız yine yetmiyor yine

Saç boyatma konusunu doktorunuza sordunuzmu ben normalde hiç boyatmayacaktım ama okadar çok beyazlarım belli oluyorki rahatsız oluyorum
Ben boyattım organic boya ile hiç kokusuz zaten boyamaktan ziyade o amonyak kokusuymuş zararlı olan ve organiclerde hiç koku yok. Diplerim çıktı hafta içi tekrar boyatacağım

Okuduklarım beni üzdü canım her yazdığımız doğru anlaşılmıyor resmen çocuğunu istemeyen değişirmi diye sorup anneymişim bazılarının gözünde o yüzden ben hiç yazmasam daha iyi. Yine cevap yazarım sorunu olanlara elimden geldiğince ama kendiminkileri paylaşmayı düşünmüyorum bundan sonra teşekkür ederim cevabın için :*

Kızlar ben 3 haftadır her cuma tartiliyorum, benim kilolar her hafta bir bir artıyor az mı yesem acaba???
Benim de artsa ne olur sanki ne oluuuurrr ben gripten bir türlü kilo alamıyorum tam alıyorum grip geliyor yakalıyor 20 kilo almak istiyorum ben

Merhaba kızlar bugün 9+5 olduk bebişimin cinsiyet tahminini yapabilecek var mo acaba:)
Bnce erkek bu
Kızlar ben 3 haftadır her cuma tartiliyorum, benim kilolar her hafta bir bir artıyor az mı yesem acaba???
Ya ben ya ben artık tartılmıyırum 65i görmeyeyim diye yataktayım ve midem kazınıyor koca ni tost yapıp gömmek istiyorum şuan iki katlı evde ayrı gıcıkmış üşeniyorum mutfağa inmeye ya bu ne biçim şey
Cinsiyet kesinleşince aliexprestten birşeyler alacaktım unutmuşum şimdiden alayım anca gelir
Ya nasıl yapacağız ordan bende yapmak istiyorum güvenilirleri bulursan banada yaz bi de hem AliExpress hemde alibaba var hangisi doğru?
Seni merak edenler olur ben gibi sen yaz lütfen yine ilgilenmeyenler cevap yazmaz olur biter

Ben de öyle alırım bi dahakine ya arada baya fark var

Bu yola beraber başladık hepimiz öyle gitmek yok hem ben hepinizi merak edip okuyorum cevap yazamadigim oluyor ama okuyorum mutlaka.
Daha uzun bir yolumuz Allah hep hayirla kolayliklarla karsilastirsin.

Ya nasıl yapacağız ordan bende yapmak istiyorum güvenilirleri bulursan banada yaz bi de hem AliExpress hemde alibaba var hangisi doğru?
Canım alibabada firma olman lazım ora toptan satış yapıyor ama satıcı olman lazım. Aliexpress ise bizim kullandığımız müşterilerin ürün alabildiği yer. Daha önceden pek çok alışveriş yaptım güvenilir yerlerden alırsam burada paylaşım yaparım :)

Çok vicdani bir durum ya boya kimyasal sonuçta yeme içme gibi birşey değil derine nüfus ediyor. Ay bilemedim belkide sadece foto çekimi olacağı zaman boyatmaktır

kızlar yarın sabah 9da doktor randevumuz var. hem ikili test yapılacak, hem de cinsiyeti söylerim demişti geçen kontrolde :) inşallah görebilir cinsiyeti kendimi çok hazırladım :) sağlıklı hayırlı olsun, benim için eşim için ailelerimiz için hiç farketmiyor ama yine de merak ediyoruz :)

Selam kızlar dün kabus gibi bir gece yaşadım yine gündüz kontrolüm vardı kanama alanım iyice küçüldüğü için doktorum artık yok sayabiliriz dedi ağır iş ağır kaldırma ilişki yasak onun dışında bahar geldi çık gez dedi neyse çıktık bir kaç yere uğradık sonra eşimin bir arkadaşı sizi bir yere götüreyim dedi arabayı bir yere parkedip yürüdük git git bitmiyor 1 saat yürmüşümdür ordada sonra avm ne filan gittik ama bende hiç rahatsızlık olmadı bel kasık ağrısı gibi gün sonunda aşırı yorulduğumu farkettim 4-5 saat en az ayakta geçmiştir yani doktorumda Diyarbakır’da ben Batman’da toplamda 3 saat te yol sürmüştür gece 12 de eve girmemle aşırı bir kan boşalması oldu şoka girdim ağlaya ağlaya acile gittik plasenta rahim ağzına gelmiş lütfen dikkat edin yormayın kendinizi riskim yok diye rahat davrandım başıma neler geldi şimdi yine doktora gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin bugün tam 14+0

Cinsiyet kesinleşince yazarım kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…